HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?

#1751 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 10. 15:13

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2004. aug. 10., kedd - 12:50

Cső Nyul!  Milyenek a scsi vinyók? Nincsen porszívó hangjuk? Jah, Zollkának igaza van, nagyon gáz a géped  :D  :D ,   :respect:  :respect:  Lufinyulgép   :respect:  :respect:

Cső lanparty társ!  :D  Kicsit hangosak a winyók, de annyira nem vészes, elviselhető a teljes csend mellett  ;)  pláne hogy a gyorsaságuk kárpótol mindenért  :D

#1752 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 10. 15:23

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. aug. 10., kedd - 16:13

Cső lanparty társ!  :D  Kicsit hangosak a winyók, de annyira nem vészes, elviselhető a teljes csend mellett  ;)  pláne hogy a gyorsaságuk kárpótol mindenért  :D

:D  :D

Sebesség  :respect:
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#1753 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 11. 02:06

Na hamarosan újabb fejlesztésen esik át a vízhűtésem :) Már gyűlnek az alkatrészek csak be kellene őket szerelni :) Infót nem adok ki miket szerváltam :D Csak annyit,hogy hamarosan azt hiszem lesz vizes táp is és azzal együtt beledobom a többi cuccot is! Most nem is lenne erre egy napom ezeket beszerelni és a házat tovább moddolni!

Csak azért csinálom mindezt mert még mindig nem tetszik nekem a vízhűtésem és kéztést érzek arra ,hogy tökéletesre csiszoljam :) Csak ne vinne el ennyi pénzt és időt...A tervbe van véve ,hogy a vízhőmérsékleten csökkentek és még kisebb zajszintet fog megütni a gép illetve még pár apróság...

Egy történet: Egyik szülőm leült netezni a gépem elé mikor nem voltam otthon(nyaraltam)...Majd hirtelen el kellett mennie a gép mellől és mikor visszament a szobába el is felejtette ,hogy a gép megy és nem is vette észre utólag mert semmi hangja...3 napig ment a gép anélkül ,hogy bárki észrevette volna, pedig aludtak is a szobában...Hazaértem nyaralásból ,leülök a szobámban és valami kis finom búgó hangra(tápventi) lettem figyelmes és odanézek a gépre,látom be van kapcsolva...3 napig senkinek nem tűnt fel...Csak nekem mikor hazaértem...Bár én állítólag paranoiás vagyok mert ennek a gépnek 100-ból 99 ember semmi hangját nem hallja csak én :) De hát én használom és szerintem hangos :D Ezért vizes táp lesz :)

#1754 Felhasználó inaktív   defiant9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 11. 05:29

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. aug. 11., szerda - 3:06

Bár én állítólag paranoiás vagyok mert ennek a gépnek 100-ból 99 ember semmi hangját nem hallja csak én :) De hát én használom és szerintem hangos :D Ezért vizes táp lesz :)

Aztán már csak a pumpádat kell becsomagolni és tényleg csend lesz:)

#1755 Felhasználó inaktív   Andreew 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 11. 06:34

Egy kis help help kellene:
melyik a jobb teljesítményü??

- NexXxoS HP Pro Socket A
- Cape KC42-X2 Pro Plexi Sockel A

Ezek a PC-Cooling.de -röl lennének.
God is dead. Meet the kids.

#1756 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 11. 13:28

Idézet: Andreew - Dátum: 2004. aug. 11., szerda - 7:34

Egy kis help help kellene:
melyik a jobb teljesítményü??

- NexXxoS HP Pro Socket A
- Cape KC42-X2 Pro Plexi Sockel A

Ezek a PC-Cooling.de -röl lennének.

Egyértelműen a HP Pro...Kb. 3-4 fokkal jobb...

#1757 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 11. 13:39

Idézet: defiant9 - Dátum: 2004. aug. 11., szerda - 6:29

Aztán már csak a pumpádat kell becsomagolni és tényleg csend lesz:)

Ennek a pumpának a zaját aki egy zárt házból kihallja az elmehet AD/DA konverterek tesztelésére olyan füle van! :D 12 volton használom mindig a pumpát...Ehhez képest a régi Eheim 1046-om egy üvöltő állat volt... :) Nagyon jó ez a pumpa,semmi hangja ellenben az Eheimekkel amiknek kis "brummogó" hangjuk mindig van! Persze közel sem egy árkategória egy 1046-tal mert majd a kétszerese ez a pumpa...

