Srácok hosszu idő után ismét net közelben vagyok és volt 3 honapom gondolkozni. Lenne egy olyan kérdésem hogy uv-ra reagáló festéket hol lehet neten illetve akár Miskolcon szerezni és kb mennyi és milyen van?! Értem ez alatt mekkora mennyiség milyen fényű mennyire világít stb... ÉS ehez megfelelő UV csövet!
A másik láttam meg kaptam is olyan párnát meg ilyen mütyürkéket amik nem tudom milyen anyaggal vannak bevonva (ez is lenne pont a kérdés), de a lényegük hogy jól megszívják magukat fénnyel aztán szép aranyosan elvilágítanak (talán fluoreszkálnak

) a nagy sötétben. Akár ilyen festék is jó lenne sőt..!
Illetve még 1 2-es Thermaltake-em van ami ugye egy midi dragon szal meg szeretném tudni lehet-e valamerre kapni akkora piros vagy uv-s csövet ami átlósan alul a légbeömlő rácsoknál elfér? Láttam ilyet nagy Chieftechnél de nem tudom van-e ekkora cső mivel ha az uv nem jön be két színt szeretnék illetve színátmenetet és ahoz jó lenne előre beszuszakolni!
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv
Szerk: Baszki most látom a 3 hozászólással ezelőtti képeket nah szal ilyesmire gondoltam én is:) Mármint gondolom ez uv reagens festék de a többi kérdés is él!
Szerkesztette: Xero 2004. 04. 30. 00:58 -kor