FLAC fájlok összefűzése programot keresek
Elküldve: 2012. 05. 11. 14:01
Elküldve: 2012. 05. 11. 15:05
Az "ahol nincs szünet a számok elválasztásánál" kitételben nem tudok segíteni.
Elküldve: 2012. 05. 11. 18:57
Idézet: Raynes - Dátum: 2012. 05. 11. 16:05
Az "ahol nincs szünet a számok elválasztásánál" kitételben nem tudok segíteni.
Köszönöm, de nem teljesen világos:
A második megjegyzésed azt jelenti, hogy nem tudod jó lenne-e ilyen esetben, vagy tudod, hogy ilyen esetben biztosan nem jó ?
Azért kérdezem, mert kipróbáltam volna, de nem sikerült. Egy olyan converter programot hiányol (flac converter 1.2) ami a hivatkozott flac oldalon nem található, de máshol sem találtam. E nélkül meg nem konvertálja egybe flac-ba, csak wav-ba tudtam, de különálló fájlokba, pedig ha wavba konvertálná egybe az is megoldás lenne, mert abból már könnyű flacot convertálni más programmal.
Ha van szünet a számok között, abban az esetben felesleges lenne az egybe konverzió, nem véletlenül hivatkoztam erre az esetre.
Elküldve: 2012. 05. 11. 19:21
Idézet: dupi - Dátum: 2012. 05. 11. 19:57
A második megjegyzésed azt jelenti, hogy nem tudod jó lenne-e ilyen esetben, vagy tudod, hogy ilyen esetben biztosan nem jó ?
Azért kérdezem, mert kipróbáltam volna, de nem sikerült. Egy olyan converter programot hiányol (flac converter 1.2) ami a hivatkozott flac oldalon nem található, de máshol sem találtam. E nélkül meg nem konvertálja egybe flac-ba, csak wav-ba tudtam, de különálló fájlokba, pedig ha wavba konvertálná egybe az is megoldás lenne, mert abból már könnyű flacot convertálni más programmal.
Ha van szünet a számok között, abban az esetben felesleges lenne az egybe konverzió, nem véletlenül hivatkoztam erre az esetre.
Innen szedd le a legújabb FLAC kódolót. Csak az az egyetlen egy .exe file kell belőle. Azt kell megadni a foobar2000-nek.
A megjegyzésem arra vonatkozott, hogy ez a módszer összefűzi a file-okat, de nem fogja helyetted ellenőrizni, hogy van-e közöttük szünet. Az általad kijelölt file-okat összefűzi mindenféle vizsgálat nélkül, ha van szünet közöttük akkor benne lesz, ha nincs, akkor nem lesz az összefűzött .flac file-ban sem. Neked kell tudni, hogy van-e azok között szünet.
Szerkesztette: Raynes 2012. 05. 11. 19:22 -kor
Elküldve: 2012. 05. 11. 19:30
Idézet: Raynes - Dátum: 2012. 05. 11. 20:21
A megjegyzésem arra vonatkozott, hogy ez a módszer összefűzi a file-okat, de nem fogja helyetted ellenőrizni, hogy van-e közöttük szünet. Az általad kijelölt file-okat összefűzi mindenféle vizsgálat nélkül, ha van szünet közöttük akkor benne lesz, ha nincs, akkor nem lesz az összefűzött .flac file-ban sem. Neked kell tudni, hogy van-e azok között szünet.
Köszönöm, sikerült, de a minőség így leromlik. Ez csak úgy működhetne jól, ha a flacból wav, majd azokból ismét flac készülne, de ez sajnos hallhatóan nem így működik.
Elküldve: 2012. 05. 12. 07:21
Elküldve: 2012. 05. 12. 11:28
Idézet: dupi - Dátum: 2012. 05. 11. 20:30
Nem romlik. A FLAC miatt mindvégig veszteségmentes a művelet, egy bit nem veszik el. Valójában egy köztes lépésben wav-ot csináltat a foobar2000, majd ezt a wav-ot adja át a FLAC kódolónak.
Elküldve: 2012. 05. 12. 11:34
Idézet: Raynes - Dátum: 2012. 05. 12. 12:28
Rendben van, nálam nem jól sikerült a teszt. A helyzet azonban az, hogy a program furcsán viselkedik, mert már egyszer megadtam neki a konverter helyét, konvertáltam is vele, de legközelebbi indításkor, megint kérte a converter megjelölését, viszont most már nem hajlandó "látni", pedig ott van a könyvtárban, ahová belépek, hogy kijelöljem. Tehát elfogadom, hogy a Foobarral meg lehet csinálni amit kértem, de a fre:ac program mégis jobban használhatónak tűnik erre a célra. Mégegyszer köszönöm.