láss csodát megérte 2 oran keresztul nforce drivert meg directxet ujra es ujra felrakni
most csak igy siman megy minden, 1 nem törölhető hálozati hidat leszámitva.

de nagyon
Idézet
Az, hogy ügyes gyerekek vírusokat írnak minden nap orba szájba nem a microsoft hibája..
Persze mondhatod azt is, hogy hát nem megfelelő a védelem már alapból...
de, ez az ő hibájuk. mármint ha egyátalán ilyen kérdés felmerül hogy kinek a hibája hogy virusokat irnak egyesek, ki másé lehetne mint az oprendszer "gyártójáé"? ők csináltak egy olyan oprendszert ami szinte kivánja a virusokat.tul sok a juk. (ly)
ez olyan kb, hogy miért ölik egymást az emberek ilyen sűrűn és sokféleképpen. azért mert krva sok féle(és egyszerü, és persze olcsó(egy ilyen pénz orientált világban)) lehetőségük van egymást megölni (lőfegyverek kések bombák mérgek stbstbstb). képzelj el egy világot fegyverek nélkül, sokkal jobb lenne. persze ott is ölnék egymást az emberek, de mivel csak pusztakézzel tudnák meg esetleg bunkokkal ilyesmivel mindjart kevesebb gyilkosság lenne. kevesebb a gyilkos eszköz, kevesebb az olyan ember aki könnyedén tudna ölni ha akarna.
hmm egy világ windoz nélkül...
valahogy meg kéne buktatni a microsoftot. van vkinek vmi ötlete?
Idézet
De akkor csinálj jobbat. Vagy valami.
Szóval nemtom ha te általad kreált oprendszerre vírusírók tömkelege szakosodna, mit tennél.
De van még egy jobb megoldás...
ok erre visszatérünk ahogy elvégeztem a fősulit
Idézet
A szar vindóz helyett használj linuxot, vagy solarist.
Vagy írj rájuk vírust...
használtam már linuxot beost egyik se vált be. windozt tul könnyű felrakni és üzemeltetni, és ha beszarik felrakni ujra. főleg rendszervisszaállitást ha hasznalnam mennyivel egyszerubb lenne az egész
ja és nem vagyok virusiro tipus. annyi felesleges szabadidőm azért még nincs. majd talán fősuli után?

rosszötlet.
majd ha lesz meg1 vinyom szentelek időt linuxokra hatha van olyan is ami normalisan mukodik az en gepemen is.
Idézet
Mittudomén.. Már picit unom a szar a vindóz szöveget.
A szervízben a "szar a vindóz, de jó a linux" ügyfelekböl nekem az jött le, hogy a felhasználó a szar...
És a Linux marha jó szerintük, csak még életükben nem látták..
fatal user error vanilyen. de a vevőnek mindig igaza van
Idézet
Bocsi, kicsit ideges vagyok..
megbocsájtok
te meg bocsáss meg hogy ennyi hüjeséget összehordtam. gépelhetnékem támadt
Idézet
Az ilyen felhasználóknak kellene házat építeniük, aztán utána meg anyázni őket, hogy hát a T72-es harckocsi simán átmegy rajta
Vagy valami hasonló.
ezért kell kacsalábon forgo palotát épiteni, elfut a tank elől.
Idézet
Ez teny... Csak ebben a formaban, es ezen a helyen kar belemenni ebbe a ketoldalu vitaba... Ha neki szar a vindoz, akkor torolje le a vinyojarol a biztos legalis masolatot, es jatszon linux alatt doomot. Meg hasonlo jokat kivanok...
aljas rágalom az én winem eredeti
ja és doom3 szaggat mint a barom. doom1 meg van pdara is. azért hihetetlen hogy a windoz mobile mennyire el lett találva. csak akkor fagy ha tényleg valami hujeséget csinálok rajta, mindenkinek ajánlom! virusok sincsenek még rá, talán mert nincs is benne annyi hiba. nameg persze 20-30 mega az egész kb
de simán el tudnám képzelni azzal a felülettel rendes pcn.