HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 677
  • 678
  • 679
  • 680
  • 681
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#13561 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 06. 10. 11:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 06. 10. 09:54

Másnak is így kellene emlegetni, főleg amikor hangember az illető. Látod, nekünk megy a degunevelés, lassan rájössz, hogy ezzel sem volt érdemes vitatkozni.

http://www.hangaruha...ellen-kezdoknek

Maradjunk annyiban, h én szakkönyvekben, a mintegy negyed századon keresztül vásárolt Rádiótechnika újságban más értelmezésben IS találkoztam ezzel a megnevezéssel.
Te elolvastál pár irodalmat és ebből az a nézet alakult ki belőled, h csak és pontosan azt jelenti amit mondsz. talán majd rájössz, h tévedtél.
Meg arra is, h a hálózati zaj nem csupán földhurkon keresztül terjed.
Volt egy durva esetem amikor egy transzformátor közvetlenül s hangszóróra (mágneses átvitel) szórt rá.

#13562 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 11:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Capri - Dátum: 2013. 06. 10. 10:59

A kapcsolódó videók elég keményen felfedik a valóságot!!!44négynégy!!néééééégy444!!!
Csak pár a teljesség igénye nélkül:
- Amiért soha nem tért vissza a NASA a holdra
- Az Óperenciás tenger túl - az USA igazi arca (Géczy Gábor előadása)
- Amit eltitkolnak előlünk: Hold-kelte
- Millió éves űrhajó a holdkráterben
- Géczy Gábor - A Matrix elemzése
- Géczy Gábor: A Kárpát-medence szakrális földrajza

Régi INFORMÁCIÓ ELHÁRÍTÓ trükk az igazságot olyannal keverni amit a művelt nagyközönség mesének gondol, majd az egészet egyben nevetségessé tenni.

#13563 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 11:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 10. 12:19

Maradjunk annyiban, h én szakkönyvekben, a mintegy negyed századon keresztül vásárolt Rádiótechnika újságban más értelmezésben IS találkoztam ezzel a megnevezéssel.

Akkor vakard elő, és olvasd újra. Végül kapj a fejedhez.

#13564 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 11:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2013. 06. 10. 11:11

Én is túlestem pár igen kellemetlen dolgon, térdből nekem a jobb a rosszabb...
Többször szét akartak szerelni, aztán valami csoda folytán megtaláltam a Béres dokit, aki kakastaréj-kivonat injekcióval kezelt.
Nem mondom, hogy kellemes, közvetlenül térdbe adják, szép nagy tűvel, úgy ültem fel az asztalon, derékszögben, merev háttal, mint az Omen-ben a kislány. (Csak a nyakam nem fordult 180 fokban)

Viszont hatásos, még mindig tudok járni.

igen, nekem is tanácsolták a hialuron sav szurit, de ezt tartogatom végső esetre.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#13565 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 06. 10. 10:11

Én meg hagymás rostélyost. Hagyma nagyobbik fele sülve, kisebbik fele nyersen hozzá. Kenyérrel, natúron, egy kis só, feketebors, fehérbors. Tárkonyt nem merek rátenni, mert morzsolt van csak itthon, és ha csak egy levéltöredéket is teszek rá, olyan erős tárkonyíze lesz, hogy ehetetlen lesz tőle a hús.

milyen hús volt? zsidózhatok-e?

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#13566 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 11:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Capri - Dátum: 2013. 06. 10. 11:59

A kapcsolódó videók elég keményen felfedik a valóságot!!!44négynégy!!néééééégy444!!!
Csak pár a teljesség igénye nélkül:
- Amiért soha nem tért vissza a NASA a holdra
- Az Óperenciás tenger túl - az USA igazi arca (Géczy Gábor előadása)
- Amit eltitkolnak előlünk: Hold-kelte
- Millió éves űrhajó a holdkráterben
- Géczy Gábor - A Matrix elemzése
- Géczy Gábor: A Kárpát-medence szakrális földrajza

ebből melyik az, amiben xenu nőnek öltözik? szeretem a transzvesztita űrlény isteneket. nyami.

