HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 683
  • 684
  • 685
  • 686
  • 687
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#13681 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 06. 11. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2013. 06. 11. 01:28

Kedves Jahno, nagy volumenben, 5-csillagos hotelben, 320 szobával ez már csak így megy! Szerinted? Kép

Igazából én az ordertaker (rendelésfelvevő) lettem volna a szobaszervízben. A telefonos bizbasz mind az ehyém volt, plusz azon felül ezer +1 cumi... Kép

Leszól a csóka akkor a 305-ból, hogy a tea hideg volt, a yogurt meg meleg. Kapd be a kisfaszom! Asse tudtam ki az, ki vitte fel neki a mit (amit amúgy is a kuhnya tolt a kezébe annak a kollégának, aki felvitte), uh. kapd be! Elrebegtem neki, hogy ájmterribliszorri, és csók, ennyi... Kép

Dudu amúgy érdekelne, mert írta, hogy járt is itten nálam, de őszintén megmondva, halványlila fingom se, hogy ki is lehet ő? Ájmterribliszorri... Kép

micsudi munkaerő :D
ez ilyen kitérő volt, vagy még mindig a szállodaiparban tolod?
erről mindig az jut eszembe, h az ember ne pofázzon be annak, aki a kajáját kezeli... úgyhogy inkább nem járok étterembe :D najó, nem ezért nem járok ilyen helyekre, hanem mert nekem mindig macerás, h most épp merrehogyan, aztán beülni valahova, főleg ha ismeretlen a hely, kitalálni, rendelni, kihozzák, eszem, miközben emberek bámulnak a pofámba, ez baromi sok idő napközben, ha meg hazaértem, megy el a kisfaszom már, örülök, h nem látok embert.
ezek az ámegbé menüs dolgok meg fixen fizetősek meg elég felejtősek. hétvégén nagy adag zöldségkrémleves, hús, köret megkészít, az kitart szerdáig. aztán vagy egy mirelit lasagne, vagy egy sóletkonzerv, esetleg unclebens köret rizzselhússal.
napközben meg vagy szenyó, vagy ha útba esik, beugrok a kínaiba, vagy a törökhöz, oszt az helyi irodában megeszem.
péntekenként néha, ha féláras akció volt, akkor mekkdrájv.
namost egyelőre ebből lesz rizs- meg zabkása reggelre aszalt gyümivel meg édesítőszerrel, 10 óraira gyümölcs, ebédre fél proteinszelet, zöldség (vagy ami marad hétvégéről hús + zöldség, esetleg sovány túró vagy sajt, és teljes kiőrlésű kenyér), uzsonnára edzés után proteinturmix vacsorára halkonzerv. este nasinak zabkeksz + pohár tej, vagy kukoricás abonett és diétás sör.
hétvégén meg meg párolt hal és csirkehús + rizs, meg zőccség ebédre, a többi marad.
meg persze némi táplálékkiegészítő.
kb. 2200 kcal értékben, csökkentett zsiradék, az is telíthetetlen, összetett szénhidrát, meg fehérje.

Szerkesztette: avmanster 2013. 06. 11. 09:47 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#13682 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 09:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 06. 11. 09:29

Szerintem meg egy csaló, gátlástalan üzletember, állandó botrányokkal övezve. Már csak a nevéből, plecsnijeiből él, nem tud az rendesen főzni. Mindig azon csodálkozok vele kapcsolatban, hogy minden műsorában és showjóban azt a kibaszott rizottót erőlteti, nagyon unalmas. Annyi kaja van még a világon, de a rizottót mindig előveszi.

Minden ilyen celebizé körül csinálják a felhajtást. Azért hogy nem tud rendesen főzni, kicsit erős, pláne az hogy honnan ítéled meg, a blikkből? Szerintem azért eljutott valameddig, pláne ha azt nézed hogy honnan indult.... Persze ez nincs benne a blikkben, na.
Rizottót meg még nem láttam tőle, pedig nézem a műsorait :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#13683 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 09:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 06. 11. 09:57

Egyébként korábban azért kérdeztem, hogy mit értél el az elmúlt tíz évben gyula, mert volt itt a szomszéd totyikban egy sztori egy igazi mérnökről, nem olyan tefajta, aki keveri a szakmunkás bizonyítványt a diplomával.

