HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?

#1881 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 30. 23:12

Idézet: BBalázs - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 21:23

Olyan 35-40e Ft-ot akartam, de sajna most költöztem és minden fontosabb jelenleg a számítógépnél.

Hali!

"Sajnos" még mindig megvan a HOC3.0-m.Ha gondolod 46k-ért a tied!
Üdv.:

carr

#1882 Felhasználó inaktív   nitrousa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 23:53

Idézet: carr - Dátum: 2004. nov. 30., kedd - 23:12

Hali!

"Sajnos" még mindig megvan a HOC3.0-m.Ha gondolod 46k-ért a tied!
Üdv.:

carr

Mi a gondod vele? Nekem a HOC II tök jól müxik.
"..Ahogy aztán jelezték, az első kör végére már 34 másodperc volt az előnyöm. VB-futamon ilyenre nem igen volt példa... Brno, 1971
1    DRAPAL, Janos     HUN    Yamaha    57' 43.500"   
2    SZABO, Lazlo     HUN    Yamaha    58' 23.200"   
3    SAARINEN, Jarno     FIN    Yamaha    59' 45.200"

#1883 Felhasználó inaktív   Mr.Tiba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 03:31

Erről mi a vélemény?

Jó lenne lecserélni a duplaventis tápomat a nagyobb kuss érdekében

Kép

Bővebben

Itthon is kapni 53.000.-

Az a gondom hogy már így is rá van kötve minden a vízrendszerre és csak egy dual radim van
és huzamossabb gama után felmegy a víz hőfok 40 fokra is.
Bővíteni kéne a radit  :think: 
"Tiszta Udvar Rendes Ház" [UT 4ever]

#1884 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 14:00

Ezen egy időben sokat töprengtem én is, de aztán letettem róla.

#1885 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 15:26

Idézet: Mr.Tiba - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 4:31

Erről mi a vélemény?

Jó lenne lecserélni a duplaventis tápomat a nagyobb kuss érdekében

Kép

Bővebben

Itthon is kapni 53.000.-

Az a gondom hogy már így is rá van kötve minden a vízrendszerre és csak egy dual radim van
és huzamossabb gama után felmegy a víz hőfok 40 fokra is.
Bővíteni kéne a radit  :think: 

Ha nagyon csendes tápot akarsz akkor vegyél olyat mint én... :) Hétvégén majd nyomok részleteket róla a topikba :)

#1886 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 03. 19:23

Várjuk várjuk!  :D

#1887 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 13:58

A HPPS pumpaban mar a modositott rotor van?

#1888 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 16:04

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 20:23

Várjuk várjuk!  :D

Beruháztam egy Super-flower 500wattos tápra...Bruttó 23100 volt...14 centis ventivel szerelt változatot választottam.Hazahoztam szétkaptam, kivettem a ventiszabályzó egységet belőle és szépen leszabályoztam a ventit 650-700RPM közötti sebességre...Itt már zárt háznál semmi hangja és elég sok levegőt mozgat, szóval vízhűtés mellé egyéb házventik sem kellenek mellé (én is csak azért hagytam bennt a másik 2 db 8 centis ventit mert jól néznek ki és 5 volton semmi hangjuk :D )...A táp egyébként nagyon erős +12 volton 30A  +5 volton 45A...Mivel szétkaptam ezért belülről is láttam és mint ahogy a külföldi lapok is megállapították (amivel csak egyet tudok érteni) ,gyönyörűen felépített...24 tűs csatlakozója van szóval a jövőben sem kell hülyülni vele és az 500 watt bőven elég mindenre...

Hamarosan felrakom a képeket a gépemről az aláírásomban látható linkre , történt pár változtatás :)

#1889 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 21:45

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 17:04

Beruháztam egy Super-flower 500wattos tápra...Bruttó 23100 volt...14 centis ventivel szerelt változatot választottam.Hazahoztam szétkaptam, kivettem a ventiszabályzó egységet belőle és szépen leszabályoztam a ventit 650-700RPM közötti sebességre...Itt már zárt háznál semmi hangja és elég sok levegőt mozgat, szóval vízhűtés mellé egyéb házventik sem kellenek mellé (én is csak azért hagytam bennt a másik 2 db 8 centis ventit mert jól néznek ki és 5 volton semmi hangjuk :D )...A táp egyébként nagyon erős +12 volton 30A  +5 volton 45A...Mivel szétkaptam ezért belülről is láttam és mint ahogy a külföldi lapok is megállapították (amivel csak egyet tudok érteni) ,gyönyörűen felépített...24 tűs csatlakozója van szóval a jövőben sem kell hülyülni vele és az 500 watt bőven elég mindenre...

Hamarosan felrakom a képeket a gépemről az aláírásomban látható linkre , történt pár változtatás :)

Hol vetted?

#1890 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 12:37

Idézet: csosz - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 22:45

Hol vetted?

http://point.flash.maxeline.com

#1891 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 12:46

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 16:04

Hmmmmm nagoyn jóól hangzik  ;)

#1892 Felhasználó inaktív   Chosen1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 21:52

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 17:04

Hazahoztam szétkaptam, kivettem a ventiszabályzó egységet belőle és szépen leszabályoztam a ventit 650-700RPM közötti sebességre...

Hát nem is tudom, ha eleve hőmérsékletszabályozós volt a ventije akkor nem lehetséges hogy a gyári beállítás a biztonságos? Télen lehet hogy elég a 700-is, de mi lesz esetleg nyáron amikor a gyári hőmérsékletszabályozó már azon lenne hogy 1000-el pörögjön a venti mert kezd túlmelegedni a szerkezet? Különben fizikailag vetted ki az áramkört amire rá volt kötve a ventillátor vagy csak átkötötted pl. 7V-ra? Garancia is ugrott gondolom.

