idézet:
Ezt írta ixc:
en most vagatom ki haz oldalat hetvegen megvan rajzolva kb 6cmre val oldalatol majdnem mindenhol kerdes hogy abol elege az ha femreszhez 2cm reszen log be a plexi es ott viszonylag surun van csavarozva?[/quote]
Pont, vessző? Rémlik valami?
Mert így értelmezhetetlen amit írtál... :confused:![]()
AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # III.
Elküldve: 2003. 11. 25. 19:25
Elküldve: 2003. 11. 25. 19:37
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Minimum ilyen vastagsagu legyen. Plexi meg novelhet vmit a masszivsagan, de nekem mar igy is elegge leffegos a hatulja, ha ennel keskenyebbre keszult volna, nem tudom, hogy a joakaraton kivul mas is osszetartana-e
A kilincsnel is eloszor sima derekszoget akartam, de olyan vekony lett volna ott is az anyag, hogy igy lett celszeru kivagni, mellesleg meg szebben is nez ki.[/quote]
Köszi!
A kilincsnél először énis derékszögre gondoltam... de rájöttem, h nemlenne túl szép. Látom nemvagyok egyedül![]()
Elküldve: 2003. 11. 25. 20:35
idézet:
Ezt írta ixc:
akkor aszem hagyuk...[/quote]
Tőlem aztán... bár nem tudom mibe kerülne érthető, és értelmezhető formába önteni a szózuhatagodat... :confused:![]()
Elküldve: 2003. 11. 25. 21:55
idézet:
Ezt írta ixc:
hosszu mondatot nemtok megirni sorry[/quote]
Rövidet se.
Egyébként az nem lenne hosszú, csak annak látszik, mivel több rövidet csaptál össze.
de szori, hagyuk
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2003. 11. 25. 22:10
idézet:
Ezt írta ixc:
hosszu mondatot nemtok megirni sorry[/quote]
Miért? Nem akarom ám leharapni a fejed, csak szimplán kíváncsi vagyok.![]()
Elküldve: 2003. 11. 26. 02:00
Elküldve: 2003. 11. 26. 14:56
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Miért? Nem akarom ám leharapni a fejed, csak szimplán kíváncsi vagyok.[/quote]
igy szuletem...![]()
Elküldve: 2003. 11. 26. 15:38
Sunrise, írtam neked egy privit, lehet nem kaptad meg.
Szóval az lenne a kérdésem hogy a házat hogyan csináltad, mármint hogyan fujtad,milyen festékkel, alapozóval, sprayvel, vagy máshogyan !? Én csak szeretném feketére fujni ,tehát no plexi stb. Vagy esetleg fujattad valahol, ha igen , az mennyibe volt !?
Válaszodat előre is köszönöm, üdv.
Gugu
Idle/Full [CPU]:29°C/51°C -= 3DMark06:14361 =-
Elküldve: 2003. 11. 26. 17:42
Nemrég írtatok egy helyről, akik valami vizes eljárássál vágnak.
Nemtudjátok, hogy körülbelül mennyibe fáj egy nagytorony oldalának kivágása?
Elküldve: 2003. 11. 26. 19:43
idézet:
Ezt írta Mumia:
Szerintem a te házadban sincs másmilyen kapcsoló, csak az előlap elrejti a kiváncsiskodó szemek elől[/quote]
Akkor meg pláne megérdemli azt a díjat.![]()
![]()
Egyébként az elhelyezéséért adtam volna a technológiai díjat. Végülis, egyfajta barebone az a ház is. Sőt, a szó legszorosabb értelmében véve az a barebone.![]()
Elküldve: 2003. 11. 26. 22:15
idézet:
Ezt írta GuguGuru:
Sziasztok.
Sunrise, írtam neked egy privit, lehet nem kaptad meg.
Szóval az lenne a kérdésem hogy a házat hogyan csináltad, mármint hogyan fujtad,milyen festékkel, alapozóval, sprayvel, vagy máshogyan !? Én csak szeretném feketére fujni ,tehát no plexi stb. Vagy esetleg fujattad valahol, ha igen , az mennyibe volt !?
Válaszodat előre is köszönöm, üdv.
Gugu[/quote]
Epp heves Win reinstall kozben vagyok, amint hasznalhatora osszeall a rendszer kuldok mailt.![]()
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2003. 11. 26. 22:30
idézet:
Ezt írta Telcontar:
Akkor meg pláne megérdemli azt a díjat.![]()
![]()
Egyébként az elhelyezéséért adtam volna a technológiai díjat. Végülis, egyfajta barebone az a ház is. Sőt, a szó legszorosabb értelmében véve az a barebone.[/quote]
Most már elárulum, hogy azért néz ki így éppen, mert festés alatt áll az előlap.
Majd holnap csinálok képet a mostani állapotról, de még nem végleges, sajnos kevés lett a festék.
Viszont arra adhatna valaki tippet, hogy mit kezdjek a fehér cd-rom al. ugyanis még garis, de ha azt is lefestem, akkor ugrott és ezt nem szeretném![]()
Elküldve: 2003. 11. 26. 23:51
ja, a mélyedéseknél elötte gyufaszállal végig kell húzni
[ 2003. november 26.: freeone szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 27. 10:56
idézet:
Ezt írta Mumia:
Viszont arra adhatna valaki tippet, hogy mit kezdjek a fehér cd-rom al. ugyanis még garis, de ha azt is lefestem, akkor ugrott és ezt nem szeretném[/quote]
Fogsz egy hasznalt/rossz lejatszot, aminek ugyanott vannak a kimenetei (gombok, fulhallgato, tekero) azt ugyesen lefujod, majd szepen kicsereled a kettot. Emlekeim szerint ezeket ki lehet pattintani anelkul, hogy az egesz dobozt szet kene szedni, tehat nem veszted el a garit. A talca elolapjat pedig csak siman le kell huzni, eljaras tovabbi resze ugyanugy...
Elküldve: 2003. 11. 27. 12:18
idézet:
Ezt írta Mumia:
Igen ezzel tökéletesen tisztában vagyok, már csak találni kéne egy meghajtót, aminek ugyanott vannak a kezelőszervei, és ráadásul még rossz is. Így már nem is olyan egyszerű feladat.[/quote]
Bonto? Szerviz? Haverok? Fanta? Mittudomen?![]()

Súgó
A téma zárva.