Idézet: Haka - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 8:23
Na most először 6.31 install, azután 6.14 install, ebből persze csak azt raktam fel, ami nem volt benne a 6.31-ben (mert nincs benne minden). És most van AGP-m meg minden.
Nemigazán tudtam még tesztelni, hogy jó-e minden mert most mennem kell dolgozni, de este megírom ha valami nem ok.
Érdemes kipróbálni, ha nem stimmelne a ide kezelés.
Te haka! írj már egy linket pls, honnan szedted le azt 0 6.31-es nForce-t, mert eddig csak egy vírusos fals file-t találtam ilyen néven...
Thx!
A vitázóknak meg: Én sem értem mivel szívnak folyton. Én először vettem egy viás asus-t, kapásból kihalt, már fel sem ment rá a winfos. (Biosfrissítés után jó lett, de nyűgöm az, hogy ha valami nem jó elsőre, azt visszaviszem, adjanak másikat!!!) Szó nélkül visszacserélték. Helyette kaptam ezt az AN7-est, és azóta is örül a szívem, hogy ezt vettem. APIC enabled, és a gyári drivertől kezdve műxik minden faxán, pedig mind volt már fenn, sosem töröltem le gyiket sem, csak felültelepítettem a frissítéssel. Valahol párszor már leírtam, hogy szoktam telepíteni, tehát tessék visszaolvasni, érdeklődőknek meg: bármelyik driver lehet jó, ha jól teszed fel!!!
Akinek sata sebesség gondjai vannak, gondolkozzon el, van-e köze a dolognak nVidiáékhoz. Inkább frissítsen biost, és szedje le hozzá a Sil SATA drivert. Akkor az is faxa lesz. Mióta ez a lapom van csak egyet bánok. elbaftam a prociválasztást, de sebaj, majd azt is lecserélem valamikor. Nah! Nagy GURU-k installra fel, de csináljátok már végig rendesen. Akinek meg rendesen megy, nehogy most visszaírják, hogy de nekem jó, mert ez az egész nem nekik szólt!!!
Üdv!!!
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!
-=
Oldalam=-
-=
Oblivion mod=-
ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe