Idézet
Nem tudom mivel méred a hőfokot, de szerintem valami nagyon nem stimmel ezekkel az értékekkel. 35 fok terhelten? Ez túl szép, még HT-101-el is.
BIOSból. Nem biztos, hogy halálpontos, de a kezem szinte megfagy a heatpipe-okon. Gyári ventivel muzsikál ronda UV-Kéken. Az eredmény +10° esetén is szép. Mondjuk mostmár nincs nyár...
Annó az AeroCOOL HT101-et szánták ugye a Zalman CN7000 full réz hűtője ellenfeléül. Kíváncsi lettem volna, azzal mit mível a proc, de minekután a furatokat lefelejtették az alaplapomról, azt nem tudtam feltenni rá, ez viszont "hagyományos" szerelésű, és picit könnyebb is.
Az alaplapom pedíg ilyen OTP (over temperature protection) -s, úgyhogy ha nagy gázok lennének, és szarul mérne esetleg a bios, akkor úgy lekapcsol, mint annak a rendje,de mint mondottam volt, csont hideg a bordázat.
Annó nyár elején szorzót állítottam csak a deszkán, és akkor ment 3000+ -on. Úgy volt nyár előtt terhelve 49°, nyár közben pedíg 55° körüli CoolerMASTER CP5-el. A hűtés rejtelmeihez talán hozzátartozik még annyi, hogy régi, kőből, téglából (azaz rendes anyagból) épült emeletes ház földszintjén lakozom. Itt ha még akarok, se tudok olyan meleget csinálni, hogy elolvadjon a jégkrém, ha kint felejtem az asztalon.

Súgó
A téma zárva.