HWSW Informatikai Kerekasztal: AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # IV. Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#861 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:34

Idézet: almighty - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 17:01

ÁÁÁÁ!!! Rohadt jó ez a Németország.... szerzett apukám egy 50x50-es plexit!!! :)
Ti mivel szoktátok kivágni azt a rohadt oldallapot??? Simán neki estek flexel???

Ha segítek, befejezed? (©Öregszem: befelyezed?)
Tessék menni madaras teszkóba.

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  mt.jpg (0byte)
    Letöltések:: 0

#862 Felhasználó inaktív   f - x 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 18:47

Idézet: almighty - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 17:01

ÁÁÁÁ!!! Rohadt jó ez a Németország.... szerzett apukám egy 50x50-es plexit!!! :)
Ti mivel szoktátok kivágni azt a rohadt oldallapot??? Simán neki estek flexel???

én aluminium oldallapot simán vágtam dekopír fürésszel! szépen vág, csak egyenesen kell tartani, illetve mikor végeztél, még a felület igényel némi finomreszelést! ;)
>>> A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál! <<<

#863 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 20:56

Ok! Köszi a válaszokat! Nagyjából három hét múlva jelentkezem a képekkel!!!
macbook air 2014

#864 Felhasználó inaktív   perempe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 15:54

Kép

Tönkrement Codegen táp ventije hűti a vinyókat. A hátul lévő házventi nem üzemel, lehet, hogy ki is fogom szedni.

Szerkesztette: perempe 2004. 12. 09. 16:00 -kor

#865 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 16:05

Akkor az halk!!! :D
Jól látom hogy Codegen ház???
macbook air 2014

#866 Felhasználó inaktív   perempe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 16:16

Idézet: almighty - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 15:05

Akkor az halk!!! :D
Jól látom hogy Codegen ház???

Igen, Codegen ház.

2-ventis Csíftek táp ront rajta - sajnos nem 12cm ventijű SuperFlower-t vettem, 2500rpm Glacialtech Igloo 4360 van a processzoron, Codegen táphűtő a vinyókon - aktív hűtés nélkül veszélyes, Zalman ZM-NB47J borda a Northbridge-on. Halknak nem halk, de nem vészes. Az oldallapot rátéve érezhetően hangosabb.

Ja, még annyi, hogy azért nem dobunk ki rossz tápokat, mert maga a venti is kb. 6-700 forint.

Szerkesztette: perempe 2004. 12. 09. 16:20 -kor

#867 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 16:17

3 hét múlva azért jelentkezel mert addigra jössz ki a balesetiről az ujjreimplantálás után? :D Amugy gondolom öregszemet is addigra várhatjuk vissza, addigra engedi ugyanis a nővér megint gépközelbe, mert amikor ilyeneket olvas, akkor felmegy 300/190re a vérnyomása és eltart mig le birják szedálni néhány vödör torazinnal :D

#868 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 18:05

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 16:17

3 hét múlva azért jelentkezel mert addigra jössz ki a balesetiről az ujjreimplantálás után? :D Amugy gondolom öregszemet is addigra várhatjuk vissza, addigra engedi ugyanis a nővér megint gépközelbe, mert amikor ilyeneket olvas, akkor felmegy 300/190re a vérnyomása és eltart mig le birják szedálni néhány vödör torazinnal :D

Ezt lefordítanád az én nyelvemre is????
macbook air 2014

#869 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 11:37

Ujrreimplantálás: az a módszer, amellyel a levágott ujjakat visszaültetik a kezedre, melyeket nagy valószinűséggel el fogsz veszteni a dekopirfűrészes-flexelős-plexis kocamodding közepette.

300/190: a vérnyomás szisztolés és diasztolés értéke, melynek ekkora nyomása már nem lehet, mert az az alany halálával járna, mindössze egy utalás volt arra, hogy az ilyen postoktól hogyan sötétül Öregszem feje padlizsánlilára az idegtől.

Szedálás: nyugtatózás.

Torazin: orálisan beadott erős nyugatótószer, mely enyhén hallucinogén.

#870 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 14:45

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 11:37

Ujrreimplantálás: az a módszer, amellyel a levágott ujjakat visszaültetik a kezedre, melyeket nagy valószinűséggel el fogsz veszteni a dekopirfűrészes-flexelős-plexis kocamodding közepette.

300/190: a vérnyomás szisztolés és diasztolés értéke, melynek ekkora nyomása már nem lehet, mert az az alany halálával járna, mindössze egy utalás volt arra, hogy az ilyen postoktól hogyan sötétül Öregszem feje padlizsánlilára az idegtől.

Szedálás: nyugtatózás.

Torazin: orálisan beadott erős nyugatótószer, mely enyhén hallucinogén.

Arra gondoltam hogy ezt minek és kinek és miért mondtad... nem a tudományos magyarázatra gondoltam.
macbook air 2014

#871 Felhasználó inaktív   Proz3ssoR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 16:31

Idézet: almighty - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 15:45

Arra gondoltam hogy ezt minek és kinek és miért mondtad... nem a tudományos magyarázatra gondoltam.

Azt a csapot tessék má' elzárni!!!!

