HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1696
  • 1697
  • 1698
  • 1699
  • 1700
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#33941 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 08. 30. 14:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 30. 14:57

Többé kevésbé igaz. A csepp valamennyire szétkenődik a kutyán és közvetlenül is öl. Egyébként pedig lemérgezed a kutyát és a vére is mérgezővé válik.
A méreg pedig szép lassan kikészíti a kutyát is.
Kutyóka egy rövid szőrű tacsi. Rendesen ápolom, kefélem a szőrét. Jól meglátható ha rámászott valami.
A mérgezett nyakörv kevésbé károsítja a kutyát. Viszont ez úgy műxik, h akkor mérgezi a bolhát amikor az átkúszik a nyakörv alatt.

nesze e.p, utánanéztem, h bámulj rá bárgyún és ne fogjad fel:
http://www.rhonevet....mechanizmus/22/
--
amúgy érdekes, mert az eb egy 14 éves nagytestű kutya. vannak szívproblémái, ami az esetükben a kor velejárója, az utóbbi 1 évben volt két infarktusa, 2 féle gyógyszert szed, meg vízhajtót.
szar ez az orvostudomány, h még mindig él. az első azon múlott, h a családi állatorvos pont szekszárdról jött, és kb. 5 perc múlva beugrott. azt mondta a 10 perccel később jön, valszeg nem tudja megmenteni. így sem sokon múlott.
sajnos a medencéjének az ízületi gyulladásával már nem nagyon lehet mit kezdeni. ez is a korral jár, sajnos a nagytestű kutyáknál, egy ideig ezek a gyógynövényes táplálékkiegészítők beváltak, amit a térdemre szedtem, de az elmúlt pár hónapban már csak fájdalomcsillapítózni tudjuk. most cataflam kúrán van.
most mondanám kíváncsi vagyok, mit böfögsz és okádsz ide a nagy okosságodban, de szerintem tartsd meg az anyád picsájának, mert értelme és igazsága nem sok lesz.

Szerkesztette: Csula kapitány 2014. 08. 30. 14:39 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#33942 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 15:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2014. 08. 30. 14:36

nesze e.p, utánanéztem, h bámulj rá bárgyún és ne fogjad fel: ....

Eddig is tisztában voltam vele, h (legalábbis a szövegelésetekben) én vagyok a stupid, rút kiskacsa.
Egyébként pedig ha nem hiszitek, akkor járjatok utána vagy maradjatok meg a hitetekben.
Én végignéztem Édesapám évekig tartó nagyon kínos, intenzív orvosi kezelés melletti agonizálását.
Ma már tudom, h ebben a kínhalálban mekkora szerepe volt pusztán annak, h a (túlkáliumozás melletti) orvosi utasításra való nátrium megvonással létrehozott ion egyensúly felborulásnak. Ezzel a sejtfal ozmózis leromlásának és az ebből eredő elfajulásoknak.
És tudom, h a doki néni a hivatalos orvoslás szabályai szerint, nagyon lelkiismeretesen mindent megtett Édesapám érdekében.
Én lehetek súlyosan tévhites (különösen, a szakmáimon kívüli területeken).
Az viszont elgondolkoztató(nak kellene legyen), h egyre több orvos válik (a hivatalos tanokhoz képest) tévhitessé.
Többek között, Pap Lajos szívsebész is "megzakkant".
Mondád, h így természetes. Igen, adott körülmények (hatások) között valóban így természetes (törvényszerű).
Az orvosi kezelések elkezdése után szinte kottára egyformává válik a változások sora a test haláláig. Ahogy közelítünk a végkifejlethez, úgy válik egyre egyformábbá.

Szerkesztette: Gyula2222 2014. 08. 30. 15:13 -kor

#33943 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 30. 16:09

Eddig is tisztában voltam vele, h (legalábbis a szövegelésetekben) én vagyok a stupid, rút kiskacsa.
Egyébként pedig ha nem hiszitek, akkor járjatok utána vagy maradjatok meg a hitetekben.
Én végignéztem Édesapám évekig tartó nagyon kínos, intenzív orvosi kezelés melletti agonizálását.
Ma már tudom, h ebben a kínhalálban mekkora szerepe volt pusztán annak, h a (túlkáliumozás melletti) orvosi utasításra való nátrium megvonással létrehozott ion egyensúly felborulásnak. Ezzel a sejtfal ozmózis leromlásának és az ebből eredő elfajulásoknak.
És tudom, h a doki néni a hivatalos orvoslás szabályai szerint, nagyon lelkiismeretesen mindent megtett Édesapám érdekében.
Az viszont elgondolkoztató(nak kellene legyen), h egyre több orvos válik (a hivatalos tanokhoz képest) tévhitessé.
Mondád, h így természetes. Igen, adott körülmények (hatások) között valóban így természetes (törvényszerű).
Az orvosi kezelések elkezdése után szinte kottára egyformává válik a változások sora a test haláláig. Ahogy közelítünk a végkifejlethez, úgy válik egyre egyformábbá.

Gondolom, ahelyett, hogy elpatkolt volna két hét alatt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#33944 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 30. 16:09

óhh, látom orvosdoktorprofesszorrá képezte magát a helyi elmebeteg pöcs. hiába no, a káliumbó' meg a nátriumbó' kivonta a hidroxil gyökköt a' orvosstudomány, oszt nem lett bellllőle így plazma.
Pap Lajos nem pusztán megzakkant, hanem elege lett, meg gondolom öregkorára mindenki meszes lesz egy picit, régebben is benne volt már az ősmagyar virtus. Így dolgozta fel. Tudok mondani másokat, akik pl. depressziósak lettek, meg öngyik. Vagy kedélyjavítókon élnek. Orvos létükre. Nem csodálom, az egészségügy olyan, amilyen.
De egyelőre még mindig több embert ment meg, mint az ilyen önjelölt balfaszok, mint te. Igaz míg egy cselédkönyvesből orvos lesz, pár helyet kiutal a temetőbe.
Felőlem visszahozhatjuk a vajákosokat, de akkor kérek engedélyt szétbaszni a pofájukat, ha elkúrnak valamit. Kula, ebben a helyzetben mehetnél vissza majd a kövek alá, ahonnan előbújnál, felesleges nagy álmokat szőnöd. A zsenit csak akkor választja el hajszálnyi az őrülttől, ha van valami a fejében. A tiédben csak tehénszar, te buta elmebeteg pöcs.

Szerkesztette: Csula kapitány 2014. 08. 30. 15:51 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#33945 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 15:50

Az volt már hogy a házigazda egy elmebeteg idióta pöcs?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#33946 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 08. 30. 16:27

Többé kevésbé igaz. A csepp valamennyire szétkenődik a kutyán és közvetlenül is öl. Egyébként pedig lemérgezed a kutyát és a vére is mérgezővé válik.
A méreg pedig szép lassan kikészíti a kutyát is.

Jahh, mienket is kikészítette 18 év alatt. Azt ugye tudod, hogy a diólevél főzet valóban mérgező?
Make love not Wor.

#33947 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 17:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 30. 16:27

Jahh, mienket is kikészítette 18 év alatt. Azt ugye tudod, hogy a diólevél főzet valóban mérgező?

A dió az egyik ősi meglehetősen univerzálisan alkalmazható GYÓGYNÖVÉNYÜNK.
És megint mondom: Ne higgy, hanem (ha érdekel) járj utána.
Példul, a gyógyszerkönyvekben, gyógynövényes könyvekben, gyógytea receptúrákban és kozmetikum alapanyag is.
Amúgy, nagyon sok hatókomponens van és ezek eredőjében jön létre minden hatás.
A bolha ellenes kemikáliák csak egy egy komponens a sok közül.
Én is alkalmazom, mert nem akarok bolhatenyészetet sem Kutyókán, sem a lakásban.

#33948 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 30. 18:02

Utánajártam. Ősszel ki kell szedni a tóból, mert kidöglenek a halak. Az, hogy kozmetikum alapanyag, az egy dolog. Gyógynövénytől elég messze van. Bolha is pont gyógyul tőle, mi?
Make love not Wor.

#33949 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 30. 17:17

Utánajártam. Ősszel ki kell szedni a tóból, mert kidöglenek a halak. Az, hogy kozmetikum alapanyag, az egy dolog. Gyógynövénytől elég messze van. Bolha is pont gyógyul tőle, mi?

Van aminek nem tesz jót (és ez így van mindennel). Emellett sok múlik a dozírozáson is.
És meg tudod nézni, h a diólevél sok gyógytea alapanyaga.
Gondolom, a dió likőrt Te sem utasítod vissza. Az unikum is zöld dió alapú (egyéb komponenseket is tartalmazó) tinktúra.

#33950 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 18:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 30. 18:41

Van aminek nem tesz jót (és ez így van mindennel). Emellett sok múlik a dozírozáson is.
És meg tudod nézni, h a diólevél sok gyógytea alapanyaga.
Gondolom, a dió likőrt Te sem utasítod vissza. Az unikum is zöld dió alapú (egyéb komponenseket is tartalmazó) tinktúra.

Már megint magyaráz az elmebeteg pöcs. A zöld dió nem zöld diólevél.

#33951 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 18:47

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 30. 19:22

Már megint magyaráz az elmebeteg pöcs. A zöld dió nem zöld diólevél.

Ráadásul az ilyen Gyula-félék előszeretettel hirdetik a diólevélből készült teát. Főleg akkor fogom a fejem, mikor szemgyulladásra szeretnék tolni. Idióták.
Make love not Wor.

#33952 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 19:10

Mérgezed le a faszt. A kutya több kiló, a bolha csak néhány mikrogramm. A hatóanyag-tartalom úgy van kimérve, hogy csak a bolhára hasson, egy emlősnek meg se kottyanjon. Kb. mint mikor szúnyogirtóval fújkálsz a szobában, igazából ha betartod a használati utasítását és csak a feltétlenül szükséges mértékben fújsz, abból nem lesz baja senkinek, se felnőttnek, se gyereknek. Igaz már lassan a szúnyog is csak vihog rajta, de ez már más kérdés.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#33953 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 19:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 30. 19:47

Ráadásul az ilyen Gyula-félék előszeretettel hirdetik a diólevélből készült teát. Főleg akkor fogom a fejem, mikor szemgyulladásra szeretnék tolni. Idióták.

Majd éjjel megint előmászik az elmebeteg pöcs és megmondja a tutit. De remélem már tudja, hogy ő is már rág megindult az agonizálás útján. Menthetetlenül meg fog halni.

#33954 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 19:16

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 30. 20:13

Menthetetlenül meg fog halni.

Dehogy fog! Ezt csak a megvezetőségünk hirdeti. Ő örökké él a kis dimenziójában. Ahogy szokták mondani, Gyula nem vész el, csak átalakul, kvázi hidroxilgyökös ökoektoplazma tudat valósági ciklikusságok lesz belőle. Ha nem hiszed, marad meg hitedben a nemtelen hamisságaidat illetően.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#33955 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 19:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 30. 18:02

Példul, a gyógyszerkönyvekben, gyógynövényes könyvekben, gyógytea receptúrákban és kozmetikum alapanyag is.
Amúgy, nagyon sok hatókomponens van és ezek eredőjében jön létre minden hatás.
A bolha ellenes kemikáliák csak egy egy komponens a sok közül.
Én is alkalmazom, mert nem akarok bolhatenyészetet sem Kutyókán, sem a lakásban.

a hagyományos népi gyógymódok alig említik. ellenben ezek inkább a postszkíta turbómagyarok újnépi gyógymódjai...
én utánajártam, nekem van javasasszony ismerősöm, a gyógyteáimat és a szappanjaimat is ő rakja össze.

Szerkesztette: Csula kapitány 2014. 08. 30. 19:18 -kor

Idézet

#33956 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 19:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2014. 08. 30. 20:17

a hagyományos népi gyógymódok alig említik.

Most a petróleum a divatos mindent megoldó, arra is úgy hivatkoznak, hogy bezzeg régen.

Én ismerem a régi módszert, mikor kifúrták az ember koponyáját, nem éppen steril körülmények közepette. Lehet Gyulán is segítene, bármi baja is van.
Make love not Wor.

#33957 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2014. 08. 30. 20:17

a hagyományos népi gyógymódok alig említik. ellenben ezek inkább a postszkíta turbómagyarok újnépi gyógymódjai...
én utánajártam, nekem van javasasszony ismerősöm, a gyógyteáimat és a szappanjaimat is ő rakja össze.

Valószínűleg a javasasszonyod nem jártas youtube videókban.

#33958 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 19:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 30. 20:22

Most a petróleum a divatos mindent megoldó, arra is úgy hivatkoznak, hogy bezzeg régen.

Én ismerem a régi módszert, mikor kifúrták az ember koponyáját, nem éppen steril körülmények közepette. Lehet Gyulán is segítene, bármi baja is van.

Mondjuk a petrólumról olvastam sokat én is, de a kérdés az, hogy mondjuk ami 100 éve az USÁban petróleum volt, az mennyire hasonlít arra amit ma veszel ilyen néven itthon.

#33959 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 19:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 30. 20:22

:laugh:
kifúrni a fejit, oszt leönteni petrólejummal.

Szerkesztette: Csula kapitány 2014. 08. 30. 19:27 -kor

Idézet

#33960 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 30. 19:32

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 30. 20:24

Mondjuk a petrólumról olvastam sokat én is, de a kérdés az, hogy mondjuk ami 100 éve az USÁban petróleum volt, az mennyire hasonlít arra amit ma veszel ilyen néven itthon.

Így is, meg úgyis méreg és ha mást nem, akkor a máját megoldja. Nem hinném, hogy tiszta alkoholról volt szó. Egyszer wikin olavstam, hogy miképpen alakult át, de már nem emlékszem, az biztos, hogy valami kőolajszármazékos izé volt, azt meg nem kellene belsőleg tolni. Idióta most hirtdette Fácsén, hogy bezzeg az olajos kezű autószerelőkbe is felszívódik és sosem lesznek rákosok meg betegek, meg blábláblá. Naja, majd autószerelős havernak is elmesélem, mikor megyek hozzá sörözni. Hetek óta tervezzük, aztán nekem mindig közbe jön valami. Neki a temetőben ezen kívül sok dolga nem akad, hogy látogatókra vár...
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1696
  • 1697
  • 1698
  • 1699
  • 1700
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.