Idézet: drbence - Dátum: 2004. máj. 25, kedd - 2:46
Kösz a tippeket, de vmi más lehet a gáz, látszólag minden rendben: venti pörög maxon, a hűtő stabilan a helyén. De nyitott háznál sem megy 47 alá. Azért is furcsa, mert a gyári hűtőt cseréltem le, és csak 1-2 fokot csökkent a hőm. Elvileg többet kellene, ahogy másoktól is hallottam.
Üdv!
Nem lehet, hogy kifogtál egy szériahibás darabot?! Én múlt kedden vettem egy 2400+-os T-Bred-et. Ha feltettem a ház oldalát idle 59°C volt a proci láza.

Igaz sikerült egy csöpikét megsarkaznom, de nem hinném, hogy ettől melegedett volna ennyire! Nehéz felrakni úgy a HT-101-et, hogy ne sarkazz!

Emiatt is vettem lesarkazásvédőt. Kemény 500Ft volt! Szerintem megéri a beruházás. Na szal' hol is tartottam?
Ja! Más:
2 nap múlva visszavittem a procit (Aqua). Rögtön kiszúrták, hogy sarkazott.

Azért elvették tőlem, hogy kipróbálják. Hátra ment a srác, majd 5 perc múlva visszajött egy papírral, hogy menjek fel és ott kiadják az újat! Szóval nagyon rendesek voltak az Aqua-s Srácok! JA HÁT KÉREM SZÉPEN AZ NEM MISZTRÁÁL!

Azért arra kívácsi lettem volna, hogy egy dzsunka hűtővel hány fokos volt?! A boltban akartak adni helyette egy Thorton magosat, mert mint kiderült az egész tálca 2400+ selejtes volt. A Thorton helyett kértem inkább egy Barton-t! Ha lúd, legyen kövér alapon!

Max rábas ööö rábaltázok... Befizettem a 2 küvecs különbözetet. Otthon marha nagy mázlimra sikerült beapplikálni a lesarkazásvédőstül. Az Abt KX7-333-as alaplapom se prüszkölt tőle! (Igaz Uknown CPU-nak ismeri fel...

) Szal' mázlim volt, mert papíron nem támogatja a 333-as FSB-s procikat. De manuálisan beállítottam 11x166-ra. Azt azóta is süvít a lelkem!
Üdv: Klown