Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 09. 14:40
Mondd mitől van ez a hantázási kényszered?
Pont hogy te hantázol, olvass már vissza! Most is milyen hülyeségeket elhintettél, semmi értelme. ilyen filozófia, amolyan analógia, neked mindegy, csak idegen szó legyen, meg minél általánosabb legyen.
Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 09. 14:40
A degu (zombi) lét is csak addig kellemes, ameddig ezzel elfogadható jólét adódik.
Elárulom neked, hogy talán még nálad is rosszabbul élek, én nem tudok napi 900Ft-os cigit elpöfékelni a szalonnabőrön tartott kutyi orra alá, meg nekem nincs saját tulajdonú lakásom sem, amiből egész nap oktathatnám a degukat. Én dolgozok, az általad is említett megalázó feltételek ellenére. Azért csak sajnáltasd magad, meg döntsd meg a világuralmi rendszert. Kb. olyan vagy, mikor a vidéki kocsma előtt karatéznak a részeg fazonok, próbál egyet rúgni, de nem sikerül neki, helyette eltaknyol. Neked is kb. hasonlóan komoly megmozdulásaid vannak tudományos és társadalmi téren. Alapvetően vagy idióta, olvasás, szövegértés, összefüggések megértése és keresése, mennyiségek értelmezése, számolás, értelmes tevékenységek végzése, nyelvi kifejezésmód terén egyaránt nagyon rosszul állsz. Mondom, én a helyedben nem izmolnék, mert nagyon nevetséges vagy, és magadat járatod le teljesen feleslegesen.