Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 25. 13:43
Nem sírom vissza a bolsevik birodalmat. Ezt is jópárszor megmondtam már.
És azt is, h mit látok jónak.
Most nyílik egy időablak a jelenlegi konstrukcióból való, a Putyin által meghirdetett birodalomba való átalakítás idején (az új birodalom megszilárdításáig).
Egy olyan időszak amelyben ha összefogunk, jobb konstrukciót hozhatunk létre, mint amilyenre az új birodalmat elképzelték.
Amúgy meg, havi 22800-ból nem lehet megélni városban (ahol a kajámat nem tudom megtermelni). És azt is elmondtam, h nem a dolgozni nem akarásommal van a gond.
De, már százszor leírtad, hogy a cuciban
minden jobb volt. Azzal egyetértek, hogy 22800-ból nem lehet megélni, nem csak városban, de nagyon falun sem, még akkor sem, ha nem dohányzol, meg kutyát sem kell etetned. Viszont az is lejött a topikból, hogy nem akarsz dolgozni, amit én még személy szerint meg is tudnék érteni, csak akkor azt a dumát nem kéne nyomnod hozzá, hogy nem kapsz munkát, meg akarod itt a világrendet megreformálni, és te akarsz dolgozó embereket a bányába leküldeni. Valld akkor be, hogy lelkileg feladtad, neked nem megy, és sunyíts hozzá, ne játszd a multitudós, polihisztor szakértőt a munka és a gazdaság világában, meg minden másban. Fogadd el a helyed, ha képtelen vagy, vagy nem vagy hajlandó megpróbálni változtatni a helyzeteden. Önmagában akkor ezzel semmi baj nem lenne, vannak ezzel így páran.
Idézet: Macikák - Dátum: 2014. 07. 25. 13:51
Nekünk akkoriban tényleg nem ment rosszul és én mégse sírom vissza.
Nekünk akkor sem ment valami jól, de a mostanihoz képest mégis ezerszer jobban. Én a magam részére maximálisan visszasírom, minden hátrányával együtt, pedig utáltam azt a rendszert is, mert szívtunk akkor is eleget, nem voltunk komcsik, sem párttagok, sem semmik. Akkor még azt hittem, hogy az a legrosszabb, de most már tudom tapasztalatilag, hogy van annál milliószor lejjebb is.
Szerkesztette: Raynes 2014. 07. 25. 13:30 -kor