HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1551
  • 1552
  • 1553
  • 1554
  • 1555
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#31041 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 07. 25. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 25. 10:58

Az is igaz, hogy most már az avatarod sem jó! Kapjad össze magad gyermekem, jó keresztényhez méltóan, mert el leszel most már picsázva. A nyájból nem lógunk ki.

te kispap, figyejjé má'.
lehetnél vadnyugati prédikátor, és akkor összeötvöznéd a régebbit az újjal.
ellenben vasárnap lehet, pihegem a tiamat koncertet szemesen, csak késő este érek haza. nem tudlak eldobni az albiba. mondjuk attól függ, mert egyedül kurva sok kedvem nincs ott héderelni, itt meg már mindenki családapa meg nyaral, meg nem is szereti, meg a többi faszomság.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#31042 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2014. 07. 25. 10:15

Az emberek többsége úgy látja, a jelenlegi működési rend menthetetlenül, sok élősködőt, szarházit tart el akinek az emberi méltósága összeomlóban van.
Gondolkodjunk együtt, mit és hogyan érdemes a jelenlegi helyébe építenünk.

egy kibaszott nagy szöges kerítést. mondjuk fingom nincs, melyik oldalára kerülnék, de a gyulák közé nem akarok.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#31043 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2014. 07. 25. 07:40

Kula bá' osztályidegen, osztálytól függetlenül. Az ő osztálya zárt.

de nem eléggé.

Idézet

#31044 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 25. 10:47

Tudod-e, h nagyon beteg vagy (nyaktól fölfelé)?

Nem. Ki mondja?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#31045 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 10:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 25. 10:54

Apám nem volt pártfunkcionárius. Mezei párt tag sem.

Ne hazudozz

#31046 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 10:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 07. 25. 10:41

Látom ma nagyon megborultál.

:)

#31047 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2014. 07. 25. 11:33

te kispap, figyejjé má'.
lehetnél vadnyugati prédikátor, és akkor összeötvöznéd a régebbit az újjal.
ellenben vasárnap lehet, pihegem a tiamat koncertet szemesen, csak késő este érek haza. nem tudlak eldobni az albiba. mondjuk attól függ, mert egyedül kurva sok kedvem nincs ott héderelni, itt meg már mindenki családapa meg nyaral, meg nem is szereti, meg a többi faszomság.

Oké, vettem, vasárnap avmanszter igénybevehetetlen lesz. Mondjuk ezért Ő felemelé kezét reád, hogy lesújt téged a pusztában (Raynes 106:26).

Szerkesztette: Raynes 2014. 07. 25. 11:24 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#31048 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 11:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2014. 07. 25. 10:01

Akkor viszont miért írják, hogy "apád a pártból", meg ilyenek? Jó, én az elején nem voltam itt, lehet lemaradtam valamiről.

Így működik a hamis legendák GYÁRTÁSA.
Hogy miért tenyésztették ki azt kérdezd a rágalmazóktól.

#31049 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 07. 25. 10:21

Azt szokta hazudni, hogy nemesi származás miatt osztályidegenek voltak, csak apja bolygónyi agya miatt, mégis dőzsölhettek. Ami természetesen nem igaz, mert anno leszarták ki mekkora szakember, ment a levesbe. Azt az apróságot felejti csak el, hogy mások is éltek akkoriban :)

Dőzsöltünk? Bérlakásban laktunk. Nem volt másod ingatlanunk (hétvégi telek, nyaraló) nem volt autónk.
Az éves nyaralásunk az volt, h elmentünk cca egy hétre Debrecenbe Édesapám szüleihez.
Nekünk pedig a nyár többi részében a nyári napközi, vagy a bérház udvara volt.
Hétvégeken gyakran kirándulás a Mecsekben.

#31050 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 07. 25. 12:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 25. 12:47

Az éves nyaralásunk az volt, h elmentünk cca egy hétre Debrecenbe Édesapám szüleihez.

Éves nyaralás itt nem volt, néha elmentünk Bükre strandra, ami a szomszéd falu. No meg voltunk Galyatetőn a KGST szállóban. Kb. ennyi. Öregfaternak kombija volt, azzal letoltuk a Balatont, bár Ő keményen melózott.
Make love not Wor.

#31051 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 12:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 25. 12:47

Dőzsöltünk? Bérlakásban laktunk. Nem volt másod ingatlanunk (hétvégi telek, nyaraló) nem volt autónk.

Na, akkor meg nem értem, hogy minek sírod vissza a régi időket. Ezek szerint nem volt sokkal jobb, mint most, legfeljebb akkor még munkába jártál, és nem a kutya alá bagóztál egész nap. Legalább most már nem bérlakásban laksz, meg a minimális megélhetéshez még dolgoznod sem kell.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#31052 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 25. 12:16

Na, akkor meg nem értem, hogy minek sírod vissza a régi időket. Ezek szerint nem volt sokkal jobb, mint most, legfeljebb akkor még munkába jártál, és nem a kutya alá bagóztál egész nap. Legalább most már nem bérlakásban laksz, meg a minimális megélhetéshez még dolgoznod sem kell.

Nem sírom vissza a bolsevik birodalmat. Ezt is jópárszor megmondtam már.
És azt is, h mit látok jónak.
Most nyílik egy időablak a jelenlegi konstrukcióból való, a Putyin által meghirdetett birodalomba való átalakítás idején (az új birodalom megszilárdításáig).
Egy olyan időszak amelyben ha összefogunk, jobb konstrukciót hozhatunk létre, mint amilyenre az új birodalmat elképzelték.
Amúgy meg, havi 22800-ból nem lehet megélni városban (ahol a kajámat nem tudom megtermelni). És azt is elmondtam, h nem a dolgozni nem akarásommal van a gond.

Szerkesztette: Gyula2222 2014. 07. 25. 12:47 -kor

#31053 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 12:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 25. 14:16

Na, akkor meg nem értem, hogy minek sírod vissza a régi időket.

Nekünk akkoriban tényleg nem ment rosszul és én mégse sírom vissza.
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#31054 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 25. 13:43

Nem sírom vissza a bolsevik birodalmat. Ezt is jópárszor megmondtam már.
És azt is, h mit látok jónak.
Most nyílik egy időablak a jelenlegi konstrukcióból való, a Putyin által meghirdetett birodalomba való átalakítás idején (az új birodalom megszilárdításáig).
Egy olyan időszak amelyben ha összefogunk, jobb konstrukciót hozhatunk létre, mint amilyenre az új birodalmat elképzelték.
Amúgy meg, havi 22800-ból nem lehet megélni városban (ahol a kajámat nem tudom megtermelni). És azt is elmondtam, h nem a dolgozni nem akarásommal van a gond.
De, már százszor leírtad, hogy a cuciban minden jobb volt. Azzal egyetértek, hogy 22800-ból nem lehet megélni, nem csak városban, de nagyon falun sem, még akkor sem, ha nem dohányzol, meg kutyát sem kell etetned. Viszont az is lejött a topikból, hogy nem akarsz dolgozni, amit én még személy szerint meg is tudnék érteni, csak akkor azt a dumát nem kéne nyomnod hozzá, hogy nem kapsz munkát, meg akarod itt a világrendet megreformálni, és te akarsz dolgozó embereket a bányába leküldeni. Valld akkor be, hogy lelkileg feladtad, neked nem megy, és sunyíts hozzá, ne játszd a multitudós, polihisztor szakértőt a munka és a gazdaság világában, meg minden másban. Fogadd el a helyed, ha képtelen vagy, vagy nem vagy hajlandó megpróbálni változtatni a helyzeteden. Önmagában akkor ezzel semmi baj nem lenne, vannak ezzel így páran.

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2014. 07. 25. 13:51

Nekünk akkoriban tényleg nem ment rosszul és én mégse sírom vissza.
Nekünk akkor sem ment valami jól, de a mostanihoz képest mégis ezerszer jobban. Én a magam részére maximálisan visszasírom, minden hátrányával együtt, pedig utáltam azt a rendszert is, mert szívtunk akkor is eleget, nem voltunk komcsik, sem párttagok, sem semmik. Akkor még azt hittem, hogy az a legrosszabb, de most már tudom tapasztalatilag, hogy van annál milliószor lejjebb is.

