HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?

#2001 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:15

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 14:00

Jók a cuccok csak még kissé félkész állpotban van! Illetve a radiátort hova raktad?
Mennyi idő alatt jött meg neked a rendelés miután elküldték mailben ,hogy utnak isnult a csomag?Tegnap küldtek nekem értesítőt ,hogy elindult...
Nagyon kiváncsi vagyok a passzív radiátorukra! Képeken nagyon frankón néz ki,remélem életben sem kell csalódnom benne!

Majd számolj be légyszi róla!

#2002 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 14:20

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 15:15

Majd számolj be légyszi róla!

Ez természetes :)
Sőt ,még képet is csinálok majd róla :)
Az Alphacool oldalán lévő képek alapján még szebbnek tűnik mint a a Konvekt-o-matic mert a lamellázata jobb :) Bár mondjuk egymás mellett sem lesz remélem csúnya a kettő :D

#2003 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 16:13

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 15:00

Jók a cuccok csak még kissé félkész állpotban van! Illetve a radiátort hova raktad?
Mennyi idő alatt jött meg neked a rendelés miután elküldték mailben ,hogy utnak isnult a csomag?Tegnap küldtek nekem értesítőt ,hogy elindult...
Nagyon kiváncsi vagyok a passzív radiátorukra! Képeken nagyon frankón néz ki,remélem életben sem kell csalódnom benne!

A pumpa, kiegyenlito nalam a hazon kivul baloldalt, es egy HTF2 Triple radi a hazon kivul jobbra, mint a regi valtozatnal (1.0).
A cuccok kb 8 nap alatt jottek meg, probaltam ezt az online track dolgot amit irtak, de nem sikerult, neked az megy?  Szerinted ennek a GFX Vga blokknak mind1 melyik a ki es a bemenete?

#2004 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 16:43

Idézet: csosz - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 17:13

A pumpa, kiegyenlito nalam a hazon kivul baloldalt, es egy HTF2 Triple radi a hazon kivul jobbra, mint a regi valtozatnal (1.0).
A cuccok kb 8 nap alatt jottek meg, probaltam ezt az online track dolgot amit irtak, de nem sikerult, neked az megy?  Szerinted ennek a GFX Vga blokknak mind1 melyik a ki es a bemenete?

Attól függ melyik GFX-ed van! Több féle van abból is :) Az van amelyiknél plexi tetőben egy "fuvóka" van és az vezet a tüskék fölé? Vagy a fuvóka nélküli változatod van?

Szerk: Nem működik nekem sem a csomagkövetés...De nem izgat :) Csak érkezzen meg :D Házhoz szállítják ugye?

Szerkesztette: Zollka 2005. 01. 11. 16:44 -kor

#2005 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 17:35

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 17:43

Attól függ melyik GFX-ed van! Több féle van abból is :) Az van amelyiknél plexi tetőben egy "fuvóka" van és az vezet a tüskék fölé? Vagy a fuvóka nélküli változatod van?

Szerk: Nem működik nekem sem a csomagkövetés...De nem izgat :) Csak érkezzen meg :D Házhoz szállítják ugye?

Ez a VGA
http://www.alphacool.de/perl/shop.pl?s=1ea...22&art_id=12234

Igen hazhoz jon, bar nem sarga DHL auto hanem zold postas :) (legalabb is nalunk)

#2006 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 17:55

Idézet: csosz - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 18:35

Ez a VGA
http://www.alphacool.de/perl/shop.pl?s=1ea...22&art_id=12234

Igen hazhoz jon, bar nem sarga DHL auto hanem zold postas :) (legalabb is nalunk)

Hát ennél nem mindegy!
Itt mindig is az a bemenő amelyik a tüskékre nyomja a vizet a hosszan benyúló fuvókán keresztül! Épp ez a lényege a dolognak! A tüskék közepére nagy erővel rányomja a vizet,ahol az turbulens áramlásba kezd! Remélem érthető voltam :)

#2007 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 19:06

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 18:55

Hát ennél nem mindegy!
Itt mindig is az a bemenő amelyik a tüskékre nyomja a vizet a hosszan benyúló fuvókán keresztül! Épp ez a lényege a dolognak! A tüskék közepére nagy erővel rányomja a vizet,ahol az turbulens áramlásba kezd! Remélem érthető voltam :)

Egyebkent Zollka attol fugg hol a geped (illetve a radid), az en ventim zajat egyaltalan nem hallani. Nem tudom hallottal e mar arrol, hogy az autokban is hasznaljak az un. "zajeltolast".

#2008 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 19:19

Idézet: csosz - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 20:06

Egyebkent Zollka attol fugg hol a geped (illetve a radid), az en ventim zajat egyaltalan nem hallani. Nem tudom hallottal e mar arrol, hogy az autokban is hasznaljak az un. "zajeltolast".

???
Ez most ,hogy jön ide???  :confused:  :confused:  :think:

#2009 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 20:29

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 20:19

???
Ez most ,hogy jön ide???  :confused:  :confused:  :think:

Nem reply be kellett volna aszem..

#2010 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 21:49

Idézet: csosz - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 20:06

Nem tudom ,de én úgy vagyok vele ,hogy a legkisebb zaj is zavarni tud mert sokszor megy a gépem éjjel is (letöltésre) és olyankor még a mostani gépem is hallom...Pedig csak a táp ventije van olyankor bekapcsolva és az is csak 650 RPM-en megy...
Szóval nekem túl kényes a fülem... :)
Szerintem ezt mindenki maga tudja csak eldönteni ő mit hall és mi zavarja mi nem...

#2011 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 00:09

Majd kepeket tegyel fel az uj radirol!

#2012 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 00:21

Idézet: csosz - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 1:09

Majd kepeket tegyel fel az uj radirol!

OK! De ezt írtam is ,hogy természetesen nyomok képeket :) Már én is várom ,hogy hozzák a kis csomagomat :D

#2013 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 00:24

Csosz:Végülis jól kötötted be a VGA blokkot akkor nem? Először én is gondolkodtam a CPU blokkom ,hogy kellene bekötnöm de aztán rájöttem ,hogy mindig a tüskékre kell ,hogy menjen közvetlen a víz :)

#2014 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 00:59

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 1:24

Csosz:Végülis jól kötötted be a VGA blokkot akkor nem? Először én is gondolkodtam a CPU blokkom ,hogy kellene bekötnöm de aztán rájöttem ,hogy mindig a tüskékre kell ,hogy menjen közvetlen a víz :)

Koszi, igen raneztem, ugy nez ki jo, egyebkent mi van ha forditva kotom be mennyi a teljesitmenycsokkenes? Erdekes hogy az XP blokkra ra birtak irtak irni hogy in/out erre meg nem. Egyebkent a logika azt diktalja ugye hogy a vga kartya teteje felol essen ez a csati, szoval amikor elkezdem felfuzni, akkor at kell hogy emeljen a csovet a kartyan es ne oldalrol kossem be, mert a blokkot csak egyfelekeppen lehet feltenni.

#2015 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 01:43

Idézet: csosz - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 1:59

Koszi, igen raneztem, ugy nez ki jo, egyebkent mi van ha forditva kotom be mennyi a teljesitmenycsokkenes? Erdekes hogy az XP blokkra ra birtak irtak irni hogy in/out erre meg nem. Egyebkent a logika azt diktalja ugye hogy a vga kartya teteje felol essen ez a csati, szoval amikor elkezdem felfuzni, akkor at kell hogy emeljen a csovet a kartyan es ne oldalrol kossem be, mert a blokkot csak egyfelekeppen lehet feltenni.

Háááát,jó kérdés...Nem tudom igazából mennyi lehet a teljesítménycsökkenés ,de múltkor láttam egy tesztet ahol CPU blokkokat kötöttek be fordítva és ott 1-2 fok volt a különbség...Mondjuk itt olyan 8-10 fokra tippelném mert a turbulens áramlás nem tud létrejönni olyan mértékben mint kellen ha nem jól van bekötve ami ugye pont a lényege a dolognak...Megsülni nem fog semmi sem tőle az biztos ha rosszul van bekötve ,de még úgy is a léghűtőknél jobb teljesítményt hoz szerintem :D

#2016 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 23:10

Zollka képzeld el ezt a házat a kétoldalán fekete hőleadó radikkal......! Hát nem gyönyörűűűűű? :D

http://www.pc-cooling.de/cgi-bin/osb.cgi?E...8500&CAT_ID=799

#2017 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 00:01

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 0:10

Zollka képzeld el ezt a házat a kétoldalán fekete hőleadó radikkal......! Hát nem gyönyörűűűűű? :D

Nem fogod elhinni de már 1 hónapja szemezek a Lian-Li házakkal...Tegnap is nézegettem őket ,de az áruk mellett a másik dolog ami nem tetszik ,hogy nem BTX kompatibilisek! Amúgy szerintem über gyönyörűek! De a CM Stacker praktikusságában veri őket (BTX miatt)...

Nekem még ez a kettő tetszik:

http://www.pc-cooling.de/cgi-bin/osb.cgi?E...4000&CAT_ID=625

http://www.pc-cooling.de/cgi-bin/osb.cgi?E...8000&CAT_ID=626

#2018 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 00:07

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. jan. 13., csütörtök - 0:10

Te is tudod ,hogy sok pénzt képes vagyok kiadni jó számtech cuccokért ,de azért ezeknek a házaknak az árát már kissé én is túlzásnak találom akár mennyire is igényes házak! Mire tts elhozza idáig az már bruttó 100-110 ezer...Szóval ez azért kicsit sok! CM stackert akarok fekete színben! Elméletileg az Alphacoolnál van ,csak onnan meg most rendeltem és ezt észre sem vettem...Valahonnan Ausztriából kéne egyet szerválnom...Igazából a fekete radiátoraimhoz nem akarok szürke oldallapos Stackert...De ez még legalább 3 hét mire erről konkrétan rá tudok állni mert most még vizsgázom és addig nem fájdítom a szívem ilyen szépséges házikókkal :D

#2019 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 13. 00:14

Engem is 2 dolog riaszt el a háztól, az első az ára, a második meg az hogy hosszútávra nem lenne jó mert ugye nem BTX. Fekete CM Stacker már inkább tetszik :D :D

#2020 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 00:26

Na megjött ma a cucc!Nagyon hamar megérkezet :D
A radiátorról írnék leginkább!
Az eloxálás minősége egy az egyben mint az Innovatek konvektorainál, tökéletes.Teljesen passzol is a két fekete radi! A lamellázata kb. 0,5 mm-rel vékonyabb mint az Innovatek konvektoráé,ám ez csak közelről látszik! Viszont a centrális cső (amin a víz megy logikusan) sokkal vastagabb és nagyobb belfelületű mint az innovatek konvetoráé! A lamellázatában ugye csak annyi a különbség ,hogy front és oldalsó lamellák közül egy-egy darab össze van kötve egymással ezáltal növelve a felületet!

Az előnyét 5 dologban érzem az innovatek radiátorához képest:

-sokkal nagyobb a cső belfelülete ami nagyobb hőleadó felület a víz számára
-a nagyobb belfelület nagyobb áramlási sebességet biztosít
-a vastagabb csőméret jobb hőeloszlást enged meg a lamellákra nézve
-mivel a csatlakozót közvetlen a csövekre rakhatja az ember a későbbi bővítés jobb és az elhelyezés is kényelmesebb és könnyebb
-az ára jóval az innovatek terméke alatt van

Szóval ha minősíteni kellene akkor 10 pontból 9,5! De csak azért mert a 10 pont az ha ingyen adják :D
Szóval bárkinek bátran ajánlom! Képeket jövő hétnél előbb nem tudok szolgáltatni mert nagyon sok a tanulnivalóm!  :)

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.