HWSW Informatikai Kerekasztal: Vízhűtés Alapanyagai # III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vízhűtés Alapanyagai # III.

#61 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 17. 13:21

szoval sehol :( ??????
A magyar csak a második nyelvem, szóval ne lovagoljál a helyesírási hibákon:) Köszi. (csak ha nagyon unatkozol)

#62 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 17. 16:13

idézet:
Ezt írta oalex:
szoval sehol :( ??????[/quote]

Próbáltam segíteni neked, de nem sokra jutottam keresővel. Ennyi azért akadt:

[url="http://"http://www.kallay.hu/akvarisztika/page_01.htm"]Pécs :([/url] Itt a 208-as oldalt nézd..
[url="http://"http://www.szakinfo.hu/kekfrontosa/htm/aru.htm"]Bp.[/url]
[url="http://"http://www.tropus-szeged.hu/"]Szeged[/url] Itt van csomagküldés. L30-as nem szerepel a listájukban, de szerintem egy próbát megér

Hirtelen nem találtam többet.
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#63 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 17. 21:34

végül is egy ilyet vettem: :) :D Hydor Prime L20,

Pumpa és feltöltő/légtelenitő egyben. Gondolom ezt még senki nem probálta. 18e Huf. Szal kevesebb mint az Innotek Eheim pumpa+a tartály.

Hermetikusan zár szoval maradt zárt rendszer, de nem kell szerencsétlen kedni anyit a feltöltéssel.

Majd csinálok képet, csak kölcsön adtam a digigépet.

Már be is szereltem és ujra müködik a gép (tudni illik péntek otta beszart a régi L30-as pumpám és azota az aszony öss régi nottbokját tudtam csak használni, fuj, az meg csak netezésre jó, játékra nem :( )

[ 2004. március 18.: oalex szerkesztette a hozzászólást ]
A magyar csak a második nyelvem, szóval ne lovagoljál a helyesírási hibákon:) Köszi. (csak ha nagyon unatkozol)

#64 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 11:26

kepek? amugy nem sok kicsit ~13e huf egy tartalyert? mert az l20 amugy joval olcsobb...

#65 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 11:32

oalex: nem kötekedni akarok, de ha ennyi munkát öltél már bele a vizedbe, nem lett volna érdemes eheim-et venni? többe kerül, de sokkalta tovább kitart!
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#66 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 12:18

Kimeljetek meg a szenvedestol!

Veszprem-ben, vagy kornyeken hogyan/hol lehet hozzajutni realis aron ketto darab 60*60*30-as tombhoz? Eleg surgos lenne! Kossz, es elnezest, ha volt mar rola szo!
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#67 Felhasználó inaktív   Vizi naplopó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 13:07

Ha van Veszprémben valami vasker(tuti hogy van) akkor mondod nekik, hogy rendeljenek.Valószínű ők is a Metalloglóbus-tól rendelik, ott meg van minden.
SPM fokozat pajti!!!

#68 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 14:47

Valami van! Szines fem kereskedes, Meta-Ker (ez utobbinak nem emlekszem tisztan a nevere). Gond csak az, hogy ket darabot nem rendelnek - allitolag kis tetel...

[ 2004. március 18.: PeppeR szerkesztette a hozzászólást ]
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#69 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 14:55

Innovatek cuccokkal csak a PostIt kft foglalkozik? Nekem csak egy tartaly kellene, az eheim pumpahoz valo. Valaki tud behozni? Online rendeles kizarva.

#70 Felhasználó inaktív   Vizi naplopó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 15:15

idézet:
Ezt írta PeppeR:
Valami van! Szines fem kereskedes, Meta-Ker (ez utobbinak nem emlekszem tisztan a nevere). Gond csak az, hogy ket darabot nem rendelnek - allitolag kis tetel...

[ 2004. március 18.: PeppeR szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

És abba nem mennek bele hogy rendelnek egy rudat és levágsz belőle 2 darabot?
SPM fokozat pajti!!!

#71 Felhasználó inaktív   Vizi naplopó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 15:17

Nicsak beléptem a törzsvendégek közé :D :D
SPM fokozat pajti!!!

#72 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 15:22

idézet:
Ezt írta UnConnecteD:
Innovatek cuccokkal csak a PostIt kft foglalkozik? Nekem csak egy tartaly kellene, az eheim pumpahoz valo. Valaki tud behozni? Online rendeles kizarva.[/quote]

Mért nem ragasztasz egyet? Én olyan sukár darabot rittyentettem...
[url="http://"http://mappa-data.prim.hu/data/5c/5c6e4381/6895abb3/tart%E1ly2.jpg"]Tartály[/url]

Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re

#73 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 15:25

idézet:
Ezt írta oalex:
végül is egy ilyet vettem: :) :D Hydor Prime L20,

Pumpa és feltöltő/légtelenitő egyben. Gondolom ezt még senki nem probálta. 18e Huf. Szal kevesebb mint az Innotek Eheim pumpa+a tartály.

Hermetikusan zár szoval maradt zárt rendszer, de nem kell szerencsétlen kedni anyit a feltöltéssel.

Majd csinálok képet, csak kölcsön adtam a digigépet.

Már be is szereltem és ujra müködik a gép (tudni illik péntek otta beszart a régi L30-as pumpám és azota az aszony öss régi nottbokját tudtam csak használni, fuj, az meg csak netezésre jó, játékra nem :( )

[ 2004. március 18.: oalex szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Hogy hogy beszart? Mi lett vele? Azt még csak most vetted nemrég... Nem ment szét a géped?
Nekem is L20-asom van, remélem ez nem hal meg... :( :(

Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re

#74 Felhasználó inaktív   orbano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 15:45

Hali!

Megmondaná nekem valaki hogy hol lehet a legolcsóbban hozzájutni Eheim (1048) pumpához? Gondolom már elhangzott valamikor a válasz, de mint a téma szülőatyja, had engedjem meg magamnak a luxust hogy nem keresgélek :cool:
"Knowledge is no more expensive than ignorance, and at least as satisfying." -Barrin
------------------------------------------------------------------------------------------------
--HunFrost vízhűtés--

#75 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 16:09

idézet:
Ezt írta orbano:
Hali!

Megmondaná nekem valaki hogy hol lehet a legolcsóbban hozzájutni Eheim (1048) pumpához? Gondolom már elhangzott valamikor a válasz, de mint a téma szülőatyja, had engedjem meg magamnak a luxust hogy nem keresgélek :cool:
[/quote]

[url="http://"http://www.akvarium.hu"]www.akvarium.hu[/url] :confused:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#76 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 20:25

idézet:
Ezt írta Vizi naplopó:

És abba nem mennek bele hogy rendelnek egy rudat és levágsz belőle 2 darabot?
[/quote]

Sajnos nem. Biztosan hulyenek neztek, mert emlitettem a vizhutest, blokkfurast, seggig ero hajam van. Tuti futobolondnak neztek. :)

Egy ismeros azonban igert tombot, holnap majd jovok a fejlemenyekkel. Meg hetvegen egy masik ismeros korulnez bontokban, mehtelepeken. Remelem nem "szurkaljak" agyon. ;)

#77 Felhasználó inaktív   Vizi naplopó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 21:54

idézet:
Ezt írta PeppeR:

Meg hetvegen egy masik ismeros korulnez bontokban, mehtelepeken. Remelem nem "szurkaljak" agyon. ;)
[/quote]

Méhtelepre szvsz nem visznek tömböket inkább csak forgácsot.De kívánom most már legyen szerencséd :)
SPM fokozat pajti!!!

#78 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 00:51

idézet:
Ezt írta Adept:

Hogy hogy beszart? Mi lett vele? Azt még csak most vetted nemrég... Nem ment szét a géped?
Nekem is L20-asom van, remélem ez nem hal meg... :( :(
[/quote]

Nem tudom mi történt, egyszer csak nem pupálta a vizet :(

Egyébként garis lenne (igazad van nem rég vettem), de mivel a bekötésnél (reléjs megoldás) el vágtam a hálozati kábelét, már nem érvényes rá a garancia, leközeleb vigyázok. :)

#79 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 00:55

idézet:
Ezt írta freeone:
oalex: nem kötekedni akarok, de ha ennyi munkát öltél már bele a vizedbe, nem lett volna érdemes eheim-et venni? többe kerül, de sokkalta tovább kitart![/quote]

nem tudom, hogy mitöl lenne jobb az eheim, cak drágáb, kétszer annyi az azonos teljesitményü L20=1048-as.

Tényleg nem pénz kérdése. Gari mindegyikre van, csak el ba**szatam a kábelt.

Se baj, amit most vettem arra 2 év a gari :) És a kábelre vigyázok.

#80 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 01:00

idézet:
Ezt írta arn:
kepek? amugy nem sok kicsit ~13e huf egy tartalyert? mert az l20 amugy joval olcsobb...[/quote]

csinálok képeket, ha vissza kapom a digi gépemet :) holnap.

tudom, hogy az L20-as ~6e ft., de nézd meg az innotekes tartályokat 12Ft egy db müanyag, ez annál sokkal komolyab, mald meg látod. Ettöl fügetlenül bevalom, hogy bisztosan nem éri meg, még nekem sem :) csak ez volt ép nekik, gondoltam ki probálom.

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.