HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Ilyen a metrós Firefox - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Ilyen a metrós Firefox Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 09. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: deuce - Dátum: 2012. 10. 09. 14:53

@LollerCoaster: szerintem csak ilyen tipikus fogalmatlan félelmekből táplálkozó paranoid papucsállatka, mint a többi akik szajkózzák hogy "jáj ie10, jájmetró, jáj winnyóc, jájcsempe"

ÉN éppen itt ülök desktop win8 előtt a kis chrome-ommal, oszt" pont ugyanaz minden mint bármelyik más windows előtt ülnék. sőt a pédéefet se iksznyócon tőtöm, mer" elfárad az ujjam a simogatásba he.

@gojópuki: itt csak TE akarsz tácsszkrinen fotosoppolni és pédéefelni, mi nem igazán.

Enyhén nem hangzik őszintén. Bár gondolom nem a csempeszar felület előtt ülsz, de a normálisról is eltávolítottak egy csomó dolgot amik az embereknek hiányzik úgyhogy már eleve nem lehet ugyanolyan.

#22 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2012. 10. 09. 15:28

Bár gondolom nem a csempeszar felület előtt ülsz

Nemtom, én nem a desktopot szoktam bámulni a gépeken, hanem az alkalmazást amit használok éppen, de sokakat biztos nagyon kínozhat a bizonytalanság hogy az alkalmazás alatt vajon a csempeszar van, vagy a régi asztal... :-)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#23 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 14:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2012. 10. 09. 15:32

Nemtom, én nem a desktopot szoktam bámulni a gépeken, hanem az alkalmazást amit használok éppen, de sokakat biztos nagyon kínozhat a bizonytalanság hogy az alkalmazás alatt vajon a csempeszar van, vagy a régi asztal... :-)

Ennyi erővel azt sem veszed észre, hogy android, ios, windows, valamilyen linux vagy anyámkínja. :)

#24 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 14:43

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2012. 10. 09. 15:38

Ennyi erővel azt sem veszed észre, hogy android, ios, windows, valamilyen linux vagy anyámkínja. :)

Nalátod, oszt mégis folyik a csempeszar a szájakból...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#25 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2012. 10. 09. 15:28

Bár gondolom nem a csempeszar felület előtt ülsz, de a normálisról is eltávolítottak egy csomó dolgot amik az embereknek hiányzik úgyhogy már eleve nem lehet ugyanolyan.

Én sem a csempeszar előtt ülök, de egy kezemen is sok ujj van ahhoz, hogy összeszámoljam, ami tényleg hiányzik, nem csak nyafogás, hogy hádeeddigúgyvolt, mostmegnemúgyvan.

#26 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 10. 09. 15:53

Én sem a csempeszar előtt ülök, de egy kezemen is sok ujj van ahhoz, hogy összeszámoljam, ami tényleg hiányzik, nem csak nyafogás, hogy hádeeddigúgyvolt, mostmegnemúgyvan.

Mik azok? Még nem próbálkoztam vele. Szerintem addig nem fogok vele játszadozni amíg valami jó moddoló progi nem lesz hozzá.

Néha amúgy egy dolog is épp elég...

#27 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 15:19

@debaj:
hadd tippeljek a dobogósak:
- SAP kliens
- Domain kliensként működés
- TKIP/EAP nagyvállalati wifi támogatás
h tudsz ezek nélkül normális, produktív munkát végezni?

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#28 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2012. 10. 09. 16:13

Még nem próbálkoztam vele.

Ó, hát ha még nem hemperegtél meg benne, honnan tudod milyen az íze?

#29 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 15:32

@debaj: látod nem örülnek ezek a free vírusirtónak sem, ami végre talál is valamit, pedig ez mérföldkő a Microsoft életében. :) de akad itt újragondolt task manager is, ami ezerszer átláthatóbb/használhatóbb.

(egyébként is, szerintem a "máshun van a menűpónt" amolyan női picsogás-féle)

#30 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 15:33

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2012. 10. 09. 16:13

Mik azok? Még nem próbálkoztam vele.