Szerkesztette: Raynes 2014. 07. 25. 13:30 -kor

#31055 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 25. 15:26

Én a magam részére maximálisan visszasírom, minden hátrányával együtt, pedig utáltam azt a rendszert is, mert szívtunk akkor is eleget, nem voltunk komcsik, sem párttagok, sem semmik. Akkor még azt hittem, hogy az a legrosszabb, de most már tudom tapasztalatilag, hogy van annál milliószor lejjebb is.

Igen, és ez sajna így is lehet, hm! Valahogy a világ változott meg, hátrányára. Az emberek elvadultak, vagy ilyesmi... Persze, a jó dolgokat visszasírom én is, de az egész konstrukciót (ahogy Gyula írná) valahogyan mégse.
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#31056 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 13:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 25. 13:26

De, már százszor leírtad, hogy a cuciban minden jobb volt. ....

Nekünk akkor sem ment valami jól, de a mostanihoz képest mégis ezerszer jobban. Én a magam részére maximálisan visszasírom, minden hátrányával együtt, pedig utáltam azt a rendszert is, mert szívtunk akkor is eleget, nem voltunk komcsik, sem párttagok, sem semmik. Akkor még azt hittem, hogy az a legrosszabb, de most már tudom tapasztalatilag, hogy van annál milliószor lejjebb is.

Ezt sem írtam.
Azt írtam, h a konszolidált időszakában azok számára akik tudomásul vették, h "hol a helyük", sokkal élhetőbb volt a nagy tömegek számára, mint a jelenlegi konstrukció.
Ezen túl arról beszéltem, h mi miatt volt élhetőbb és az átmanipulálásunkhoz terjesztett propaganda tévhitekről. Ebben kiemelkedően sokat arról, h az abban működtetett gazdasági konstrukcióval lényegesen többet termeltünk, mint amennyi az önfogyasztásunk volt.
- Ti pedig azzal szórakáztatok, h a legnagyobb blődlik nyomatásával is, minden szavamat megkontrázzátok.

#31057 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2014. 07. 25. 13:37

Igen, és ez sajna így is lehet, hm! Valahogy a világ változott meg, hátrányára. Az emberek elvadultak, vagy ilyesmi... Persze, a jó dolgokat visszasírom én is, de az egész konstrukciót (ahogy Gyula írná) valahogyan mégse.

Arról is sokat írtam, h nem megváltozott, hanem CÉLIRÁNYOSAN ÉS HATALMAS TUDÁSSAL megváltoztatták.

#31058 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 15:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 25. 14:52

Arról is sokat írtam, h nem megváltozott, hanem CÉLIRÁNYOSAN ÉS HATALMAS TUDÁSSAL megváltoztatták.

Teljesen mindegy, szavakon lovaglás. Mit érdekel téged, hogy miért lett ilyen? Más lett és kész, ezt kell szeretni, ehhez kell alkalmazkodni. Ez nem kívánságműsör, hogy te döntöd el, hogy milyen világba, korszakba, hova, kihez szülessél. A körítés és a játékszabályok mindig is adottak voltak.

#31059 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 25. 00:37

Az igazság, az igazság. Igaz az, h központi program volt a régi vezetőréteg lecserélése és az általános iskolában ennek megfelelően intézkedtek.
És az is igaz, h ennek ellenére a szüleimnek sikerült bejuttatniuk a Gépipariba.
Mert, a szüleim jó rabszolgák voltak és a bolsevik uralom mellett működött más is.

Tehat te is az egyenlobbek koze tartoztal, most meg szopol... Nem csodalom, hogy sirsz a regi rendszerert.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#31060 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 25. 16:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 25. 14:52

Anyádnak hablatyolj, hülyegyerek.
Maradjunk annyiban, hogy egy arrogáns, élősködő, semmihez nem értő vén impotens alkesz fasz vagy, aki álomvilágban él.
A többit nem is írom, elég ennyi:)

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1551
  • 1552
  • 1553
  • 1554
  • 1555
  • Utolsó »