HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 675
  • 676
  • 677
  • 678
  • 679
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#13521 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 06. 09. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 13:51

Ha az állításod igaz lenne akkor nem különböztetnék meg a hálózati brummot a (hálózati) jelzővel a többi féle brummtól.

Milyen a többiféle brumm? Tudom, ha nem hiszem járjak utána. Ugyamár, elég jó tanáraim voltak, ráadásul ebben is melózom sokféleképpen, így lehet nem kellene megmagyarázni. Tudom, biztos van valami hangosítós képzésed is és nagyon értesz hozzá. Kényes téma, én zenészekkel melózom, de ha ennyire értesz hozzá, akkor jöhetsz gitártáborba előadni, kölyköket tanítani, Hangfoglaláson, Hangfesztiválon közreműködni, meg sok minden mást dolgozni. Ja nem, dolgozás és a gyakorlat az büdös, csak net felől megy a hülye észosztás, mi?
Make love not Wor.

#13522 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 06. 09. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 12:22

A két szó egymás szinonimája.

Gondolkodj már, te segg. A brumm miért lenne zaj? Markold két marokra azt a kurva oszcilloszkópodat (tuti az is van a pincében az arzenél között), és mérd ki a jelalakját, aztán gyere vissza ugatni faszságokat.

#13523 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 06. 09. 15:23

Ne legyél már ennyire kegyetlen, ha már egyszer bölcs tanítónak, bolygóméretűagyú gondolkodónak és deguidomárnak elbukott, legalább boxzsáknak legyen már jó.

Földkerekség összes hangmérnöke és roadja meg sok más technikus viszont egyszerre szisszent fel a hülyeségei hallatán. Ezt hagyjuk szó nélkül?
Make love not Wor.

#13524 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 06. 09. 15:26

Ezt hagyjuk szó nélkül?

elég sokan felszisszentek már miatta. Elfér a többi mellett, nem?

#13525 Felhasználó inaktív   Ben Dash 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 14:55

Felejtsük el. Ennyi. Részemről újabb fél év bojkott. Addig megtanulok gitározni.

Szerkesztette: Ben Dash 2013. 06. 09. 14:55 -kor

#13526 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 12:22

A két szó egymás szinonimája.
Pontosabban, a brumm a brummogásnak hallatszó zaj egyik elnevezése.

hazudsz
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#13527 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 06. 09. 13:23

Mi magyarok egyébként a magyar-t kisbetűvel írjuk.

mi is
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#13528 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 13:27

Más Magyarnak és más magyar állampolgárnak lenni (van amikor a kettő egybeesik).

Nincsenek Magyarok.
Illetve vannak, két kollégám VEZETÉKNEVE is Magyar.

#13529 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 13:42

Ez játszadozás csupán. Minden meghatározásunk csak valamilyen szempontok szerint, valamennyire igaz.
A hangtechnikai fogalomrendszerben brumm a kerregés és a sistergés is. A címke pedig a brummogásból van.

hazudsz

#13530 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 14:58

Ha az állításod igaz lenne akkor nem különböztetnék meg a hálózati brummot a (hálózati) jelzővel a többi féle brummtól.

nem is különböztetünk meg ilyeneket
megint hazudsz

#13531 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Ben Dash - Dátum: 2013. 06. 09. 14:13

Bizony játszadozás. Te játszadozol itt velünk, akiket degunak nevezel, és elég egyértelmű, hogy ezt a fórumot is azért nyitottad, hogy szívasd a jónépet.

Jól lekövethető a majdnem eltusolt nagybetűs valódi történelmünk, de egy kib. konkrétumot nem tudtál mondani belőle, és azt az általad ajánlott videók sem tartalmaznak - egyet sem.

Gratulálok neked, hogy kétségbeesésedben valamikor ilyen videók után kezdtél kajtatni a neten, ez adott neked egy hitet és egy reményt, hogy lehet jobb is, mint a mostani, "oh so bad" rendszer, ahol téged kisemmiztek és nem néznek embernek.

Hogyan tovább... nevetséges kérdés, hisz aki akar, majd utánajár, nem igaz? Nem kellesz te ahhoz, hogy ezt megmondd :)

Arról se tudtál meggyőzni minket, hogy a nőpek hőzöngenek hogy "menthetetlenül összeomlóban van" a rendszer. ;)

#13532 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 09. 14:38

nem tudom, de szerintem a gyulával történő kommunikáció ténylegesen szívlapát érett lett, mert attól tartok, ezt a tenyérbemászó férget már virtuálisan sem lehet igazán elviselni, olyan szinten elment a provokálásba és feszíti a húrt. szerintem rájött, h ezzel ténylegesen idegesíteni tud értelmes embereket itt, de azt az örömet nem akarnám megadni neki, h a végén dühös legyek ilyen szarságok miatt. az enyhe hányinger még elmegy.
ritka egy gusztustalan kreatúrává vált, az biztos. még engem is kezd felidegesíteni, pedig mindenben igyekszem a humor, poén és baszagatóforrást meglátni a neten.
mondjuk lesz egy pont szerintem az életében, ha így folytatja, amikor valaki összeszedi a szarát, és megkeresi, majd a képébe tolja egy üdvös nagy pofánhányás kíséretében. remélem felveszi valaki videóra, ahogy bucira hánnnyák azt az amúgy sem kis fejét, h megtudjuk megtörtént végre az aktus.
szóval a továbbiakban a csettopik részében szívesen részt veszek, de ezt a vén buzit letiltom, mert szerintem élvezi, h ideszarik és mi ezt szagoljuk. igyekszem az idézetekben lévő szöveget is átugrani.
kurva mindegy mit írunk, mekkora bakot lő éppen, ez az embernek nehezen nevezhető izé akkor is győztesnek fogja tartani magát bármilyen szituációban.
ez egy natural born winner.
áve djula!