Ami most hirtelen eszembe jut:
- A gyorskereső (Win+f) csak azokat az alkalmazásokat találja meg, amik valamilyen módon szerepelnek a start képernyőn
- Bizonyos windows 7-es driverek hajlamosak elhalni (viszont az új kékhalál screen szomorú szmájlija mindenért kárpótol)

Igazából többet most nem is tudnék írni, de Windows 7-re abszolút nem vágyok vissza. Ezzel nem azt mondom, hogy a nyócas egyértelműen jobb, viszont ha már egyszer fenn van a gépen, kis megszokás után probléma nélkül használható. Hogy dolgozni lehet-e vele, azt még nem lehet egyértelműen megmondani, amire én használom, arra teljesen jó, viszont cégnél még pár rendszer ütközik vele (ezek nem tudom, mik), úgyhogy éles gépre még nem mehet nyócas.

#31 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 15:34

@mzso: ha a megszokott start menüd hiányzik arra van egy pár megás sourceforge-os progi. nekem másodperc volt megtalálni. felrakod, mint az ákrobát ridört, oszt annyi.
konkrétumokat mondj szerintem, mert én enyhén őszintén mondom amit.

#32 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2012. 10. 09. 16:21

Ó, hát ha még nem hemperegtél meg benne, honnan tudod milyen az íze?

Nem mondtam, hogy ízleltem. Egyelőre leginkább csak láttam. A csempe akármi elég röhejes ahhoz, hogy ne is érdekeljen. A normálban meg univerzálisan hiányolnak dolgokat az emberek. (Ez iránt érdeklődtem, mert a start menün kívül más nem ugrik be)

#33 Felhasználó inaktív   LollerCoaster 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2012. 10. 09. 15:47

@debaj:

"csak azokat az alkalmazásokat találja meg, amik valamilyen módon szerepelnek a start képernyőn"
Ha a start menu-be raksz shortcutot, akkor meg fog jelenni. Tán az zavaró, hogy ezt csak a file explorerből lehet megcsinálni, bár félévente egyszer ki fogom azt hiszem bírni.

#34 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 15:47

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2012. 10. 09. 16:35

A csempe akármi elég röhejes ahhoz, hogy ne is érdekeljen.

Erre is csak azt tudom mondani, hogy az asszony évekig csak utálkozott látatlanban, ha valaki a spenótot emlegette neki, aztán egyszer sikerült vele megkóstoltatnom, és rájött, hogy szereti. Szóval ha valamit ki se próbálsz, az szíved joga, de akkor véleményt se akarj róla formálni.

#35 Felhasználó inaktív   LollerCoaster 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 15:49

@mzso:
"A csempe akármi elég röhejes ahhoz, hogy ne is érdekeljen"
Én azt notification/info centernek használom. Nyomok egy Win keyt és csomó info elém tárul. Időjárás, milyen leveleket kaptam, social updates... stb
Egyébként 99%-ban a klasszik nézeten vagyok, ott is eléggé tetszetős újítások vannak

#36 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: LollerCoaster - Dátum: 2012. 10. 09. 16:47

Ha a start menu-be raksz shortcutot, akkor meg fog jelenni.

Igen, erről beszélek. Ha a doksikat automatikusan behúzza az indexelő szolgáltatás bárhonnan úgy, hogy még a tartalmukban is lehet keresni, az se lenne túl nagy bonyolultságú, hogy appokat legalább az .exe fileneve alapján megtalálja.

#37 Felhasználó inaktív   LollerCoaster 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 15:57

@debaj:
"valamilyen módon szerepelnek a start képernyőn"

Ja bocs, ezt írtad, ebből azt hittem nem tudsz arról, amit írtam : )

#38 Felhasználó inaktív   LollerCoaster 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 15:58

Egyébként én is örülnék, ha nem kéne a start menuvel szarakodni manuálisan.

#39 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 17:36

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 10. 09. 16:47

Erre is csak azt tudom mondani, hogy az asszony évekig csak utálkozott látatlanban, ha valaki a spenótot emlegette neki, aztán egyszer sikerült vele megkóstoltatnom, és rájött, hogy szereti. Szóval ha valamit ki se próbálsz, az szíved joga, de akkor véleményt se akarj róla formálni.

Viszont ezt épp láttam. Tablethez biztos jó. :)

#40 Felhasználó inaktív   attila9988 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 19:49

@goyopuh: Hát baszki neked meg mi bajod van?
Én sem kedvelem a sokat emlegetett népcsoportot, de az említett jellemző ismételgetése, és a falba verős smile nem hiszem hogy a metro -s témában előrelépés lenne. Ha már beszélgetünk, legalább rendesen. Amikor zsidókról, akkor is rendesen... de a win8 gui -t most nem ők baszták el... :D

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó