HWSW Informatikai Kerekasztal: AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # IV. Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#1241 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 15. 12:59

Idézet: lkadar - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 7:49

Hali!

Ne tessek mar kotekedni :)...

Egy P4 2.6 HT proci van a huto alatt. Ezzel (TR-XP-120) a hutovel alap allapotban kb. 2-3 fokkal van a szobahomerseklet, illetve a gep belso homerseklete felett. Eddig a legmagasabb homerseklet, amit el tudtam erni 46 °C volt... Ez nem rossz, azt hiszem. A gepben talalhato osszes ventillator kb. 1200 rpm-tel porog, de a 14 cm-es tapventinek ekkor mar akkora a szelzaja, hogy csak na, igen jol szallitja a levegot. Egyebkent a tapegyseg nalam a legmelegebb, idonkent eleri a majd 70 °C-ot (ez mar kb. 3-4 ora jatek utan van igy, de nem megy feljebb, de ehhez az kell, hogy a tapventillator mar 1500 rpm-tel forogjon).

Udv.: lkadar.

Nem kötekedésből írtam. :)

Köszi szépen a választ! Pont ilyen hűtőt nézegettem mostanában én is, csak kicsit drágának tartottam. Nekem egy 4 giga körüli Prescottra menne, ezért érdekelne az is, hogy próbáltad e a procit tuningolni, és úgy mennyire melegszik fel. Az is érdekelne, hogy előtte milyen hűtőd volt és ahhoz képest mennyivel jobb. Illetve mennyire hangos.

#1242 Felhasználó inaktív   lkadar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 18:46

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 12:59

Nem kötekedésből írtam. :)

Köszi szépen a választ! Pont ilyen hűtőt nézegettem mostanában én is, csak kicsit drágának tartottam. Nekem egy 4 giga körüli Prescottra menne, ezért érdekelne az is, hogy próbáltad e a procit tuningolni, és úgy mennyire melegszik fel. Az is érdekelne, hogy előtte milyen hűtőd volt és ahhoz képest mennyivel jobb. Illetve mennyire hangos.

Hali!

Ezelott a gyari huto volt rajta.... Az valami iszonyat hangos volt...
A procimat alapfeszen max. 3,4 GHz-ig tudtam tuningolni. Fesz.emelessel nem probalkoztam, annyira nem erdekelt a dolog, nekem igy 2,6-on is megfelel, de jo tudni, hogy van benne nemi tuning potencial :D... 3,4-en alapjaraton 3-4 °C-al volt magasabb, terhelten viszont mar elerte az 57-58 °C-ot is ;). A zaj ekkor nagyobb lett, de nem a prociventi miatt, hanem megint a tap kezdett el iszonyatos hangos lenni (de ez ugyanigy van 2,6-os is, mint mar irtam, annyi kulonbseggel, hogy itt azert magasabb volt a tap homerseklete is valamivel, ugy 5-6 °C-al).
Szerintem megerte az arat a huto... egyelore azt hiszem, hogy nem nagyon van ennel jobb leghutesi megoldas... de majd a viz  :lollypop: bar ezt meg tul draga megoldasnak tartom, igaz egy nyikja sincs, bar lehet, hogy zavarna a pumpa halk morgasa.

#1243 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 20:40

Idézet: lkadar - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 19:46

Hali!

Ezelott a gyari huto volt rajta.... Az valami iszonyat hangos volt...
A procimat alapfeszen max. 3,4 GHz-ig tudtam tuningolni. Fesz.emelessel nem probalkoztam, annyira nem erdekelt a dolog, nekem igy 2,6-on is megfelel, de jo tudni, hogy van benne nemi tuning potencial :D... 3,4-en alapjaraton 3-4 °C-al volt magasabb, terhelten viszont mar elerte az 57-58 °C-ot is ;). A zaj ekkor nagyobb lett, de nem a prociventi miatt, hanem megint a tap kezdett el iszonyatos hangos lenni (de ez ugyanigy van 2,6-os is, mint mar irtam, annyi kulonbseggel, hogy itt azert magasabb volt a tap homerseklete is valamivel, ugy 5-6 °C-al).
Szerintem megerte az arat a huto... egyelore azt hiszem, hogy nem nagyon van ennel jobb leghutesi megoldas... de majd a viz  :lollypop: bar ezt meg tul draga megoldasnak tartom, igaz egy nyikja sincs, bar lehet, hogy zavarna a pumpa halk morgasa.

Köszi szépen az infót. Gyárilag ehhez adnak ventit? Terhelten, amikor maxon megy a ventije mennyire hangos a hűtő?
Nekem szerencsére a gyári csak akkor hangosodik be ha renderelek és terhelődik a gép, de túl hangos akkor se lesz. Lagalábbis az én mércém szerint, mert volt olyan hűtőm is ami szó szerint olyan volt mint egy porszívó. :eek:  :D

#1244 Felhasználó inaktív   lkadar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 06:15

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 20:40

Köszi szépen az infót. Gyárilag ehhez adnak ventit? Terhelten, amikor maxon megy a ventije mennyire hangos a hűtő?
Nekem szerencsére a gyári csak akkor hangosodik be ha renderelek és terhelődik a gép, de túl hangos akkor se lesz. Lagalábbis az én mércém szerint, mert volt olyan hűtőm is ami szó szerint olyan volt mint egy porszívó. :eek:  :D

Haliho!

En itt vettem. Sajnos gyarilag nincs hozza ventillator, azt kulon kell hozza venni. Ha megint porszivot akarsz, akkor vegyel 12cm-es delta ventit (Delta FFB 1212 EHE, 323 m3/h, 59 dBa), az nem semmit. Nekem egy Noiseblocker SX 1 Blue (65 m3/h, 17 dBa) van rarakva a bordara, ez szerintem boven elegendo ra, bar kisse ennek is borsos az ara (4550 HUF), viszont hangja nincs a dolognak igy. A gepben osszesen (a tapventivel egyutt) 7 venti mukodik egyszerre, es eleg halknak tartom a gepem, pl. boven hangosnak tarthato mellette a TFT moncsi inverterenek sipolasa/zugasa (sajnos rossz, es mar 4 honapja varok ra, hogy a szerviz megkapja a cserealkatreszt).

#1245 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 11:15

Idézet: lkadar - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 7:15

Haliho!

En itt vettem. Sajnos gyarilag nincs hozza ventillator, azt kulon kell hozza venni. Ha megint porszivot akarsz, akkor vegyel 12cm-es delta ventit (Delta FFB 1212 EHE, 323 m3/h, 59 dBa), az nem semmit. Nekem egy Noiseblocker SX 1 Blue (65 m3/h, 17 dBa) van rarakva a bordara, ez szerintem boven elegendo ra, bar kisse ennek is borsos az ara (4550 HUF), viszont hangja nincs a dolognak igy. A gepben osszesen (a tapventivel egyutt) 7 venti mukodik egyszerre, es eleg halknak tartom a gepem, pl. boven hangosnak tarthato mellette a TFT moncsi inverterenek sipolasa/zugasa (sajnos rossz, es mar 4 honapja varok ra, hogy a szerviz megkapja a cserealkatreszt).

Még egyszer köszi az infókat. Én is nagyon szemezek ezzel a hűtővel, csak az ára miatt még halogatom, más alkatrszek egyelőre elsőbbséget élveznek. :)
Amúgy nekem a VGA kártya hűtője a leghangosabb most, de itt kint nem tudok barkácsolni rá semmit, majd hazaviszem és otthon rádobok valamit. :D A monitoros dolog tényleg zavaró lehet, szerencsére nekem teljesen néma.

#1246 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 14:09

Idézet: Proz3ssoR - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 13:33

Én pont azt olvsatam, hogy nem szabad porszívózni a gépet, mert káros EMI cumok bezavarnak, és behalhat a gép. Persze én is porszívóztam már, és nem lett különösebb baja, de havi rendszerességgel nem merem, sőt mostmár egyátalán nem...
Ehelyett havernál kompreszorral fujjuk ki, és az is teljesen OK, kivéve hogy cipelni kellene stb., szoval nem túl gyakran, most is kicsit (nagyon...) poros a gép

én meg simán csak a szobát porszívózom, így ha a környzet pormentes, akkor a gépbe se megy sok, meg még az egészségnek is jót tesz. így félévente kibontom a ház oldalát, hogy mennyire poros, és látom, hogy semennyire, aztán visszacsukom... :D
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#1247 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 14:12

Idézet: tdzs - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 21:23

Én két éve porszívózom a gépem és semmi baja sincs,de mondjuk nem úgy kell érteni hogy bedugom a csövet és mindent kiszívok főleg a ventiket szoktam.A gépből egy ecsettel szoktam kisöpörni a port.

