idézet:
Ezt írta Mono:
Nagyon nem is volt szídva itt semmilyen kész rendszer. De ha lenne is, az is előrébb vinné a topikot, ugyanis az eredményhez eljuthat kizárásos alapon is![]()
[/quote]
Jóvanna, most az egyszer legyen igazad![]()
![]()
![]()
/Egyébként az OCPortalos rendszer közvetetten szidva volt, beeeeeeee/
Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?
Elküldve: 2003. 07. 11. 18:50
Elküldve: 2003. 07. 11. 18:58
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Jóvanna, most az egyszer legyen igazad![]()
![]()
![]()
[/quote]
Egyszeeeeer :confused:![]()
idézet:
/Egyébként az OCPortalos rendszer közvetetten szidva volt, beeeeeeee/ [/quote]
Hm, pedig visszaolvastam, de mégsem látom....
Elküldve: 2003. 07. 11. 20:19
idézet:
Ezt írta Mono:
Hm, pedig visszaolvastam, de mégsem látom....[/quote]
Mer' rosszul olvasol!
Az szidásnak minősül, ha egy potenciális vásárló már hónapok óta nem tud hozzájutni, nem? Ha nem is a minőségére volt panasz, akkor is rossz kritika.
De lehet hogy csak én képzeltem bele![]()
Elküldve: 2003. 07. 11. 20:28
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2003. 07. 11. 20:30
idézet:
Mer' rosszul olvasol![/quote]
Aha, így már értem
idézet:
Az szidásnak minősül, ha egy potenciális vásárló már hónapok óta nem tud hozzájutni, nem? Ha nem is a minőségére volt panasz, akkor is rossz kritika.
De lehet hogy csak én képzeltem bele[/quote]
Szerintem nem - de ne vedd kötözködésnek!
Szerintem inkább a "kiszolgálásra" volt panasz, nem pedig a "portékára".![]()
Elküldve: 2003. 07. 11. 21:49

Hagyjuk a fenébe az egészet, én is csak jókat hallottam az OCPortalos cuccról.

(De azért Mono: a kiszolgálás az ilyen esetekben (ahol a gyártó egyben a kiszolgáló is) sajnos a portékát is minősíti SZVSZ. Még ha ez a kritika csak egy embertől hangzott is itt el.)
Na off vége

Elküldve: 2003. 07. 11. 21:59
idézet:
...
Na off vége[/quote]
Így legyen!![]()
![]()
Elküldve: 2003. 07. 11. 22:07
idézet:
Ezt írta Ram1rez:
AMD XP 2200+ hoz kéne.Ki milyet ajánl ehez a CPU hoz...Hatásfok csendesség fügvényében.Érdekelne az is hogy melyiket ne s miért.Elöre is tanx.[/quote]
Na vissza a topichoz.
Azért azt leírhatnád hogy kb. mennyit szánnál az egész cumóra, könnyebb lenne úgy segíteni...
Elküldve: 2003. 07. 13. 12:28
Ilyen nagy állatot nem akarok...
"kicsiknek" meg nincs hatásfoka szerintem...(tt,titan.coolriver)
Szal 1löre várok igy kicsit...
Tanx mindenkinek aki segített
Elküldve: 2003. 07. 13. 12:43
idézet:
Ezt írta Ram1rez:
Ilyen nagy állatot nem akarok...
"kicsiknek" meg nincs hatásfoka szerintem...(tt,titan.coolriver)
Szal 1löre várok igy kicsit...
[/quote]
Jól látod... de mi az az egy löre, amire vársz? Kocsmában kapsz, amennyit akarsz.
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2003. 07. 15. 17:34
Komplett szettek nagyobb választékban a legközelebb [url="http://"http://www.computer-4you.at/watercooling_komplett-sets.htm"]innen...[/url]
Igazán a komplett szett azért jó, mert olcsóbb, mintha magad szednéd össze, de olykor mégsem... Erre a procira pl. nem kell atomdurva blokk (pl. ha nem akarsz nagyon húzni, mert csak csend kell), lehet olcsóbb blokkot találni.
Érdemes szerintem kapcsolatot (protekciót) szerezni valamilyen szerszámkészítő műhelyben (vagy Húkernél), és a blokkot ott csináltatni (nem okoz gondot egy igazi mesternek, ha mutatsz neki néhány képet (nem feltétlenül tervrajzot), viszel bosh gyorscsatit, elolvasod Mono oldalát).
Radiátort, filling tank-ot, EHEIM-et érdemes hozatni külföldről (ott lehet kapni, és ott az EHEIM olcsóbb is, mint itthon).
Csövet lehet kapni itthon.
Ennyi... gyakorlatilag gyári szetted lesz.
A blokk a durva..., ha az OCnak sikerülne végre...