Mondom, az egyetlen dolog amit hallok az a 8 centis tápventi ami 1600RPM-el forog...Illetve a 9,2 centis tápventi alúl ami nem tudom pontosan mennyin pörög de szintén kicsit hangos nekem...A 8 centis ventik 5 volton zárt ház mellett semmi hangot nem keltenek...Ha a táp vízzel lesz hűtve akkor 4 ventit hagyok bennt a házban! Mindegyik 8 centis lesz és 2 előről fújja be a levegőt a másik 2 közül egyik a gép tetejében lesz a másik meg egy 8 centis slot cooler...Ezek egyike sem hallható 5 volton...Ennyi légmozgás kell!

Szerkesztette: Zollka 2004. 08. 11. 13:41 -kor

#1758 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 11. 18:52

Mikor lesz kész az Zollka vizesgép ver2.1?  ;)

#1759 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 11. 19:18

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. aug. 11., szerda - 19:52

Mikor lesz kész az Zollka vizesgép ver2.1?  ;)

Sajnos nem tudok pontos időpontot mondani, a legnagyobb gond az ,hogy a vizes táp 3 hét + póstai szállítási idővel kínálják és más cuccokat is kell még szereznem! Az a gond ,hogy mindig amit kinézek az rohadt nehezen beszerezhető! A legutóbbi alkatrészt 3 hét alatt sikerült megszereznem! Lehet ,hogy 2 részletben fogom beszerelni a cuccokat... Ha így lesz akkor kb.2 hét múlva lesznek újabb képek az első átszerelési fordulóról! :)

#1760 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 11. 21:12

Zollka: pontosan meik vizes tapot rendelted meg vegul is?

#1761 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 11. 21:41

Idézet: csosz - Dátum: 2004. aug. 11., szerda - 22:12

Zollka: pontosan meik vizes tapot rendelted meg vegul is?

EDVextrem EG-465AX-VE

Azért döntöttem emellett mert most 197 euro, 2 év teljeskörű gari + 10 év garancia a hűtőtestre a szívárgás ellen...Ezenkívűl 1 kg tiszta réz és 150 gramm alumínium a hűtőtest egészében és minden hűtve van benne! A konkurrencia (ct100) 80 euróval drágábban adja ugyanezt a tápot és kevesebb dolog van benne hűtve és kisebb jóval a hűtőtest! Jah és azok nem is adnak ennyi garit sem! Nomeg azoknak még normális cégbejegyzésük sincs...Szóval olyan kissé sufni dolognak érzem azt ,hogy egy mailcím van csak ahonnan rendelhetsz és ezért adj ki 280 eurot...Szeretem ha egy cég megadja a módját a dolgoknak, hivatalos honlap, minden garanciális infó leírva , táp tulajdonság , képek, hivatalos support stb. stb..... Nem szeretem azt aminek kicsit is zsákbamacska szaga van... Szóval 100% ,hogy ez lesz! :)

#1762 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 07:23

Kép

http://www.edvextrem...is_enermax.html

Nekem is ő volt a legszimpibb!

#1763 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 11:43

nekem ez is eleg barkacsnak tunik...

#1764 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 12:00

Idézet: arn - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 12:43

nekem ez is eleg barkacsnak tunik...

Mire gondolsz pontosan? Én egy alkatrészt nem látok ebben a tápban ami nem volna szépen elhelyezve illetve a hűtőtestek megmunkálása is szép...Bár milyen is lehetne ha CNC-vel készítik...

Egyébként didyman-t is kérdeztem a tápról és ő azt mondta ,hogy nagyon szépen van megcsinálva és mindenre gondoltak az elkészítésnél, hűtésnél... Amúgy meg a garancia időtartama is arról árulkodik ,hogy nem egy összecsapott cucc...Olvastam tapasztalatokat is róla! Már a rev 1.0-val is több ember írta,hogy 2 éve hibátlanul megy nekik a táp és maximálisan elégedettek vele! Egy ember volt aki rev.2-t vett és ő is azt mondta szuper a táp! Namost a rev.3-ban még több alkatrészt hűtenek mint  rev.2-ben szóval valszeg akkor ez elég tuti lehet...

#1765 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 12:32

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 13:00

Mire gondolsz pontosan? Én egy alkatrészt nem látok ebben a tápban ami nem volna szépen elhelyezve illetve a hűtőtestek megmunkálása is szép...Bár milyen is lehetne ha CNC-vel készítik...

Egyébként didyman-t is kérdeztem a tápról és ő azt mondta ,hogy nagyon szépen van megcsinálva és mindenre gondoltak az elkészítésnél, hűtésnél... Amúgy meg a garancia időtartama is arról árulkodik ,hogy nem egy összecsapott cucc...Olvastam tapasztalatokat is róla! Már a rev 1.0-val is több ember írta,hogy 2 éve hibátlanul megy nekik a táp és maximálisan elégedettek vele! Egy ember volt aki rev.2-t vett és ő is azt mondta szuper a táp! Namost a rev.3-ban még több alkatrészt hűtenek mint  rev.2-ben szóval valszeg akkor ez elég tuti lehet...

inkabb csak arra gondoltam - ha mar ennyibe kerul egy tap, uj dobozt pl igazan kaphatott volna. sokkal igenyesebben nezne ki.

#1766 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 13:06

Idézet: arn - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 13:32

inkabb csak arra gondoltam - ha mar ennyibe kerul egy tap, uj dobozt pl igazan kaphatott volna. sokkal igenyesebben nezne ki.

Erre én is gondoltam ,de ha belegondolsz,hogy 25K-ért átalakítják neked a tápot, anyagköltség,kivitelezés stb...Garanciát adnak rá...Szóval ilyen összegből ,hogy legyen hasznuk is,nehéz lenne már új dobozt is csinálniuk...ha megnézed a ct100 által készítettet az 280 euro és még kevesebb anyag van benne és szintén nincs új háza...

#1767 Felhasználó inaktív   defiant9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 06:25

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 14:06

Erre én is gondoltam ,de ha belegondolsz,hogy 25K-ért átalakítják neked a tápot, anyagköltség,kivitelezés stb...
...Szóval ilyen összegből ,hogy legyen hasznuk is,nehéz lenne már új dobozt is csinálniuk

Szép doboz hajlítgatáshoz elég komoly gépek kellenek, viszont ennek hiányában szerintem is barkácsnak tűnik.
Én megnéztem az Chieftec 360W PFC tápomban fesz alatt vannak az alu hűtőbordák, nem tudom hogy oldják meg hogy rézcső/víz ne csináljon rövidzárat. Elszigetelik valahogy villamosan? Én olyanon molyoltam hogy a táp elég jelentős hőenergiáját lehetne-e a processzor bemenő vizének ABSZORPCIÓS hűtésére használni. Bár ez már kicsit innováció a vízhűtésben. :offtopic:

#1768 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 12:50

ha szerszamot csinaltatsz hozza... ugy marha sokat kellene eladni belole, hogy megteruljon.

de pl lezererrel kis tetelszamban olcsobb. a ket lemez szvsz meglenne 5000hufbol. es azert egy szalrahuzott rozsdamentes acel "kicsivel" igenyesebb, raadasul a konstrukciot fejleszteni is lehet mas iranyba, mivel nem kotott a gyari megoldashoz.

#1769 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 20:45

http://www.webshop-innovatek.de/assets/s2d...p-innovatek.de/

Kép

Az x800 xt-mre rendeltem egy ilyet, csak szabin vannak a csókák akik csinálják és csak szeptemberben lesz meg....  :reklamacio: :)

#1770 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 23:34

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. aug. 13., péntek - 21:45

http://www.webshop-innovatek.de/assets/s2d...p-innovatek.de/

Kép

Az x800 xt-mre rendeltem egy ilyet, csak szabin vannak a csókák akik csinálják és csak szeptemberben lesz meg....  :reklamacio:   :)

Nem tudom de nekem ezek a fajta hűtői az Innovateknek nem jönnek be...Mindig az egyszer használatos fényképező effektusa ugrik be róluk...Szóval ezt soha nem fogod tudni felhasználni másik kártyához, nálam pedig a vízhűtésnek éppen az az előnye szerintem ,hogy a következő generációs cuccokra is 100% ,hogy jó lesz... Ezt kissé "divathűtőnek találom"...Főleg a x800-as szériájét mert itt nincs is olyan feszstab amiket hűteni kell mint a 6800-as sorozaton és ott legalább azt is hűti ez a micsoda... Szerintem a legjobb ha ez ember vesz egy frankó GPU blokkot és mellé nagy darab memória bordákat...Úgy sem fogyaszt olyan rettenetesen sokat a memó,hogy mindegyiken egy pár centis sűrű borda ne lenne elég...

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.