én a venti lapátjait szoktam nedves ecsettel megfürdetni. olyan lesz utána mint új korában.
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#1248 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 14:58

Idézet: Gyulavitéz - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 13:09

én meg simán csak a szobát porszívózom, így ha a környzet pormentes, akkor a gépbe se megy sok, meg még az egészségnek is jót tesz. így félévente kibontom a ház oldalát, hogy mennyire poros, és látom, hogy semennyire, aztán visszacsukom... :D

Én is porszívózom a szobámat,
de az én házam plexis 9 db venti van benne,még porszűrő is van elötte,és még is tele lessz porral 4-5 hónap alatt.
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000

#1249 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 15:19

Haver kiporszívózta a gépét, majd cserélhettem benne alaplapot. Hajrá.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1250 Felhasználó inaktív   Grausz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 15:23

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 15:19

Haver kiporszívózta a gépét, majd cserélhettem benne alaplapot. Hajrá.

Ismerős eset, én ilyenkor vissszateszem a beszippantott jumpert :)  :p
Intel Intel D945GCLF2, Intel Atom330HT, Kingmax 2Gbyte DDR2, Hitachi 1Tbyte 3,5"Sata, Western Digital 320Gbyte 2,5"Sata, Samsung SH-S202 DVD-RW, Lian Li PC-Q07 miniITX, FSP 360W

#1251 Felhasználó inaktív   Der,Die,Das Gumis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 12:08

Idézet: Grausz - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 15:23

Ismerős eset, én ilyenkor vissszateszem a beszippantott jumpert :)  :p

Ez nagyon tetszett!!! :D  :D  :D  :respect:
Gumik Felnik  Adás-Vétel.
Gumi szerelés-javítás.
Alufelni javítás!!!
Műszaki vizsga, vizsgára felkészítés.
1026 Bp Páfrány u. 17/b

0630-326-3600

#1252 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 18. 13:08

https://forum.hwsw.hu/index.php?act=module&...album&album=607

Na itt a házam még béta állapotban mert jópár dolog hiányzik még a végső verzióhoz ,de azért vannak így is már benne érdekességek :)

https://forum.hwsw.hu/index.php?act=module&...album&album=607

A hűtőrendszer részei ezek:
CPU HŰTÉS: Alphacool Nexxxos XP Bold Rev.2
VGA & SB HŰTÉS:Innovatek Graph-o-matic Rev.2
FET HŰTÉS: Heattrap RegCooler (jelenlegi képeken még nincs beépítve)
RADIÁTOROK: 2 darab Innovatek Konvekt-o-matic Maxi , 1 darab 1A-cooling dupla 5,25"-os aktív radiátor , 1 darab Cape Cora passzív radiátor
PUMPA:Laing DDC Pro
KIEGYENLÍTŐ TARTÁLY:Cape coolplex 10 external
HDD HŰTŐ: Silenstar HDD Boxxx Dual
CSÖVEK:Innovatek special edition UV

A gép többi része az aláírásomban van :) Egyébként egy Codegen 9011 kis server ház amit megmoddoltam :)

#1253 Felhasználó inaktív   Mardekár 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 21:42

nem tud vki egy jó kinézésű, plexis, jó szellőzésű, nem olyan drága házat?
Mert az enyémen oldalt semmi hely a szellőzőnek, és tök meleg van odaabennt.

#1254 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 06:48

Idézet: Mardekár - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 20:42

nem tud vki egy jó kinézésű, plexis, jó szellőzésű, nem olyan drága házat?
Mert az enyémen oldalt semmi hely a szellőzőnek, és tök meleg van odaabennt.

CASETEK 1020-5A FEKETE+PLEXI 17.490  Ft
Kép

AEROCOOL AEROENGINE JR FEKETE  12.750  Ft
Kép
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000

#1255 Felhasználó inaktív   boneface 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 23. 22:27

Hi. :)
Mi a véleményetek az új CM Cuenturion 530-ról?Nekem iszonyatosan tetszik.
Coolermaster Centurion 530

#1256 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 15:42

Idézet: boneface - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 23:27

Hi. :)
Mi a véleményetek az új CM Cuenturion 530-ról?Nekem iszonyatosan tetszik.
Coolermaster Centurion 530

Nekem ebben a kategoriaban ez a tipus tetszik. lattam eloben, ugy meg jobbnak tunik.

#1257 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 21:40

:bolond:

Kép

Szerkesztette: Mumia 2005. 06. 25. 21:41 -kor

#1258 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 19:04

Kép

az oldallap kivagasaert koszonet T-Cat-nek!  :respect:

#1259 Felhasználó inaktív   T-CAT 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 29. 15:36

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 20:04

az oldallap kivagasaert koszonet T-Cat-nek!  :respect:

Szívesen!
Szép lett!!  :D
Csak vegyél már egy digit fényképezőt!  :reklamacio:

#1260 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 22:32

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 16:42

Nekem ebben a kategoriaban ez a tipus tetszik. lattam eloben, ugy meg jobbnak tunik.

Mennyit kóstál egy ilyen?

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.