A konfigod linkjen van egy kep, amin a zalman hutovan. Szerintem ott a hatso oldali kis lapos back side headsink nyavaja szinten lebeg a vha kartya hatulja folott, nem fekszik fel..
nem ertem en ezt, akkor most hogy jo feltenni???

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2004. 03. 02. 14:15
Elküldve: 2004. 03. 02. 14:32
idézet:
Ezt írta Laca:
MEgorulok komolyan)
A konfigod linkjen van egy kep, amin a zalman hutovan. Szerintem ott a hatso oldali kis lapos back side headsink nyavaja szinten lebeg a vha kartya hatulja folott, nem fekszik fel..
nem ertem en ezt, akkor most hogy jo feltenni???((([/quote]
Jaaa hogy ... értem a problémát. Hát mire feküdjön föl hátul? A GPU lábaira hogy rövidrezárja? Kicsit gondolkozz el rajta mi van ott a GPU hátamögött, és mi történne ha működés közben hozzáérne az a fémdarab
Leesett végre min problémáztok. Az úgy jó ahogy a képen van !
Elküldve: 2004. 03. 02. 14:35
Elküldve: 2004. 03. 02. 18:19
Elküldve: 2004. 03. 04. 19:34
idézet:
Ezt írta Repiv:
itt egy kép a zm80d -ről hátha érdekel valakit.
az uj zalman katalógusból fotóztam. bocs a szar minőségér.
![]()
[ 2004. március 02.: Repiv szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
/ON
Remélem hamarosan kapható lesz és nem aranyárban!
/OFF
Húúúú, de nagyon csúnya szine van!![]()
Elküldve: 2004. 03. 05. 01:53
idézet:
Ezt írta DummyBoy:
Húúúú, de nagyon csúnya szine van![/quote]
Engem nem zavarna, zárt házam van (utálom a plexiajtajús házakat)Miért, te látnád ha a gépedben lenne?
![]()
Elküldve: 2004. 03. 05. 09:16
idézet:
Ezt írta topeti:
Engem nem zavarna, zárt házam van (utálom a plexiajtajús házakat)Miért, te látnád ha a gépedben lenne?
[/quote]
Lehet, hogy már csak a tudat is zavarná DummyBoy-t.![]()
topeti, neked nem volt messze az egyik lyuk a vga-n?
Úgy néztem hasonló kártyánk van többé-kevésbé és nekem a szélesebb bordától is messze volt a lyuk, a kis támasztólemez éppen csisszre a legszélére került, így egyedi tartókart kellett csinálnom.
A hátsó tartó problémájához egy kis segítség a Zalman honlapján található flash. Kimentettem a kérdéses képet, ha valaki feltenné a saját helyére, onnan pedig ide, mindenki okulhatna, de a hűtőhöz mellékelt füzetben a 18. oldalon is világosan látszik a megfelelő elrendezés képén (o) a minimális távolság a vga hátától.
Egyébként ott világosan látszik, hogy lebeg.
Elküldve: 2004. 03. 05. 17:22
idézet:
Ezt írta Luckforeman:
topeti, neked nem volt messze az egyik lyuk a vga-n?
Úgy néztem hasonló kártyánk van többé-kevésbé és nekem a szélesebb bordától is messze volt a lyuk, a kis támasztólemez éppen csisszre a legszélére került, így egyedi tartókart kellett csinálnom.[/quote]
Nekem nem kellett egyedit csinálnom, elért a gyári.
Elküldve: 2004. 03. 05. 22:02
idézet:
Ezt írta topeti:
[/quote]
Nekem is teli ajtó van ... egyenlőre , bár ahogyan a Kedvesem hozzáállását ismererem, az is marad
Egy kicsit zavar a tudat hogy LILA cucc van a gépemben ... Még arra is gyúrtam hogy szép fekete Abit csőkábeleket szerezzek ... erre LILA hítpájp![]()
Brrrrr ...
Na ennyi off elég ... láttatok már róla valamit? Mikor lesz már?
Elküldve: 2004. 03. 12. 11:13
idézet:
Ezt írta DummyBoy:
/ON
Remélem hamarosan kapható lesz és nem aranyárban!
/OFF
Húúúú, de nagyon csúnya szine van![/quote]
Hú ez istenkirály! Most akartam az elődjét megvenni de az nem hűti a Ramokat. Ezt megvárom az én kártyám jobban melegszik mint a processzorom!!!
Egyébként a legjobb megoldás: 2db 12 voltos Ventillátor. Levágod a rácsot. Én kifúrtam az asztalomat 2 oldalon. Bal lentről szívja a hideg levegőt ez megy be a tápnál és a kártyáról szívja a meleget ez megy ki jobb oldalt az asztalon! Kiszívja a meleget be a hideget!
Ja és gégecsővel terelem a levegőt, tehát nem tud félremenni a meleg vagy a hideg!
[ 2004. március 12.: Icemaker szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 13. 09:27
idézet:
Ezt írta Repiv:
itt egy kép a zm80d -ről hátha érdekel valakit.
az uj zalman katalógusból fotóztam. bocs a szar minőségér.
![]()
[ 2004. március 02.: Repiv szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Mikor lehet ezt korulbelul nalunk is megvenni?
Elküldve: 2004. 03. 14. 16:26
idézet:
Ezt írta Repiv:
az mitől van hogy ráraktam a procimra egy Zalman 7000A-CU -t és ugyanúgy 50 fokos a proci mint ezelött a gagyi coolermaster hűtőmmel?
ráadásul a házon kivülről egy 8cm-es venti pont ráfuj tehát kap hideg (szobahőmérsékletü) levegőt.
a proci egy sima 2.4 /533 -as northwood 2.7 -re húzva de feszemelés nélkül.
[ 2004. február 24.: Repiv szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Sziasztok!
A válasz engem is érdekelne! én is hasonló cipőben járok.
valaki?
Elküldve: 2004. 03. 14. 17:49
idézet:
Ezt írta Neoka1:
Sziasztok!
A válasz engem is érdekelne! én is hasonló cipőben járok.
valaki?[/quote]
Nem MSI alaplapod van véletlenül?
Elküldve: 2004. 03. 15. 12:35
idézet:
Ezt írta DummyBoy:
Egy kicsit zavar a tudat hogy LILA cucc van a gépemben ... Még arra is gyúrtam hogy szép fekete Abit csőkábeleket szerezzek ... erre LILA hítpájp![]()
[/quote]
Az én ECS lapom is lila színű, mégsem aggódtam miatta
De az én Zalman Heatpipe-om "aranyos"Ha gondolod cseréljük el
![]()
Elküldve: 2004. 03. 16. 08:59
Elküldve: 2004. 03. 16. 10:46
idézet:
Ezt írta begbie:
Nem MSI alaplapod van véletlenül?[/quote]
Szia!
nem, egy Abit IC7-Max 3, 2.6C (800fsb), ASUS 9900, 2 256 / 400-as Kingstone RAM.
Elküldve: 2004. 03. 24. 17:08
idézet:
Ezt írta Gabox:
igen, még mindig aktuális a kérdés![]()
tehát: [url="http://"http://www.zalman.co.kr/english/product/cnpsvga3.htm"]ilyet[/url] lelni hol?[/quote]
Szia!
Engem is érdekelne, hogy lehet ilyet beszerezni. eddig egy boltban sem jártam skerel.
Tud valaki segíteni?
Elküldve: 2002. 11. 10. 15:16
Elküldve: 2002. 11. 11. 08:23