#872 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 23:18

Avatott kezekben, nem okoz bajt a dekopír fűrész, csak lehetőleg ne fához való vágólappal próbáld kivágni a házad oldalát :Đ

#873 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 23:20

Idézet: almighty - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 6:41

Képet kérünk...  :rolleyes:  :D  :D  :D

A ragasztószalagot ma leszedtem róla, mert szét kellett szednem egy új drive beépítése érdekében, ezért, most ragasztószalag helyett csak a leváló előlap van, de most már majd tényleg csinálok képet.

#874 Felhasználó inaktív   WildBoar 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 13. 10:49

Sziasztok!

Olvasgattam itt, hogy flex meg dekopírfűrész volt az az eszköz, mivel az oldallapnak estetek. Szerintem ez kicsit barbár, még ha hatásos is, és mi van, ha elcseszed és ferdén vágod. Na mindegy. Nekem azt ajánlották, hogy inkább vízzel vágassam az oldallapot, mert pontosabb, szebb, occsóbb (persze, hogy hihető :D ) és lehet spec minta is (Nekem pont ezért nem lenne jó a dekopírfűrész).
Persze azért azt megjegyezném, hogy fogalmam sincs, hogy hol foglalkoznak ilyennel. Talán lentebb adom az igényeimet és fűrészhez nyúlok. Vagy lecserélem az egészet plexire. :)
Asus M3A-H/HDMI (780G chipset), AMD Athlon X2 6000+ (CZ), GeIL Black Dragon Kit 2*1GB 800MHz, WD 500GB Sata2, Int. HD3200 GPU (egy darabig elég lesz)

#875 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 12:21

És a plexit gondolod könnyebb kivágni?

Otthon a legkézenfekvőbb, és legkorrektebb eredmény a dekopírfűrésszel érhető el. És ha ügyes vagy még mintát is tudsz vele csinálni, persze nem mm pontosságú díszbetűkre kell gondolni, de egy ívet, vagy sokszöget meg lehet vele csinálni. (Persze nem a 2000 forintos TG dekopírfűrésszel)

Szerkesztette: Mumia 2004. 12. 13. 12:22 -kor

#876 Felhasználó inaktív   Proz3ssoR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 16:09

dekopírfűrésszel lehet tökéletesen egyenes vonalakat (is) vágni. Ehhez csak egy párhuzamos léc kell a vágando vonal mentén, aminek "nekitolod" a dekopírfűrészt. De az ilyen kérdésekre ott a Házépítés és rejtelmei II.

#877 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 01:48

Hi!

Végre volt egy kis időm és le tudtam fényképezni a gépem...

Igazából még mindig maga a ház, ami nagyon-nagyon tetszik.
Annyi történt vele, hogy készült hozzá egy előlapi panel (6 ventit képes elhalgattatni)

Kép

További képek (nem túl sok):
http://dolfer.uw.hu/casetek/main.html
dolfer
I tried bouncing my flash and it broke into  20 pieces...

#878 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 13:20

Idézet: Dolfer - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 1:48

Igazából még mindig maga a ház, ami nagyon-nagyon tetszik.
Annyi történt vele, hogy készült hozzá egy előlapi panel (6 ventit képes elhalgattatni)

Hadd kérdezzem már meg, hogy ennek ugyan mi értelme? Amelyik venti a hűtést szolgálja azt úgysem kapcsolhatod ki. Ha meg elvan a gép a ventik kikapcsolt állapotában, akkor meg minek kell egyáltalán belepakolni a gépbe?

#879 Felhasználó inaktív   f - x 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 13:28

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 13:20

Hadd kérdezzem már meg, hogy ennek ugyan mi értelme? Amelyik venti a hűtést szolgálja azt úgysem kapcsolhatod ki. Ha meg elvan a gép a ventik kikapcsolt állapotában, akkor meg minek kell egyáltalán belepakolni a gépbe?

ilyen alapon minek a ház oldalára a plexi? ugyis tudod mivan benne, akkor minek látni?  :think: 

szerintem ugyanolyan látványelemként lehet hasznosítani, mint egy hidegkatód csövet, mintát az oldallapban, stb... !

a kivitelezése mellesleg szerintem nem hagy kivánni valót magaután! :)  grat. !

F-x

ps: nekem is van ventikapcsoló a ládámon, és igenjól jön. ha játszok, vagy 'jobban használom' a gépet, mennek a ventik, ha este letöltéshez bekapcsolva hagyom a gépet, akkor pedig a ventik állnak!    :cool:
>>> A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál! <<<

#880 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 13:55

Ha este letöltés közben elvan a gép, akkor játék közben is elmegy ventik nélkül. Szóval továbbra sem látom értelmét. Látványelemként meg nem tudom felfogni, akkor csak rakd tele kapcsolókkal, a gépet, amik nem csinálnak semmit :D Az látványelem, de a gépben belül lévő felesleges ventilátorok, amik csak a levegőt kavarják az nem igazán az.

A kivitelezésről meg annyit, hogy ezen nem nagyon van mit elrontani :D

Szerkesztette: Mumia 2004. 12. 14. 13:57 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »