Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 30. 14:57
A méreg pedig szép lassan kikészíti a kutyát is.
Kutyóka egy rövid szőrű tacsi. Rendesen ápolom, kefélem a szőrét. Jól meglátható ha rámászott valami.
A mérgezett nyakörv kevésbé károsítja a kutyát. Viszont ez úgy műxik, h akkor mérgezi a bolhát amikor az átkúszik a nyakörv alatt.
nesze e.p, utánanéztem, h bámulj rá bárgyún és ne fogjad fel:
http://www.rhonevet....mechanizmus/22/
--
amúgy érdekes, mert az eb egy 14 éves nagytestű kutya. vannak szívproblémái, ami az esetükben a kor velejárója, az utóbbi 1 évben volt két infarktusa, 2 féle gyógyszert szed, meg vízhajtót.
szar ez az orvostudomány, h még mindig él. az első azon múlott, h a családi állatorvos pont szekszárdról jött, és kb. 5 perc múlva beugrott. azt mondta a 10 perccel később jön, valszeg nem tudja megmenteni. így sem sokon múlott.
sajnos a medencéjének az ízületi gyulladásával már nem nagyon lehet mit kezdeni. ez is a korral jár, sajnos a nagytestű kutyáknál, egy ideig ezek a gyógynövényes táplálékkiegészítők beváltak, amit a térdemre szedtem, de az elmúlt pár hónapban már csak fájdalomcsillapítózni tudjuk. most cataflam kúrán van.
most mondanám kíváncsi vagyok, mit böfögsz és okádsz ide a nagy okosságodban, de szerintem tartsd meg az anyád picsájának, mert értelme és igazsága nem sok lesz.
Szerkesztette: Csula kapitány 2014. 08. 30. 14:39 -kor

Súgó
A téma zárva.