Idézet

#13567 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 11:54

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 10. 12:45

Karajszeletek, nem kloffolfa öv khórsz. Nem szoktam ilyesmit venni, de ezt úgy kaptam. Zsidózni azért még szabad, sőt kell is, mert mit fog szólni attila? :Đ Úgyis kóserul betoltam a gallér mögé.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#13568 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 12:03

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 10. 12:44

igen, nekem is tanácsolták a hialuron sav szurit, de ezt tartogatom végső esetre.

Azokra az alkalmakra felejtsd el a tomegkozlekedest es a sajat autot. Legalabbis a kezelesrol hazafele menet.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#13569 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 10. 12:44

Nekem ez volt a megoldás, ugyanis a szájon át bejuttatható porcépítők sajnos nem barátai a gyomornak - én meg addigra már küzdöttem a reflux-szal is.
Ez viszont közvetlenül oda megy, ahova kell, szóval fekély kizárva.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#13570 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 10. 11:50

ebből melyik az, amiben xenu nőnek öltözik? szeretem a transzvesztita űrlény isteneket. nyami.

A TASSZ jelenti: Moszkvában Zsigulikat osztogatnak.
Majd pár nap múlva a kiigazítás.
A hír alapvetően igaz, csak nem Moszkvában, hanem Leningrádban.
Nem Zsigulikat, hanem Volgákat.
És nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

#13571 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2013. 06. 10. 13:08

Nekem ez volt a megoldás, ugyanis a szájon át bejuttatható porcépítők sajnos nem barátai a gyomornak - én meg addigra már küzdöttem a reflux-szal is.

Anyósjelölt is panaszkodott, amikor porcerőt kellett szednie, hogy szemerőt is kellett volna szedni mellé, mert a végén kuporogva mindenáron ki akartak ugrani a helyükről :Đ

#13572 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 10. 12:09

A TASSZ jelenti: Moszkvában Zsigulikat osztogatnak.
Majd pár nap múlva a kiigazítás.
A hír alapvetően igaz, csak nem Moszkvában, hanem Leningrádban.
Nem Zsigulikat, hanem Volgákat.
És nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

Pontosan így alakulnak ki a te elemzéseid/képzelgéseid is.

#13573 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 06. 10. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 10. 12:19

Te elolvastál pár irodalmat és ebből az a nézet alakult ki belőled, h csak és pontosan azt jelenti amit mondsz. talán majd rájössz, h tévedtél.
Meg arra is, h a hálózati zaj nem csupán földhurkon keresztül terjed.
Volt egy durva esetem amikor egy transzformátor közvetlenül s hangszóróra (mágneses átvitel) szórt rá.

No, menjünk sorban. Az lehet, hogy a kőkorszakban valamikor zajnak is hívták, aztán rájöttek mi ez, mennyire konstans, oszt nevet adtak. Akkor még lehet nem is léteztem, de elmúlt 20-30X évben ennek brumm a neve és kész. Az, hogy Te elolvastál pár irodalmat és ebből az a nézet alakult ki belőled, h csak és pontosan azt jelenti amit mondsz. talán majd rájössz, h tévedtél.

Trafós az nem durva eset, hanem előfordul. Oszt? Mondtam én a CB rádiót is, ugyanaz, annak a végfokja is bezavarhat, vagy akármik. Ettől függetlenül a brumm az brumm. És még mindig hirdeted ezt a téveszmét, mint a többi hülyeségedet.
Make love not Wor.

#13574 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 12:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2013. 06. 10. 13:08

Ez viszont közvetlenül oda megy, ahova kell, szóval fekély kizárva.