EmPhY
Elküldve: 2003. 07. 15. 18:59
idézet:
Nem villamos?![]()
[/quote]
Szerintem Metró (abból is a 4-es).
A Tmához: Igen blokk HookR vagy Ordasi (sztem jó mind2), radiátort veszel külön pl. itt:
Első hókristály Hűtő és Klímatechnikai KFT.
2100 Gödöllő, Rét u. 1/a
Tel: 06-28-419-947
Ezekről a radiátorokról (HAWCO) már volt szó máshol, és elég jó radiátorok vannak és nem is drága. Valaki dícsérte és neki is van, csak azt nem mentettem el..
Csövet veszel extra minőségi szilikonost, pumpa meg tényleg eheim vagy olcsóbb is van és azok is jók. Ha meg van türelmed, várj az OCP-ra.
Üdv!
[ 2003. július 15.: Charles szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 15. 19:59

Úgyhogy a türelem télleg elkél

Elküldve: 2003. 07. 15. 20:20
idézet:
Nem villamos?![]()
[/quote]
idézet:
Ezt írta Charles:
Szerintem Metró (abból is a 4-es).[/quote]
Mondom, ha 4 kereke volna... Mióta van a villamosnak, és a metrónak 4 kereke... Amelyiknek annyi van, arra én fel nem szállnék...![]()
bocs az OFFért...
EmPhY
Elküldve: 2003. 07. 15. 20:55
idézet:
Ezt írta emphyteuta:
Mondom, ha 4 kereke volna... Mióta van a villamosnak, és a metrónak 4 kereke... Amelyiknek annyi van, arra én fel nem szállnék...![]()
bocs az OFFért...
EmPhY[/quote]
Jó akkor tekintsünk el a 4 keréktől
Egyébként a régi (nagyon! régi) budapesti tuják bizony 4 kerekű "dobozok" voltak... emlékezz csak vissza... és a mondás is ebből az időből származik szvsz.
[ 2003. július 15.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 15. 21:29

Üdv!
Elküldve: 2003. 07. 16. 11:19
idézet:
Ezt írta -=Yvorl=-:
Ha érdekel a HardwareOC vízhűtés, [url="http://"http://www.hardwareoc.hu/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=66&page=1"]itt[/url] találsz róla egy cikket, már a jövő hét közepén tudjuk szállítani.[/quote]
Wow! A blokkok annyira csúnyák, hogy már szinte szépek!
Szerencsére nem plexi-oldalú a házam!![]()
![]()
![]()
A szivattyú korrektnek tűnik - kérdés, hogy a szállítási határidőt tudjátok-e tartani?
Elküldve: 2003. 07. 16. 18:52
idézet:
Ezt írta Atomcsirke:
Wow! A blokkok annyira csúnyák, hogy már szinte szépek!
Szerencsére nem plexi-oldalú a házam!![]()
![]()
![]()
A szivattyú korrektnek tűnik - kérdés, hogy a szállítási határidőt tudjátok-e tartani?[/quote]
Hát ezért a pénzért mit vársz? A mai világban minden a pénz körül forog, gondolom, ha az alaprendszer nem 40+ÁFA lenne, hanem 50+ÁFA, akkor gondolom lehetne szebb is.-Csak saját tapasztalatból beszélek..
Bicska
Elküldve: 2003. 07. 19. 17:42
Ne a [url="http://"http://www.watercooling.de"]www.watercooling.de[/url] oldalt mondjátok, mert nem szeretik a magyar visa kártyát, és nem is fogadják el..

Ötletek :confused: