Gyonyoruen nez ki napfenynel, Enermax kepe kicsit csaloka, fenyes feketevel van lefujva, de a valosagban eleg jol beleolvad ez is a tobbi koze. Plexi egy leheletnyivel vilagosabb, de ez se kulonosebben veszes.
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2003. 10. 21. 07:47
Elküldve: 2003. 10. 21. 07:49
idézet:
Ezt írta Bilux:
Az a nemocsó mennyi?
Tényleg érdekel, hogy manapság mennyiért vállalnak el ilyesmit...[/quote]
2k huf volt az elolap kivul-belul atfestve mattfeketere, ha le lesz fujatva a tobbi resze is, akkor valszeg oldallaponkent meg 2k hufom fogja banni.
Elküldve: 2003. 10. 21. 09:02
Elküldve: 2003. 10. 21. 09:42
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
2k huf volt az elolap kivul-belul atfestve mattfeketere, ha le lesz fujatva a tobbi resze is, akkor valszeg oldallaponkent meg 2k hufom fogja banni.[/quote]
HA már ezzel enyit bajlodtál akkor igazán be festhetnéd a CD-rom-ot is feketére. Le szeded annak is az elölapját és kézzek befested![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 09:43
idézet:
Ezt írta oalex:
HA már ezzel enyit bajlodtál akkor igazán be festhetnéd a CD-rom-ot is feketére. Le szeded annak is az elölapját és kézzek befested[/quote]
És a tálcával mit csinálsz?![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 17:49
idézet:
Ezt írta oalex:
HA már ezzel enyit bajlodtál akkor igazán be festhetnéd a CD-rom-ot is feketére. Le szeded annak is az elölapját és kézzek befested[/quote]
Nem fogok en bajlodni azzal, eladosorba kerult ugyis a totyibamotyiba irocska, majd egy fekete Plextor lesz helyette vmikor.![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 17:51
idézet:
Ezt írta Hiperoxid:
Szép lett bár én ellene vagyok a nem saját moddingnak de tényleg szépen megcsinálták.[/quote]
Viszont aki megcsinalta, annak a fenyezes a szakmaja, ha meg en veszek egy flakon festeket, az se sokkal olcsobb es meg ronda is lesz.![]()
Elozo DTK-t en fujtam le, tobbet inkabb kosz, de nem kerek a festesbol.![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 17:52
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Viszont aki megcsinalta, annak a fenyezes a szakmaja, ha meg en veszek egy flakon festeket, az se sokkal olcsobb es meg ronda is lesz.![]()
Elozo DTK-t en fujtam le, tobbet inkabb kosz, de nem kerek a festesbol.[/quote]
bocs lehet már leírtad, de miért destetted le? alap színe nem volt jó?
Elküldve: 2003. 10. 21. 18:10
idézet:
Ezt írta jordan6:
bocs lehet már leírtad, de miért destetted le? alap színe nem volt jó?[/quote]
Sajnos nem.A Chieftec feketenek jeloli a szint, de ha megnezed a kepeket amit csinaltam, igen jol latszik a kulonbseg az eredeti, gyari "fekete" es a festett fekete kozott.
Az a baj a gyari szinnel, hogy sem a fekete driveok, sem a natur szinuek nem igazan illenek ossze. Raadasul nekem mindig a pancelszekrenyek jutnak rola az eszembe, azoknak van ilyen ronda sotetszurke szinuk.![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 18:17
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Sajnos nem.A Chieftec feketenek jeloli a szint, de ha megnezed a kepeket amit csinaltam, igen jol latszik a kulonbseg az eredeti, gyari "fekete" es a festett fekete kozott.
Az a baj a gyari szinnel, hogy sem a fekete driveok, sem a natur szinuek nem igazan illenek ossze. Raadasul nekem mindig a pancelszekrenyek jutnak rola az eszembe, azoknak van ilyen ronda sotetszurke szinuk.[/quote]
Méééééééé' nem leopárdmintásra festetted?![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 18:24
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Méééééééé' nem leopárdmintásra festetted?![]()
![]()
[/quote]
Tulsagosan beleolvadna a kornyezetbe, es nem talalnam meg a bekapcs gombot.![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 19:01
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Tulsagosan beleolvadna a kornyezetbe, es nem talalnam meg a bekapcs gombot.[/quote]
Akkor azt meghagyhattad volna antracitszürkén.![]()
![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 19:15
idézet:
Akkor azt meghagyhattad volna antracitszürkén.![]()
[/quote]
Tu a szenakazalban.![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 19:26
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Az a baj a gyari szinnel, hogy sem a fekete driveok, sem a natur szinuek nem igazan illenek ossze. Raadasul nekem mindig a pancelszekrenyek jutnak rola az eszembe, azoknak van ilyen ronda sotetszurke szinuk.[/quote]
értem és igazad van...
az enyémnek cask az ajtaja és a teteje fekete, de nekem ingyen volt...
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 19:34
idézet:
Ezt írta jordan6:
értem és igazad van...
az enyémnek cask az ajtaja és a teteje fekete, de nekem ingyen volt...
![]()
![]()
[/quote]
Termeszetben fizetted a tobbit?![]()
![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 19:39
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Termeszetben fizetted a tobbit?![]()
[/quote]
végülis igen, családban marad...![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 19:40
idézet:
Ezt írta jordan6:
végülis igen, családban marad...[/quote]
Na, erre mar inkabb nem is mondok semmit... no comment...![]()
![]()
Elküldve: 2003. 10. 21. 19:59
idézet:
Na vissza a leopárdmintára,........................
![]()
![]()
[/quote]
Etele, ne huzd ki a gyufat, mert kulonben sarkanygyikborrel fogom disziteni a hazikomat.![]()
![]()