jelentem, mikor megdagadtolok, nekem is refluxolok, de csak nyelőcsövileg, ezek pont nem problémásak, lehet már megszoktam, de reggel pár falat vagy tej mellé veszem be, meg algával, este megint algával meg sok vízzel.
mondjuk nem kellett volna felhíznom megint 110 kiló környékére, oszt akkor kevesebb nyomorom lenne a vérnyomással, refluxszal, térddel. ez van, sajnos az este 10kor toljunk be egy csomag vaniliánkarikátot liter tejjel kényszerevészet, meg szedjünk 3x ebéd közben hétvégén, napközben meg lógjon a belünk, és reggel pár falat után ne együnk délután 3-ig, de akkor megint pukkadásig, az nem barát, hanem ellenség. ismerd meg ellenséged. kb. ez lesz a 3. ilyen tortúrám, h a felszedett kilók lemennek. mert lemennek, aztán megint bejön valami sérülés, fogászati beavatkozás, végletes unalom, aztán meg már fogjuk rá a nyuszira, és azt veszem észre, h megint kezdem újra.
most lementem talán 2 hónap alatt sima étkezésvisszafogással meg könnyű edzéssel, sétával 100+-ra, ideje nekiállni a héten már komolyan zsírégetni súlyzóval, meg értelmesen étkezni. 2 hónap, és 90 alá lemegyek, 4 és talán 85-ig, aztán enyhül a szigor, és úgyis visszajön 4-5 kiló 2 hónap alatt. kíváncsi leszek, mire fogom majd, h most épp nem edzek 10 hónap múlva.

Szerkesztette: avmanster 2013. 06. 10. 12:27 -kor

Idézet

#13575 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 06. 10. 12:25

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 10. 12:45

Zsidók ehetnek zsiráfot, besírok.
Make love not Wor.

#13576 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 12:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 06. 10. 13:24

És még mindig hirdeted ezt a téveszmét, mint a többi hülyeségedet.

Csend legyen, gyuláéknál a mesterség apáról fiúra szállt, mit képzelsz magadról, hogy csak így idepimaszkodsz, hogy hülyeséget beszél. Ha nem hiszed, akkor utánadjárnak.

#13577 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 13:13

Ha valaki beleunt Gyula egysíkú teljesítményébe, akkor váltásnak itt Flashdesignor blogja. Nagyon kemény, elmagyarázza az univerzumot 5 percben.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#13578 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 06. 10. 12:24

No, menjünk sorban. Az lehet, hogy a kőkorszakban valamikor zajnak is hívták, aztán rájöttek mi ez, mennyire konstans, oszt nevet adtak. Akkor még lehet nem is léteztem, de elmúlt 20-30X évben ennek brumm a neve és kész. Az, hogy Te elolvastál pár irodalmat és ebből az a nézet alakult ki belőled, h csak és pontosan azt jelenti amit mondsz. talán majd rájössz, h tévedtél.
Trafós az nem durva eset, hanem előfordul. Oszt? Mondtam én a CB rádiót is, ugyanaz, annak a végfokja is bezavarhat, vagy akármik. Ettől függetlenül a brumm az brumm. És még mindig hirdeted ezt a téveszmét, mint a többi hülyeségedet.

Vedd már észre, h csoportfogalmakról van szó.
A zaj egy átfogó kategória (minden ami az adott helyen nem a hasznos jel). Ennek részhalmaza a brummogás szerű zajok. És ennek egy részhalmaza a hálózati frekvenciának (és a felharmonikusainak), mint az adott helyen zajnak (nem hasznosnak) való beszűrődése. Innen jönnek a további (különböző szempontok szerinti) tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak.

#13579 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 10. 14:38

Vedd már észre, h csoportfogalmakról van szó.
A zaj egy átfogó kategória (minden ami az adott helyen nem a hasznos jel). Ennek részhalmaza a brummogás szerű zajok. És ennek egy részhalmaza a hálózati frekvenciának (és a felharmonikusainak), mint az adott helyen zajnak (nem hasznosnak) való beszűrődése. Innen jönnek a további (különböző szempontok szerinti) tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak.

Nem lehetne most olyan, hogy a hitedben megmaradás helyett inkább mégis csak utánajárnál a dolognak?

#13580 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 10. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 06. 10. 14:40

Nem lehetne most olyan, hogy a hitedben megmaradás helyett inkább mégis csak utánajárnál a dolognak?

addig jár a korsóra kútra, míg köcsög nem lesz belőle.

Idézet

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 677
  • 678
  • 679
  • 680
  • 681
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.