Idézet: Macikák - Dátum: 2013. 07. 10. 16:01
Nekem is lóg a bolt még a döglött tápom kompenzálásával. Végül az lett, hogy visszaküldték a nakkerbe, mert 'pár nap után mégis csak előjött a hiba', hüm-hüm! Először azt mondták, hogy náluk oké, és fizessek bevizsgálási díjat, mert nem lettem komp...
Most ez van, várok. Elkérték a mobilszámomat, de valahogy nem tülekednek, nem is tudom...
Én meg már kezdtem elhinni magamról, hogy tényleg ekkora hülye vagyok, hogy gariztatok egy jó tápot...

rugdalni kell ezeket a geciket, azt látom már régóta. szerencséjük, h türelmes vagyok, meg úriember és gavallér.
szerk: ez meg milyen faszán itt maradt a vágólapomról, hé
Aktualizált kalkuláció (2013. I. félév):
A MOL által gyártott E5 benzinek benzoltartalma nem éri el az 1 v/v%-ot. 2013. I. félévi értékek: min: 0,37%; max: 0,76%; átlag: 0,48% à legalább hétszeres hígításra lenne szükség a maximális benzoltartalom 0,1%-os szint alá való csökkentéséhez.
MOL EVO NEO benzin benzoltartalma 2013. I. félévben: min: 0,03%; max: 0,3%; átlag: 0,09%, ebben az esetben minimum kétszeres hígításra volna szükség, hogy nagy biztonsággal kizárjuk a karcinogenitást a maximális benzoltartalom esetén is.
Szerkesztette: avmanster 2013. 07. 10. 15:41 -kor