Dióhéjban: a faszi 30 év bányamérnökösködés után vált munkanélkülivé (50 felett). Fogta magát, mivel szerette a fát, elvégzett egy asztalos tanfolyamot (figyeled, elment tanulni, nem a youtube-ról nézte hogyan kell), azután beállt egy asztaloshoz segédnek. Pár évvel később az általa tervezett bútorokkal nyert díjakat a műhely.

Na gyulám, szóval valami ilyesmi egy igazi mérnök.

:up:

#13684 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 11. 10:20

hát, elég nagy ripacs, az lejött a képernyőn. mondjuk kaját nem tudom, de mától már komolyabb diétán vagyok, szóval csak kutyaszarról értekezzünk. bár djula nem szereti a konkurenciát.

diétázz, de ne fogyókúrázz :D (by orvosom)

szóval egyél mint disznó, azt amit szabad

#13685 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 11. 10:39

erről mindig az jut eszembe, h az ember ne pofázzon be annak, aki a kajáját kezeli... úgyhogy inkább nem járok étterembe :D najó, nem ezért nem járok ilyen helyekre, hanem mert nekem mindig macerás, h most épp merrehogyan, aztán beülni valahova, főleg ha ismeretlen a hely, kitalálni, rendelni, kihozzák, eszem, miközben emberek bámulnak a pofámba, ez baromi sok idő napközben, ha meg hazaértem, megy el a kisfaszom már, örülök, h nem látok embert.
ezek az ámegbé menüs dolgok meg fixen fizetősek meg elég felejtősek. hétvégén nagy adag zöldségkrémleves, hús, köret megkészít, az kitart szerdáig. aztán vagy egy mirelit lasagne, vagy egy sóletkonzerv, esetleg unclebens köret rizzselhússal.
napközben meg vagy szenyó, vagy ha útba esik, beugrok a kínaiba, vagy a törökhöz, oszt az helyi irodában megeszem.
péntekenként néha, ha féláras akció volt, akkor mekkdrájv.
namost egyelőre ebből lesz rizs- meg zabkása reggelre aszalt gyümivel meg édesítőszerrel, 10 óraira gyümölcs, ebédre fél proteinszelet, zöldség (vagy ami marad hétvégéről hús + zöldség, esetleg sovány túró vagy sajt, és teljes kiőrlésű kenyér), uzsonnára edzés után proteinturmix vacsorára halkonzerv. este nasinak zabkeksz + pohár tej, vagy kukoricás abonett és diétás sör.
hétvégén meg meg párolt hal és csirkehús + rizs, meg zőccség ebédre, a többi marad.
meg persze némi táplálékkiegészítő.
kb. 2200 kcal értékben, csökkentett zsiradék, az is telíthetetlen, összetett szénhidrát, meg fehérje.

ez jó, milyen muris elírás... fel sem tűnt elsőre, h szétbarmoltam a szót.

Szerkesztette: avmanster 2013. 06. 11. 11:59 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#13686 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 06. 11. 10:58

Minden ilyen celebizé körül csinálják a felhajtást. Azért hogy nem tud rendesen főzni, kicsit erős, pláne az hogy honnan ítéled meg, a blikkből? Szerintem azért eljutott valameddig, pláne ha azt nézed hogy honnan indult.... Persze ez nincs benne a blikkben, na.

Ezek a celebszakácsok egy fabatkát sem érnek. Rossz pipacs mindegyik. Gordon meg különösen. (velem ilyen hangon merne beszélni, olyat alárúgnék lyukat ütne a holdon. Nyilván történt már vele ilyen, de azt valszeg kivágták a műsorból. :-D ) Elbaszott ritka, de legalább drága alapanyagokkal-fűszerekkel, koszosan, pazarlóan főznek. Biztos vagyok benne, hogy teljesen hétköznapi alapanyagokból, egy átlag szakács tartalmasabb és jobbízű ételt főzne, mint bármelyikük. Ráadásul gyorsabban és többet.

Dzséminek pl rendszeresen koszos a körme. :eek:

Amelyik valami kicsit mutat az mind egyedül főz a műsoraiban. ( talán Bill (Sydney szakácsa) esetleg néha Nigella (a falatozós), mert sokszor ő is túlspilázza, nomeg Laci bácsi (Mr Teletál)) A legtöbb semmit nem tudna felmutatni egy olyan helyen, ahova az emberek jóllakni járnak, nem májerkedni.

Ennek a Lázárgyereknek, anno volt egy műsora, ahol vidéki éttermekben főzött, és a helyi séfeknek kellett volna asszisztálni a tudományához. Csóró szakácsok csak ledermedve pislogtak a fasságain, mert rendszeresen olyan beégései voltak a csávónak, hogy gyakorló háziasszonyok nem csinálnak olyat. :-) A másik mindentudó, a Szilárd, amelyik a halatortán-ban égette magát, az pl akkora tudós, hogy majdnem bezáratta az éttermét a köjál.

#13687 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 14:36

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 11. 11:39

erről mindig az jut eszembe, h az ember ne pofázzon be annak, aki a kajáját kezeli... úgyhogy inkább nem járok étterembe :D n

Ez csak ilyen kitérő volt -- fiatalság bolondság... Kép

Persze voltak érdekes dolgok, meg lehetett is ezt-azt tanulni (pl. emberismeretet), de alapjában véve daráló volt.

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#13688 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2013. 06. 11. 15:29

Ezek a celebszakácsok egy fabatkát sem érnek. Rossz pipacs mindegyik. Gordon meg különösen. (velem ilyen hangon merne beszélni, olyat alárúgnék lyukat ütne a holdon. Nyilván történt már vele ilyen, de azt valszeg kivágták a műsorból. :-D ) Elbaszott ritka, de legalább drága alapanyagokkal-fűszerekkel, koszosan, pazarlóan főznek. Biztos vagyok benne, hogy teljesen hétköznapi alapanyagokból, egy átlag szakács tartalmasabb és jobbízű ételt főzne, mint bármelyikük. Ráadásul gyorsabban és többet.

Dzséminek pl rendszeresen koszos a körme. :eek:

Amelyik valami kicsit mutat az mind egyedül főz a műsoraiban. ( talán Bill (Sydney szakácsa) esetleg néha Nigella (a falatozós), mert sokszor ő is túlspilázza, nomeg Laci bácsi (Mr Teletál)) A legtöbb semmit nem tudna felmutatni egy olyan helyen, ahova az emberek jóllakni járnak, nem májerkedni.

Ennek a Lázárgyereknek, anno volt egy műsora, ahol vidéki éttermekben főzött, és a helyi séfeknek kellett volna asszisztálni a tudományához. Csóró szakácsok csak ledermedve pislogtak a fasságain, mert rendszeresen olyan beégései voltak a csávónak, hogy gyakorló háziasszonyok nem csinálnak olyat. :-) A másik mindentudó, a Szilárd, amelyik a halatortán-ban égette magát, az pl akkora tudós, hogy majdnem bezáratta az éttermét a köjál.

Szerintem meg a Lacibácsi egy igénytelen reklámozós idióta :D

Dzsémiben egyetértünk.

Nigellát meg blokkolnám erősen :D Amúgy jókat főz, táljuci is róla koppintotta a stílusát erősen. Lázárgyereket is hagyjuk, jah, na az ilyen főceleb, tényleg.

