Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 08. 22:36
Van egy csomó egyenszerelt ház amely bérelt hálózati kapacitásra csatlakozik.
És van valahol egy (vagy pár) iroda olyan berendezésekkel amelyek alkalmasak a végpontok távhangszereléséhez.
Majdnem biztos vagyok abban is, h a központi berendezéseken nem megy keresztül a felhasználói adatforgalom.
A lépcsőházi világítás hibáját pedig általában házon belül javítják. Ha meg az egész házban elmegy a villany, a műszerész sem tud mit csinálni.
Azt sem tudom, a Digi helyszíni hibákra mekkora elhárítási időt köt ki a szerződéseiben.
Ha ez elég nagy, akkor az áramellátási hibákat előbb javítják, mint ki kellene menniük (a monitorukon le kell tudják kérdezni a házi kütyüiket).
Mondom milliárdokat tudnánk tévedni, mert nem vagyunk Gyulák. A többi kampó szöveg, egyenszerelt házra ki lehet találni / végpontot, a távszerelés meg addig fasza, míg el nem megy a lépcsőházi villany

Lépcsőházi hibával meg azért kell foglalkozni, mert a felhasználó egyből hívja a digit, mert nemmegyanemmegy és kiírja a kiírja, akkor ügyfélszolga tartja a frontot occsóért, de itt azon van a hangsúly, hogy tartja a frontot, napi X órásban. És van pár lépcsőház, ahol elmegy a villany, oszt szerencsétlen elsőre nyilván nem tud róla. Aztán jönnek a hálózatosok, amikor csipog, hogy szar van. Itt ha elhasal t a fél kerület, akkor node/köztes erősítő/kábel/bármi lehet, neki kell látni. Persze közben júzer veri az asztalt, hogy demikorleszkész, miközben azt sem tudják hol minek van baja

Felhasználói adatforgalom meg keresztül megy, mert pont útbaesik, kérdés mit gondolsz "központi berendezésnek". Esetleg linkelhetem a klasszikus kábeles tanulmányt...