idézet:
Ezt írta fLeSs:
a kondiktól elférne ez a cucc a kártyátokon?
1ébként az A7V8X alaplapba belepasszolna a ZM80A-HP , legalábbis nekem belement[/quote]
És hogyan fértél el a magas alaplapi chiphűtő mellett?
Zalman hűtők
Elküldve: 2003. 06. 14. 22:52
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...
Elküldve: 2003. 06. 14. 23:07
idézet:
Ezt írta NeCrO:
És hogyan fértél el a magas alaplapi chiphűtő mellett?[/quote]
a titok nyitja: fürész![]()
Elküldve: 2003. 06. 14. 23:12
idézet:
Ezt írta NeCrO:
És hogyan fértél el a magas alaplapi chiphűtő mellett?[/quote]úgy , hogy elfér és kész
ennyi
próbáld ki , és meglátod!
Elküldve: 2003. 06. 15. 00:22
idézet:
Ezt írta fLeSs:
úgy , hogy elfér és kész
ennyi
próbáld ki , és meglátod![/quote]
És hol jutok ilyenhez, és mennyiért?
Valahol olvastam, hogy anno M*****l-ban lehetett kapni, nos azóta itt Székesfehérváron is van M*****l, de még nem néztem utánna, hogy ott van e...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...
Elküldve: 2003. 06. 15. 14:48
A Széchenyi úton nyílt meg az üzlet.
[ 2003. június 15.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ]
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 06. 16. 00:01
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Szerk.: A kérdés tárgytalan. Megnéztem a választ !
A Széchenyi úton nyílt meg az üzlet.
[ 2003. június 15.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Azt tudom, hogy hol van, még azt nem tudom, hogy lehet e ott kapni, és mennyiért???
Elküldve: 2003. 06. 16. 00:13
idézet:
Ezt írta NeCrO:
Azt tudom, hogy hol van, még azt nem tudom, hogy lehet e ott kapni, és mennyiért???[/quote]
Hihetetlen dolgot mondok: Ma ha felkelsz bemész az üzletbe mert hétfö van és nyitva lesz a bolt, és megkérdezed
de mérnem alszotok már???
Elküldve: 2003. 06. 16. 09:28
idézet:
Ezt írta topeti:
Hihetetlen dolgot mondok: Ma ha felkelsz bemész az üzletbe mert hétfö van és nyitva lesz a bolt, és megkérdezed
de mérnem alszotok már???[/quote]
Komolyan mondod?Csak meg kell kérdeznem és megmondják?
![]()
Ez fantasztikus...
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 06. 16. 12:26
idézet:
Ezt írta NeCrO:
Komolyan mondod?Csak meg kell kérdeznem és megmondják?
![]()
Ez fantasztikus...
![]()
![]()
[/quote]
háát.... szétnéztem 2 cégnél de nyomát se látom az árlstákon a Zalman 17 CU-nakazon gondolkozom melyik cég árul Zalmant, csak ezeket találtam: O**rcl*ck, M*st**l. Mégvalaki?
Elküldve: 2003. 06. 17. 17:11

Most honnét szerezzem be?????
Még 2 helyet tudok, egyik O*******k, másik meg a P***l, de elsőnél hetek kérdése míg megjön, másikat meg nemtom hogyan lehet elérni...
Elküldve: 2003. 06. 17. 19:37
idézet:
Ezt írta NeCrO:
másik meg a P***l
.
másikat meg nemtom hogyan lehet elérni...[/quote]
[url="http://"http://www.pixel.hu/"][/url]
Elküldve: 2003. 06. 18. 02:27
idézet:
Ezt írta fLeSs:
[url="http://"http://www.pixel.hu/"][/url][/quote]
Oké-oké! Csakhogy én eltévedek Pesten... :confused:
Elküldve: 2003. 06. 18. 09:19
idézet:
Ezt írta NeCrO:
Oké-oké! Csakhogy én eltévedek Pesten... :confused:[/quote]
OFF
Én is eltévednék, mivel vidéki vagyok, de én tavaly vettem egy Budapest térképet és azota nem tévedek el. És gyalog jobban odatalálok mint tömegközlekedésivel, ja és szeretek gyalogolni
Segitség: vegyél egy térképet olyat amin fel vannak tüntetve a tömegközlekedési témák is, és gond szál se. Logika !
![]()
Elküldve: 2003. 06. 18. 10:19
idézet:
Ezt írta topeti:
OFF
Én is eltévednék, mivel vidéki vagyok, de én tavaly vettem egy Budapest térképet és azota nem tévedek el. És gyalog jobban odatalálok mint tömegközlekedésivel, ja és szeretek gyalogolni
Segitség: vegyél egy térképet olyat amin fel vannak tüntetve a tömegközlekedési témák is, és gond szál se. Logika !
[/quote]
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 06. 24. 21:55
Akkor a 7000AlCu jobb vétel lenne? Érdekes felvetés, főleg, hogy az csak 7+ÁFA...
Elküldve: 2003. 06. 24. 22:25
idézet:
Ezt írta Csybe:
Ez hogy lehet megveri az AlCu a tömör rézhűtőt!!!![]()
![]()
![]()
[/quote]
Talán azzal magyarázhato, hogy az aluminium jobban adja át a höt mint a réz. Nem csak a hövezetés számit de a höátadás is. A réz jobban átveszi a höt mint az aluminium, de az aluminium jobban tudja átadni a környezet számára, jobban hüthetö. Igy magyarázta ki nekem egyszer a pulsar.huDe nem értek ezekhez a dolgokhoz, csak tippelek
[ 2003. június 24.: topeti szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 25. 10:02
idézet:
Ezt írta topeti:
Talán azzal magyarázhato, hogy az aluminium jobban adja át a höt mint a réz. Nem csak a hövezetés számit de a höátadás is. A réz jobban átveszi a höt mint az aluminium, de az aluminium jobban tudja átadni a környezet számára, jobban hüthetö. Igy magyarázta ki nekem egyszer a pulsar.huDe nem értek ezekhez a dolgokhoz, csak tippelek
[ 2003. június 24.: topeti szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Lehet... közben már itt magyaráz itt nekem egy egyetemista ismerősöm, de annyira nem izgat az oka a dolognak...
![]()
Elküldve: 2003. 06. 25. 13:19
idézet:
Ezt írta Csybe:
Lehet... közben már itt magyaráz itt nekem egy egyetemista ismerősöm, de annyira nem izgat az oka a dolognak...
[/quote]
Na és azt mondta amit én, vagy az ellenkezőjét?
Elküldve: 2003. 06. 25. 21:13
idézet:
Ezt írta topeti:
[ 2003. június 24.: topeti szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Csak egy tipp: És mi van, ha ez a teszt egy hülyeség?