Idézet: Macikák - Dátum: 2013. 06. 11. 01:28
Igazából én az ordertaker (rendelésfelvevő) lettem volna a szobaszervízben. A telefonos bizbasz mind az ehyém volt, plusz azon felül ezer +1 cumi...
Leszól a csóka akkor a 305-ból, hogy a tea hideg volt, a yogurt meg meleg. Kapd be a kisfaszom! Asse tudtam ki az, ki vitte fel neki a mit (amit amúgy is a kuhnya tolt a kezébe annak a kollégának, aki felvitte), uh. kapd be! Elrebegtem neki, hogy ájmterribliszorri, és csók, ennyi...
Dudu amúgy érdekelne, mert írta, hogy járt is itten nálam, de őszintén megmondva, halványlila fingom se, hogy ki is lehet ő? Ájmterribliszorri...
micsudi munkaerő
ez ilyen kitérő volt, vagy még mindig a szállodaiparban tolod?
erről mindig az jut eszembe, h az ember ne pofázzon be annak, aki a kajáját kezeli... úgyhogy inkább nem járok étterembe
ezek az ámegbé menüs dolgok meg fixen fizetősek meg elég felejtősek. hétvégén nagy adag zöldségkrémleves, hús, köret megkészít, az kitart szerdáig. aztán vagy egy mirelit lasagne, vagy egy sóletkonzerv, esetleg unclebens köret rizzselhússal.
napközben meg vagy szenyó, vagy ha útba esik, beugrok a kínaiba, vagy a törökhöz, oszt az helyi irodában megeszem.
péntekenként néha, ha féláras akció volt, akkor mekkdrájv.
namost egyelőre ebből lesz rizs- meg zabkása reggelre aszalt gyümivel meg édesítőszerrel, 10 óraira gyümölcs, ebédre fél proteinszelet, zöldség (vagy ami marad hétvégéről hús + zöldség, esetleg sovány túró vagy sajt, és teljes kiőrlésű kenyér), uzsonnára edzés után proteinturmix vacsorára halkonzerv. este nasinak zabkeksz + pohár tej, vagy kukoricás abonett és diétás sör.
hétvégén meg meg párolt hal és csirkehús + rizs, meg zőccség ebédre, a többi marad.
meg persze némi táplálékkiegészítő.
kb. 2200 kcal értékben, csökkentett zsiradék, az is telíthetetlen, összetett szénhidrát, meg fehérje.
Szerkesztette: avmanster 2013. 06. 11. 09:47 -kor

Súgó
A téma zárva.