Idézet: Start Menu (banghead) - Dátum: 2012. 10. 14. 08:59
summa-summárum ez az "os" akkorát fog bukni, hogy ehhez képest a Viszta bukása , ívelő sikertörténet volt.
fekete kalapot fogok viselni, hosszú fekete göndör befont barkóval és fekete tógában fogok shabbatonként a talmudból héberül fennhangon olvasni, ha ez az os eléri az 5%-os részesedést a piacon.
![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
Miért kevered mindbe a zsidózást?
Van 1 korlátolt haverom (én se vagyok egy zseni, de hát ő ... ismerem vagy 10 éve, de még most is néha meglepődök, milyen egyszerű a világról alkotott képe), aki szintén bármi van, rögtön zsidózásba kezd. De tőle hiába kérdeztem anno, hogy miért csinálja, mert annyi esze nincs, hogy el is tudja magyarázni, hogy miért. Bizonyára neked sincs.
Egy primitív, sikertelen ember, az életben semmit nem ért el, alkoholista, se család, se lakás, 40-akárhány évesen még egy használt autóra valót se bírt összekaparni életében, van egy szakadt melója, ahol éhbérért gürizik, mert jobbat nem tud csinálni, meg értelmesebb melóra nem alkalmas. Aztán gondolom érzi azért, hogy ő már nem viszi semmire az életben, és ezzel próbálja magára valamennyire felhívni a figyelmet.
Meg a dumákkal, hogy ő micsoda szakemeber, és hogy ért mindenhez, meg hogy amikor 20 éve teherautót vezetett, akkor milyen jól élt, mert egész teherautónyi kristálycukrokat tudott elsikkasztani, aztán a kaszinóba' feltette az árát a ruletten és eljátszotta mindet. Ami szintén nem igaz, ugyanúgy, mint a többi meséje, csak azt hiszi, hogy ettől mások odafigyelnek rá.