Idézet: Bucy - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 10:32
Nem 1szerű dolog a hardveres hiba kiszűrése, ha szemre nem látható, csak a cserélgetés marad, de ilyen ritka hibánál ez nagyon időigényes. Mondanám, hogy hagyd amíg sűrűsödig a dolog, de én sem viselek jól akár 1etlen kékhalált sem.
Ha mindig csak akkor jelentkezik amikor pihen a gép, akkor esetleg kapcsolatban lehet energiagazdálkodási beállításokkal. Kikapcsol valamit (vagy megpróbál) aminél engedélyezve van, esetleg suspend, hibernálás. Ezeket nézted már?
Semmilyen biosos enenrgiabigyó nincs beállítva, nem szeretem ha leállitja a winyokat vagy ilyesmi... Egyedül a winben annyi, hogy 20 perc után monitor off, de még csak screensaver sincs.
De nap mint nap előfordul, hogy akár órákra is itthagyom a gépet, és akkor semmi ilyesmi. Sosem volt még olyan, hogy mire hazajöttem pl addigra közben kékült volna be. Mindig 1 max 5 perc pihenő után jön, ha jön, és eddig szinte kizárólag csak böngészés közben. Tehát max scrollozás vagy linkre kattintás ha történik, de leginkább ezek se.
A hibák egyébként nem sűrűsödnek, mint feljebb írtam jóideje ez a kb havi 1 periódus figyelhető meg...