HWSW Informatikai Kerekasztal: AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # III.

#101 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 24. 16:25

Hát be kell vallanom, hogy a memórián a hűtőbordákat felismertem :D :p. Nekem is van rajta saját gyártmányú. A Vmod dolog nem volt ismerős, ez mit csinál? A GUP feszt tudod vele állítgatni? Ha igen akkor számít valamit? Én most a GPU-ra raktam egy nagy Celeron bordát, és a gyári 250 helyett simán megy 320-on. majd ha itthon lesz a fényképezőm rakok fel róla képet.

#102 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 24. 22:31

idézet:
Ezt írta Lipton:
Hát be kell vallanom, hogy a memórián a hűtőbordákat felismertem :D :p. Nekem is van rajta saját gyártmányú. A Vmod dolog nem volt ismerős, ez mit csinál? A GUP feszt tudod vele állítgatni? Ha igen akkor számít valamit? Én most a GPU-ra raktam egy nagy Celeron bordát, és a gyári 250 helyett simán megy 320-on. majd ha itthon lesz a fényképezőm rakok fel róla képet.[/quote]

A VGA topicba gyere ott van a Vmodom 9700pro made by bilux
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#103 Felhasználó inaktív   Mumtaz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 01:09

Mondjon nekem valaki olyan házat, ami nagyobb, mint egy átlagos MIDI, de még nem nagytorony. Láttam ilyeneket képen, amiknek a a tápja felett még van kb még1 tápnyi hely. Asszem Chieftecben láttam, de nekem inkább valami olcsóbb kellene, mivel teljes modolást akarok csinálni.

thx!

#104 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 11:50

Casetek 1018?
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#105 Felhasználó inaktív   Mumtaz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 26. 12:45

idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Casetek 1018?[/quote]

THX! Ez eddig egynek jól néz ki. Más ötletek!?

#106 Felhasználó inaktív   Zer0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 27. 14:40

Hasznos bolt csak moddereknek! :) [url="http://"http://apro.mogyoro.hu/index.html"]http://apro.mogyoro.hu/index.html[/url]
Nagyon kemény a site.. :)
Én biztos, hogy meglátogatom őket :)
Már csak a poén kedvéért is.. :)

#107 Felhasználó inaktív   D&D Team_Dani 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 27. 18:35

idézet:
Ezt írta Zer0:
Hasznos bolt csak moddereknek! :) [url="http://"http://apro.mogyoro.hu/index.html"]http://apro.mogyoro.hu/index.html[/url]
Nagyon kemény a site.. :)
Én biztos, hogy meglátogatom őket :)
Már csak a poén kedvéért is.. :)
[/quote]

A mogyorot már szinte mindenki ismeri, de nem értem, miért lenne moddereknek a boltja :confused: :rolleyes:

#108 Felhasználó inaktív   D&D Team_Dani 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 27. 18:49

Jah, egyébként lenne egy kérdésem!

Ha a procimat 1900MHz körülre húzom (1,775-1,800V fesszel), a proci magja (cpu core :) ) kb. 53-54 fokra is felmegy!
Azon gondolkozok hogy veszek egy Thermaltake fordulatszabályzós ventit ( [url="http://"http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1357.htm"]http://www.thermalta...dcfan/a1357.htm[/url] ) a Falcon Rock II bordára!
A kérdésem az, hogy jobb lesz e a hűtése a procinak, ha a ventit fölnyomom kb 3300Rpm-re?

#109 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 27. 19:16

Nos, bemutatom én is a "házamat" :), remélem nem túl off, bár részben az (pont nem a házam a lényeg benne ;)).

Kb 1 éve gondoltam arra, hogy kéne találnon valami megoldást arra, hogy hogyan tudnék csendet varázsolni a szobámba. Két gép is zúgott már akkor is, egy Linux router-firewall, és a rendes munkagépem, nem kevés zajt keltve. Ráadásul az is meglehetősen zavart, hogy mindkét gép csak a földön hevert, összevissza, ugyanígy az ADSL modem, és a többi. Ígyhát gondoltam megtervezem azt a szekrényt, ami a képeken is látható, ebben szépen eltudtam helyezni a gépeimet, az ADSL modemet, és még pár apró cuccot. A szekrény szinte teljesen hangszigetelt, a szobámban már SEMMI zaj nincs, teljesen csend van ;). Továbbá a gépek is szépen elvannak rejtve (ez is célom volt), de mégis mutatós így az üvegajtóval. Szóval a szekrényt kb 1 éve terveztem és részben magam készítettem. A rendes gépemben most már vízhűtés van. A házak nem extra házak, nem is volt célom csicsás házakat venni/készíteni, pont az volt a célom, hogy elrejtsem őket :). A rendes gépem egy Morex, ezt majd szeretném azért egy picit moddolni, a router egy egyszerű Codegen házban van.

A szekrénnyel sokáig gondom volt, mert ha az ajtó bevolt csukva, akkor nagyon bemelegedett. Ezt nemrég sikerült teljesen megoldanom, hátul vágtam ventilátoroknak lyukakat, így már szinte szobahőmérséklet van a szekrényben, de zaj mégsem jön ki szinte semmi hátul sem, hiszen úgy van elhelyezve.

A vízhűtéshez tartozó radiátor szintén hátul, a szekrény hátfalára van felszerelve, így az sem látszik egyáltalán. A vízcsövek a szekrény oldalán jönnek ki, ezeknek fúrtam lyukakat, de ezek sem látszanak, az íróasztal teljesen takarja őket. A szekrény alján elöl van 2 nyitott polc.

A szekrény méretei: 50x160, 53cm mélységgel.

#110 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 27. 19:17

Nos, akkor a képek:

A teljes "munkaállomás", jobboldalt a fekete szekrény
Kép

A szekrény közelebbről
Kép

Ez a billentyűzet (kihúzható tartón) a routerhez van, ha netán kell
Kép

Asztal, szekrény
Kép

A szekrény nyitva, benne a két gép
Kép

A rendes gépem, Morex házban, semmi extra
Kép

A router (jó kis 486 100MHz, imádom), legfelül pedig az ADSL modem + splitter
Kép

Ez pedig a CPU blokkom, ezt csak úgy. Majd szeretnék tervezni/készíteni chipsetre + HDDre saját blokkot
Kép

#111 Felhasználó inaktív   D&D Team_Dani 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 27. 19:26

:cool: :D :) :p

Egész jó!
Jövőre hozd a modding versenyre az egészet! :)

[ 2003. október 27.: D&D Team_Dani szerkesztette a hozzászólást ]

#112 Felhasználó inaktív   f - x 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 27. 19:51

idézet:
Ezt írta D&D Team_Dani:
:cool: :D :) :p

Egész jó!
Jövőre hozd a modding versenyre az egészet! :)

[/quote]

lol?! :D

amugy pofás kis darab! :cool:
>>> A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál! <<<

#113 Felhasználó inaktív   D&D Team_Dani 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 27. 21:25

idézet:
Ezt írta f - x:

lol?! :D

amugy pofás kis darab! :cool:
[/quote]

LOL! :)

#114 Felhasználó inaktív   ant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 14:58

Hej banyek! Ezer eve nem jartam erre, de mar nagyon hianyzott! :D Igaz kozben lediplomaztam, tul vagyok a 'katonasagon' meg allast kerestem (es talaltam ;)) de kozben lemaradtam egy mod-versenyrol, meg csomo jo topiokrol. Most meg dolgozni kene, ahelyett hogy olvasgatok, mert igy nem sokaig fogom huzni... :) De hogy a temahoz kapcsolodjak - Joci szekrenyerol jutott eszembe az alabbi cucc (majdnem meg is vettem):

Igy nez ki becsukva...
Kép

...es igy kinyitva
Kép

Nem tudom ki mennyire barkacsol, de komolyan elgondolkodtam azon, hogy ennek alapjan csinalok egy szemelyre/gepre szabott sajat szekrenyt! Sok melo, de az eredmeny kiralysag lenne :cool:

Na, ujrakezdesnek ennyit!

#115 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 28. 19:29

Az lenne a legjobb, ha a falba lenne berejtve es onnan nyilna ki. :D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#116 Felhasználó inaktív   f - x 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 30. 08:39

idézet:
Ezt írta Zethos:

Láttam már praktikerben 12k körül. Nekem Dremel van, az 4 éve vettem, 25k körül volt.
[/quote]

épp tegnap vettem a praktikerben 4000.-ért (akció van!!!)valami gagyi félét -> de eddig bejött! (garival atták :D )
>>> A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál! <<<

#117 Felhasználó inaktív   Zer0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 31. 13:42

idézet:
Ezt írta D&D Team_Dani:

A mogyorot már szinte mindenki ismeri, de nem értem, miért lenne moddereknek a boltja :confused: :rolleyes:
[/quote]

Én csak most akadtam rá...
Szerintem csak azért, mert a rengeteg használhatalan holmival fel lehet dobni a gép külsejét :)Pl. a ház oldalát telepakolnám PI-s procikkal :D

#118 Felhasználó inaktív   zeth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 31. 21:02

idézet:
Ezt írta f - x:

épp tegnap vettem a praktikerben 4000.-ért (akció van!!!)valami gagyi félét -> de eddig bejött! (garival atták :D )
[/quote]

Az jó ár. :cool: Gondolom a Dremel alkatrészek passzolnak hozzá.

#119 Felhasználó inaktív   f - x 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 01. 12:14

idézet:
Ezt írta Zethos:

Az jó ár. :cool: Gondolom a Dremel alkatrészek passzolnak hozzá.
[/quote]

valószinű.
bár attak hozzá alapbol egy fém, és egy fa vágó fejet... arra sem kell költenem egy darabig! :)

#120 Felhasználó inaktív   D&D Team_Dani 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 03. 18:48

Üdv!

Barkácsoltam a vga-mra egy régi slot1 bordából hűtőt!
Majd rakok be képeket, ha meglesznek.. :cool: :)

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.