Egy könyvelő gépe. Holnap után kell adót bevallania!
A jelenlegi állapot.
A Windows XP service pack 3. újratelepítve a másik vinyóra.
Az adatokat tartalmazó vinyót a saját gép nem jelzi ki.
Menteni kellene a menthetőt. Segíts, légy szi!!!
Oldal 1 / 1
Meghalt az Éles adatokat tartalmazó vinyó Hogyan menthetem meg?
Elküldve: 2012. 05. 30. 12:15
Nekem is zavar van az erőben a vinyóm terén, valamiért nem látom az adatokat, de sikerült egy Active undelete nevű programmal megoldanom. Le lehet tölteni egy verziót, ami korlátozza a lementett adatok méretét, vagy meg is veheted akár a programot és akkor korlátlanul használhatod
vagy akár segíthetek is neked... 
nem akarok ide warez linkeket küldeni, mert azt nem szeretik errefelé, ezért írok neked egy pm-et.
Razielhu

nem akarok ide warez linkeket küldeni, mert azt nem szeretik errefelé, ezért írok neked egy pm-et.
Razielhu
Elküldve: 2012. 06. 01. 10:34
Idézet: Razielhu - Dátum: 2012. 05. 30. 12:15
Nekem is zavar van az erőben a vinyóm terén, valamiért nem látom az adatokat, de sikerült egy Active undelete nevű programmal megoldanom. Le lehet tölteni egy verziót, ami korlátozza a lementett adatok méretét, vagy meg is veheted akár a programot és akkor korlátlanul használhatod
Razielhu

Razielhu
Azt írta, hogy a vinyót a gép fel se ismeri, akkor nem az adatokkal van a baj, hanem a zelektronikával, nem?
Elküldve: 2012. 06. 01. 19:13
Meghalt a vinyó, éljen a vinyó!
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2012. 06. 01. 20:37
Idézet: Razielhu - Dátum: 2012. 05. 30. 13:15
Razielhu

Razielhu
Nem látja a gépe, akkor mégis hogyan mentsen? Az ilyen virágnyelvet meg mellőzzük..
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1