#1893 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 20:27

Idézet: Chosen1 - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 22:52

Hát nem is tudom, ha eleve hőmérsékletszabályozós volt a ventije akkor nem lehetséges hogy a gyári beállítás a biztonságos? Télen lehet hogy elég a 700-is, de mi lesz esetleg nyáron amikor a gyári hőmérsékletszabályozó már azon lenne hogy 1000-el pörögjön a venti mert kezd túlmelegedni a szerkezet? Különben fizikailag vetted ki az áramkört amire rá volt kötve a ventillátor vagy csak átkötötted pl. 7V-ra? Garancia is ugrott gondolom.

Tudod ez a venti 700-as fordulaton is átnyom kb 42-43 cfm-et amit egy átlagos 8 centis ventivel szerelt táp max. fordulat mellett sem kap ennyi levegőt...Szóval kétlem ,hogy ne lenne elég neki...A másik ,hogy ez egy vízhűtéses topik ahol mindenkinek vízhűtéses gépe van és nálunk a házhőmérséklet minimum 6-7 fokkal alacsonyabb mint a léghűtéses gépeknél...Szóval eleve hidegebb levegőt kap a táp...Azt képzeld el ,hogy a táp 50 fokos levegő az ami mellett max. működik...A házamban soha sincs 30 foknál több...A garancia meg őszinte leszek veled nem izgat...Ennyiért ez a táp ha csak 2 évet bírja is tökéletes így számomra...De biztos vagyok benne ,hogy több mint 2 évig fogja húzni...Ha csökken is az élettartama akkor sem 2 évig fogja bírni...Egyébként pedig több ember is külföldön megmoddolta ezt a tápot és nekik is az a véleményük ,hogy akár 500-as fordulaton is elég az a légmennyiség amit ez a batár venti átnyom...Az ,hogy a gyártó 1300RPM-re is felnyomatta a táp elektrónikájával a ventit ha melegszik a táp csakis annak tudható be ,hogy a tápot úgy reklámozzák,hogy extra hosszú az élettartama és ezt gondolom azzal akarják elérni ,hogy ennyi levegőt kap!

#1894 Felhasználó inaktív   Monkey 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 20:52

Hol vetted a tápot?

#1895 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 21:34

Idézet: Monkey - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 21:52

Hol vetted a tápot?

http://point.flash.maxeline.com

23K volt...
Most 700RPM-en megy a ventije :) Zárt háznál így hulla csendes... Ez a venti 1000RPM-en 66cfm-et tól át! Így most kb. 46 cfm 700RPM mellett! Viszonyításképpen egy 9,2 centis venti az enermax tápokban úgy 53 cfm max. fordulat mellett! Szóval majdnem annyi levegőt kap így mint egy enermax max. fordulat mellett amit nálam sosem ért el egy enermax táp sem! Szóval az élettartam nem hinném ,hogy jelentősen csökkenne... Ha valaki még így is hangosnak találja (amit kétlek akkor simán leveheti 600 RPM-re ,na ott már idegesítően néma mert nyitott háznál sem igazán hallod ha megy... :)

Nézted az alphacool passzív radiátorát? Mennyit akarsz rászánni?

#1896 Felhasználó inaktív   Andreew 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 23:20

szeretnék egy kis segítséget kérni..
történetesen megelégeltem a gépem zúgását és fel is gyűlt egy kis pénzmagom amit vh-ra szeretnék fordítani.
kb 30-40e-m lenne a rendszerre és radiátorom már van egy régebbi fellángolásból..
mit tudnátok nekem ajánlani? a procit és a vga-t szeretném hűteni vízzel..

előre is köszi a segítséget!

Szerkesztette: Andreew 2004. 12. 23. 23:36 -kor

God is dead. Meet the kids.

#1897 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 00:46

Idézet: Andreew - Dátum: 2004. dec. 24., péntek - 0:20

szeretnék egy kis segítséget kérni..
történetesen megelégeltem a gépem zúgását és fel is gyűlt egy kis pénzmagom amit vh-ra szeretnék fordítani.
kb 30-40e-m lenne a rendszerre és radiátorom már van egy régebbi fellángolásból..
mit tudnátok nekem ajánlani? a procit és a vga-t szeretném hűteni vízzel..

előre is köszi a segítséget!

http://orbano.nwo.hu/

De csak jan kozepen lesz proci blokkjuk. Az Innovatek iszonyat draga es nem a legjobb minoseg, az alphacool jo lenne, de egy ket blokkot nem fogok elpostaztatni Nemeto-bol. Most rendelek innen egy ket blokkot.

#1898 Felhasználó inaktív   Andreew 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 08:14

nem is innovatek-re hanem inkább nexxos-ra vagy pedig Cooltek-re gondoltam.
vmint kéne pumpa és a szerelékek..

#1899 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 09:07

Idézet: csosz - Dátum: 2004. dec. 24., péntek - 0:46

Az Innovatek iszonyat draga es nem a legjobb minoseg,

Mi a gondod az Innovatek termékek minőségévél?? Az egyik legjobb minőségű és igényes gyártó, csak drága!

#1900 Felhasználó inaktív   Andreew 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 24. 11:44

tudna nekem vki segíteni összeállítani egy vh rendszer a www.pc-cooling.de -ről 40e körüli összegért?? :confused:

Boldog Karácsony Mindenkinek!

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »