Idézet: Amea - Dátum: 2013. 06. 10. 13:08
Nekem ez volt a megoldás, ugyanis a szájon át bejuttatható porcépítők sajnos nem barátai a gyomornak - én meg addigra már küzdöttem a reflux-szal is.
Ez viszont közvetlenül oda megy, ahova kell, szóval fekély kizárva.
jelentem, mikor megdagadtolok, nekem is refluxolok, de csak nyelőcsövileg, ezek pont nem problémásak, lehet már megszoktam, de reggel pár falat vagy tej mellé veszem be, meg algával, este megint algával meg sok vízzel.
mondjuk nem kellett volna felhíznom megint 110 kiló környékére, oszt akkor kevesebb nyomorom lenne a vérnyomással, refluxszal, térddel. ez van, sajnos az este 10kor toljunk be egy csomag vaniliánkarikátot liter tejjel kényszerevészet, meg szedjünk 3x ebéd közben hétvégén, napközben meg lógjon a belünk, és reggel pár falat után ne együnk délután 3-ig, de akkor megint pukkadásig, az nem barát, hanem ellenség. ismerd meg ellenséged. kb. ez lesz a 3. ilyen tortúrám, h a felszedett kilók lemennek. mert lemennek, aztán megint bejön valami sérülés, fogászati beavatkozás, végletes unalom, aztán meg már fogjuk rá a nyuszira, és azt veszem észre, h megint kezdem újra.
most lementem talán 2 hónap alatt sima étkezésvisszafogással meg könnyű edzéssel, sétával 100+-ra, ideje nekiállni a héten már komolyan zsírégetni súlyzóval, meg értelmesen étkezni. 2 hónap, és 90 alá lemegyek, 4 és talán 85-ig, aztán enyhül a szigor, és úgyis visszajön 4-5 kiló 2 hónap alatt. kíváncsi leszek, mire fogom majd, h most épp nem edzek 10 hónap múlva.
Szerkesztette: avmanster 2013. 06. 10. 12:27 -kor