#13689 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 15:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2013. 06. 11. 11:34

Hát nem bírod megérteni, hogy dolgozna ő, de akkor nem maradna ideje a népének nevelésére, az uralkodásra, irányításra való felkészülésre. :rolleyes2: :Đ

Figyeld meg, egyik reggel felkel és rájön, hogy ő valami király reinkarnációja, csak ellopták a koronáját... Igen, csak így történhetett. :nevet:

Á, az a másik mérnökember egész biztos nem nemesi származású kutyabőr-pedigrés volt, csak holmi eccerű kis pór, ez azért lehet... Kép

Ha jól emlékszem, a sötét középkorban a nemeseknek pallosjoga is volt, tehát élet-halál urai voltak! Szivózól kishaver? Lecsapatom a fejed, probléma megoldva! Nem is mertek szívózni, csak 'nagyságos, méltóságos, tekintetes', stb. Az arcba, jah. A háta mögött meg persze utálták, mint a szart. Szerintem Gyuszó-muszó is hasonlóan képzeli az általa propagált 'részvételi demokráciát', ehhh... Kép

Amit arroganciának látunk, egy tévedés tünete csak. Azt hiszi, hogy még mindig ilyen-olyan meg amolyan előjogai vannak, pedig rég nincsenek már, hálistennek!

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#13690 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 15:25

Gordon meg különösen. (velem ilyen hangon merne beszélni, olyat alárúgnék lyukat ütne a holdon. Nyilván történt már vele ilyen, de azt valszeg kivágták a műsorból. :-D )

Mondjuk én még csak egyféle műsorát láttam (és abból is csak valami fél epizódot), de ott kicsi bajuk is nagyobb volt annál, hogy a remzi csúnyán beszél velük. :-) Lehet, hogy van másféle műsora is, de ott csőd szélén álló éttermeket próbált helyrekalapálni, bár kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy végül mennyi maradt talpon.

#13691 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 15:32

Ezek a celebszakácsok egy fabatkát sem érnek. Rossz pipacs mindegyik.

keith floydot imádtam. akkor kezdtem el főzni, csóró éhes kis főiskolásként albérletben, mikor először ment a spektrumon. az volt a lényeg, h üss le 2 hagymát, pirítsd meg, kutyulj rá mindent ami ott épp a kezed ügyébe esik, basszárá sok fokhagymát, önts rá egy kis bort, a maradékot idd meg, esetleg flambírozz pár centtel, a maradékot idd meg és közben érezd jól magad minél jobban.
annak idején onnan indult a dolog, h felbontottunk egy gyíkhúst, megfőztük a maggie spagettiszósszal, esetleg tettünk rá kolbászt, felvágottat, ha volt kéznél, aztán már alapnak ment alá hagyma is utána már, meg főztünk ki tésztát. reszeltünk rá sajtot. volt, h májkrémkonzervből toltuk össze.
aztán egy idő után már nem kellett maggipor, hanem vettem fűszereket, sűrített paradicsomot, és főztem is igazából.
tudtunk élni, na.
óbasszameg, de megéheztem, jájj. a diéta első napján lehet nem kellene itt nosztalgiázni.

Idézet

#13692 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 15:39

Kicsit szerintem megszaladt a fikázás a küffődiekkel kapcsolatban.

Speciel "lacibácsit" akiket én ismerek szakácsokat nem nagyon szeretik, hogy finoman szóljak.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#13693 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 11. 16:32

az volt a lényeg, h üss le 2 hagymát, pirítsd meg, kutyulj rá mindent ami ott épp a kezed ügyébe esik, basszárá sok fokhagymát, önts rá egy kis bort, a maradékot idd meg, esetleg flambírozz pár centtel, a maradékot idd meg és közben érezd jól magad minél jobban.

Mi a Stahl Judit műsorán röhögtünk nagyon sokat, amikor már szárított csillámfaszláma-ürüléket meg unikornisagyar-vakarékot szedett elő a spajzból, mint minden háztartás elengedhetetlen kellékét :Đ

#13694 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 11. 01:09

Vannak alapok amikről valamit meg lehet érteni és tovább fejleszteni (alkotni).
Számotokra szemmel láthatóan, két külön világ az analóg és a digitális.
Lehet, van valami egyszerű elképzelésetek a jelalakokról és a digitális tudásotok jó esetben a nullák és egyesek sorozatától, mint számoktól indul.

hazudsz
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#13695 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 11. 01:09

Lehet, van valami egyszerű elképzelésetek a jelalakokról és a digitális tudásotok jó esetben a nullák és egyesek sorozatától, mint számoktól indul.

Mikor mértél utoljára szemábrát? Értem én, nagyon jó lenne mindenkit hülyének nézni, csak ezzel a teljesítménnyel sajnos nem igazán fog összejönni.

#13696 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 06. 11. 10:58

Onnan, hogy az egész magatartásán látszik, hogy nagypofájú, bullshitelő menedzser sztár. Állítom volt az 10 éve, mikor nem a show kedvéért volt konyhán, és főzött valamit.

Nézz meg pár műsorát, akár Pokol Konyháját, akár mást, állandóan a kibaszott rizottóját hajtogatja.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#13697 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 16:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2013. 06. 10. 23:31

Azt pl. tudod, hogy mennyi kenyeret dobigálnak ki egy ötcsillagos hotelben naponta? Mert ÉN (NAGYBETŰVEL, mint maga 'A' Mester) konkrétan, sajnos igen. Mert az bizony, az én bizniszem volt. Most lehetne itt jönni afrikai éhező gyerekekkel, mert az passzentos lenne (nem mintha a felnőttek se éheznének ott), de ez most indifferens. Legfeljebb majd Gyuszó-muszó az arcomba böfögi, hogy egoista vagyok, de őt meg nagyívben letojom. A lényeg az, kedves Barátom, hogy több kg/nap.

Ááá, gyenge vagy azzal a pár kiló kenyérrel, az lófasz. Amiket én láttam eddig, ott m3 számra öntögetik ki a megmaradt kaját.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#13698 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 06. 11. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 06. 11. 16:50

Mikor mértél utoljára szemábrát?

Tényleg, arról raktam be képet is, mikor egy byteot láttam szabad szemmel. Érdekes, hogy egy 32 byteos csomagba pld. mi infót bele lehet rakni, szemmel mégsem olyan bonyolult, mint vártam.
Make love not Wor.

#13699 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 16:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 06. 11. 17:26

Tényleg, arról raktam be képet is, mikor egy byteot láttam szabad szemmel.

Naja, nálunk is volt mindenféle, szemábra, 4QAM, 16QAM, levezetésnek egy kis kábelhossz mérés, beállási idő meg egyéb paraméterek mérése és katalógussal összevetése. Utána meg meggyőzni a gyakorlatvezetőt, hogy ugyan adjon már normális IC-t, mert amit kaptunk, az szar, és a 0 meg 1 jelszintje olyan marha zajos, hogy egymásba csúszik. Csak valami mérés labor volt ez évekkel ezelőtt, odaültünk, végignyomkodtuk, hogy kilegyen a három félévszer hatszor négy óra. Aztán ez csak olyan tárgy, ami átcsengett hozzánk, pár mérésnek még sok köze se volt a szakmához, Gyula meg úgy adná elő, mintha a szakma csúcsa lenne, meg ő lenne rá képes egyedül az egész világon. Szerintem láttam ott olyat, amitől még az NDK napszenyóját is letenné, mert olyat nem hogy az apjától, de a nagyapjától se hallott, aztán hol vagyok azoktól, akik ezt napi szinten tolják kinn a szervizaknában.

#13700 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 11. 16:52

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 06. 11. 08:57

Egyébként korábban azért kérdeztem, hogy mit értél el az elmúlt tíz évben gyula, mert volt itt a szomszéd totyikban egy sztori egy igazi mérnökről, nem olyan tefajta, aki keveri a szakmunkás bizonyítványt a diplomával.

Dióhéjban: a faszi 30 év bányamérnökösködés után vált munkanélkülivé (50 felett). Fogta magát, mivel szerette a fát, elvégzett egy asztalos tanfolyamot (figyeled, elment tanulni, nem a youtube-ról nézte hogyan kell), azután beállt egy asztaloshoz segédnek. Pár évvel később az általa tervezett bútorokkal nyert díjakat a műhely.

Na gyulám, szóval valami ilyesmi egy igazi mérnök.

Mindannyiunkban van valamilyen értékrend (hierarchia) amely szerint megyünk.
Én ezt elmondtam (és Ti is bemutattátok, Benneteket mi motivál, mi működtet).

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 683
  • 684
  • 685
  • 686
  • 687
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.