#13533 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 13:44

Nem unod még a hasba barbizást?

Én csak kérdeztem, mennyit visz át és milyen technológiával? Konkrétan a netre, megabitre, TVtornyok közti átvitelre értettem, de ha már belekavartad a mikrohullámot, akkor mondhatod a frekit is. Eredetileg a Pécs-Pest közti netes sávszél megoldására lettem volna kíváncsi.
Make love not Wor.

#13534 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 16:28

Van másféle brumm is? Nekem új, de linkelhetsz, vagy mondhatsz rá valami szaktekitélyt. Brumm az 50 Hz, és a hálózat felől szokott jönni. Akkus egyenáramú táplálásnál nem nagyon láttuk. Ha az okfejtésem beugratós, akkor járj utána, vagy maradj meg hitedben. Esetleg linkelj, vagy gyere el egy hangosítós workshopra és mutasd meg.
Make love not Wor.

#13535 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Ben Dash - Dátum: 2013. 06. 09. 15:55

Felejtsük el. Ennyi. Részemről újabb fél év bojkott. Addig megtanulok gitározni.

Abban is lehet brumm, majd szólj ha meg kell oldani. Gyulának ne hidd el, az fasság.
Make love not Wor.

#13536 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 16:31

Nem különböztetik meg, milyen más brumm lenne? Van aki melléteszi a jelzőt, aztán ennyi. Pont az ilyen buták miatt. Van pofon, meg kézzel adott pofon, tudod, ezek egymás szinonímái. Lábbal nehéz lenne pofont adni, de Te biztos megmagyarázod valami bullshittel.
Make love not Wor.

#13537 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 16:43

Gabibácsi listájára kéretik felvenni, hogy "milyen brumm a nem hálózati brumm?" beugratós műszaki kérdést. Természetesen a mikrohullámú, TVtoronyról indított, internetes gerincet kiváltó sávszélesség megfejtése után.
Make love not Wor.

#13538 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 19:27

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 06. 09. 13:25

Nem polkorrektségről van szó. Hanem bullshitről.

Érdemes észrevenned, h jelenleg MÉG arra kondicionálják a tömegeket, h tehén kakinak lássanak mindent ami nem polkorrekt (nem felel meg az írottaknak és a trend diktátorok által mondottaknak).
Régebben ezt eretnekségnek, babonának mondták.

#13539 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 19:32

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 09. 13:38

nem tudom, de szerintem a gyulával történő kommunikáció ténylegesen szívlapát érett lett, mert attól tartok, ezt a tenyérbemászó férget már virtuálisan sem lehet igazán elviselni, olyan szinten elment a provokálásba és feszíti a húrt. szerintem rájött, h ezzel ténylegesen idegesíteni tud értelmes embereket itt, de azt az örömet nem akarnám megadni neki, h a végén dühös legyek ilyen szarságok miatt. az enyhe hányinger még elmegy.
ritka egy gusztustalan kreatúrává vált, az biztos. még engem is kezd felidegesíteni, pedig mindenben igyekszem a humor, poén és baszagatóforrást meglátni a neten.
mondjuk lesz egy pont szerintem az életében, ha így folytatja, amikor valaki összeszedi a szarát, és megkeresi, majd a képébe tolja egy üdvös nagy pofánhányás kíséretében. remélem felveszi valaki videóra, ahogy bucira hánnnyák azt az amúgy sem kis fejét, h megtudjuk megtörtént végre az aktus.
szóval a továbbiakban a csettopik részében szívesen részt veszek, de ezt a vén buzit letiltom, mert szerintem élvezi, h ideszarik és mi ezt szagoljuk. igyekszem az idézetekben lévő szöveget is átugrani.
kurva mindegy mit írunk, mekkora bakot lő éppen, ez az embernek nehezen nevezhető izé akkor is győztesnek fogja tartani magát bármilyen szituációban.
ez egy natural born winner.
áve djula!

Vigyázz, még a végén lefejeled a monitorodat.

#13540 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 19:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 06. 09. 14:25

Milyen a többiféle brumm? Tudom, ha nem hiszem járjak utána. Ugyamár, elég jó tanáraim voltak, ráadásul ebben is melózom sokféleképpen, így lehet nem kellene megmagyarázni. Tudom, biztos van valami hangosítós képzésed is és nagyon értesz hozzá. Kényes téma, én zenészekkel melózom, de ha ennyire értesz hozzá, akkor jöhetsz gitártáborba előadni, kölyköket tanítani, Hangfoglaláson, Hangfesztiválon közreműködni, meg sok minden mást dolgozni. Ja nem, dolgozás és a gyakorlat az büdös, csak net felől megy a hülye észosztás, mi?

Kiegyezhetünk abban, h a brumm a hangtechnikában a brummogásszerű zajokat jelenti?
Az pedig a következő, h kinek mi fér bele a brummogásszerűbe (normatíva).

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 675
  • 676
  • 677
  • 678
  • 679
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.