Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 21. 23:27
hát ezen jót nevettem

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 21. 23:27
Egy alsótápos házhoz, amiben i7 2600k proci, meg izmos VGA(k) lesznek, meg akár 6 HDD + 1 ODD, meg még ki tudja mi, igenis kell 6 db halk, nagy légszállítású hűtőventillátor. És akkor lehet, hogy a gyári hűtő is elég lehet egy darabig, bár a fene tudja.
Szerintem le lesz cserélve, legalább is szeretném, egy scythe Mugen 3-asra, vagy egy Scythe KAtana 3-ra...i7 helyett i 5 lesz az, 6winyó ha nem is, de lehet h lesz v 3, egyelőre egy VGA...de, ki tudja még h mit teszek bele, de addig is szeretném betudni azzal, hogy egy jó hűtőtt házba tezem

más:
Idézet: Macikák
Macikák, eléggé megszoktam báminemű zajt, általában zenére alszok el, beteszek valamit, aztán szól, ameddig el nem alszok, persze utána is...a zajról alvásban annyit, hogy volt olyan időszak ,h 3 napig éjjel-nappal ment a gép, seedeltem(khmm khmmm) aktívan, és olyan jókat aludtam, hogy ihaly... és még a témához érdemben pár szó: inkább hangosab legyen, de bírja szuflával, nem zavar zaj, inkább a teljesítményt választom...szerintem a 6 venti nem sok egyébként, legalább is szerintem, az már jó hűtést biztosít a cuccoknak...
Köszönöm a hozzászólásokat, már csak azt szeretném tudni, hogy ki melyiket mért, és miért nem ajánlja...

Freeman