HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?

#2281 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 25. 19:58

Még gondolkodok rajta, de eddig ezeket néztem ki:

Zern F-FIN-Cu 2003 - 120mm Radiator - 34euro
Pumpstation "E1046" + Eheim-Pump 1046 740 FULL CERAMIC - 56euro
CPU-Cooler (Block) 1A-HV2 - 39 euro
+cső ill. csatlakozások

Vélemény?

#2282 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 20:40

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 19:58

+cső ill. csatlakozások

Vélemény?

blokknak inkább 1a-sl2 legyen,olcsóbb és van olyan jó ez is és kisebb ellenállást képez a víznek!

#2283 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 20:43

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 19:58

+cső ill. csatlakozások

Vélemény?

Ha kellene egy ilyen cuccc amit vázoltam jelezd mert, most készülök nagyobb mennyiségben rendelni és akkor minimális plussz költséggel (+1,5-2K) megúszod a cuccot...Egyéb esetben 6K a póstaköltségük...Merre lax?

#2284 Felhasználó inaktív   Lojá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 20:51

Zollkának igaza van. Érdemes átfutni az alábbi tesztet.
TESZT

#2285 Felhasználó inaktív   HengR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 08:06

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 12:18

Válaszoltak! OK a dolog!KÉREM mindenkit akinek valami kellett írja be ide még egyszer!

Zollka nem olvastam végig a topicot, de én is vízhűtésre váltanék. Végigolvastam a tesztet az a1 blokkokról és tetszenek mivel azt hiszem te is az a1-sl2-t ajánlottad, így kellene egy ilyen blokk. Valamint beszéltél egy jó zern radiátorról is amit szintén tudsz hozni abból is kellene 1db. Namost innen kérem jobban a segítségedet. Kellene még nekem egy jó blokk egy 9800pro-ra illetve pumpa meg csövek, meg ami még esetleg kell. Ha megkérlek írj már ezekre is vmit. A pumpából olyan kellene ami halk és nem kell külön bekapcsolni hanem a gép idításával együtt elindul asszem ezt hívják 12V-os nak :D

#2286 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 10:59

Idézet: HengR - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 8:06

Zollka nem olvastam végig a topicot, de én is vízhűtésre váltanék. Végigolvastam a tesztet az a1 blokkokról és tetszenek mivel azt hiszem te is az a1-sl2-t ajánlottad, így kellene egy ilyen blokk. Valamint beszéltél egy jó zern radiátorról is amit szintén tudsz hozni abból is kellene 1db. Namost innen kérem jobban a segítségedet. Kellene még nekem egy jó blokk egy 9800pro-ra illetve pumpa meg csövek, meg ami még esetleg kell. Ha megkérlek írj már ezekre is vmit. A pumpából olyan kellene ami halk és nem kell külön bekapcsolni hanem a gép idításával együtt elindul asszem ezt hívják 12V-os nak :D

ha érdekel, nálam van Brian '63 blokkja, az radeonos, full vréz, és nekem már nem kell, mert sli-t építgetek.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#2287 Felhasználó inaktív   HengR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 11:05

Idézet: freeone - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 10:59

ha érdekel, nálam van Brian '63 blokkja, az radeonos, full vréz, és nekem már nem kell, mert sli-t építgetek.

Rendeben, de mint mondtam, nem akarok kókányolni a csőcsatlakozők mérete mekkora? Ha Zollka mond vmit és ez ahhoz jó akkor ok. Egyébként mennyi?

#2288 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 11:10

Idézet: HengR - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 11:05

Rendeben, de mint mondtam, nem akarok kókányolni a csőcsatlakozők mérete mekkora? Ha Zollka mond vmit és ez ahhoz jó akkor ok. Egyébként mennyi?

Hát ez 10/12-es csatimentes vréz. lehet rá rakni gyorscsatit ha az kell neked, legalkábbis szerintem. Egyébként tényleg csak egy ötlet volt, olyan 4k magasságában.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#2289 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 12:25

huhhh :(

Ez így ne kóser, most kb. 80 rugónál tartunk a megrendelések tekintetében...Ennyit úgy tudom nem is visz el a pósta mert 50K-ig teszik csak meg...

Tudja ezt valaki ,hogy megy?

#2290 Felhasználó inaktív   HengR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 13:06

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 12:25

huhhh :(

Ez így ne kóser, most kb. 80 rugónál tartunk a megrendelések tekintetében...Ennyit úgy tudom nem is visz el a pósta mert 50K-ig teszik csak meg...

Tudja ezt valaki ,hogy megy?

Nekem vmi válasz?  :respect:

#2291 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 13:41

Idézet: HengR - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 8:06

Megoldható ,de mint írtam ez most a legagyobb gond,hogy a pósta el tudja-e hozni...
Ha egy Innovatek HPPS pumpát veszel akkor az 1a-cooling VGA hűtő blokkja is jó, mert kissé nagyobb az ellenállsása de egyébként teljesen jó!Ez a pumpa 12 voltos és erősebb mint az 1048-as Eheim!

#2292 Felhasználó inaktív   HengR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 16:22

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 13:41

Megoldható ,de mint írtam ez most a legagyobb gond,hogy a pósta el tudja-e hozni...
Ha egy Innovatek HPPS pumpát veszel akkor az 1a-cooling VGA hűtő blokkja is jó, mert kissé nagyobb az ellenállsása de egyébként teljesen jó!Ez a pumpa 12 voltos és erősebb mint az 1048-as Eheim!

És mennyi egy ilyen hpps pumpa? A postával meg nem lesz gond rendeltem én már 2000Euroértékben is azt is kihozták.

#2293 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 16:41

Idézet: HengR - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 16:22

És mennyi egy ilyen hpps pumpa? A postával meg nem lesz gond rendeltem én már 2000Euroértékben is azt is kihozták.

Csak gondolom nem utánvétellel...

#2294 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 20:04

Zollka: lassan egyszerűbb lenne, ha nyitnál egy boltot! :D

Egyébiránt maximális ríszpekt hogy ilyen feladatokat bevállalsz. :)

#2295 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 21:35

Idézet: Etele - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 20:04

Zollka: lassan egyszerűbb lenne, ha nyitnál egy boltot! :D

Egyébiránt maximális ríszpekt hogy ilyen feladatokat bevállalsz. :)

Köszi :) De most lehet nagyon nagyot vállaltam be :D Na mind1 majd megkérdezem a póstán :)
Jó az aláírásod egyébként , totál igaz mondás!

#2296 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 23:38

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 21:35

Köszi :) De most lehet nagyon nagyot vállaltam be :D Na mind1 majd megkérdezem a póstán :)

Nem sokan tennék meg a felét sem annak, amit te itt csinálsz, szóval elismerésem! :respect:

Idézet

Jó az aláírásod egyébként , totál igaz mondás!

Én is igaznak érzem. :)

#2297 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 00:13

Idézet: HengR - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 16:22

kapható itthon is! www.vizhutes.com
Szóval inkább itthon vedd meg mert kinnt minimálisan olcsóbb csak és ha gond van vele itthon könnyebb gariztatni és ugye egy pumpával előbb lehet gond mivel egy komplex cucc,nem úgy mint mondjuk egy blokk ami nem éppen...

#2298 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 00:18

Jaja. www.vizhutes.com-osokat csak ajánlani tudom, korrekt, jó fej banda! :)

#2299 Felhasználó inaktív   HengR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 12:12

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 0:13

kapható itthon is! www.vizhutes.com
Szóval inkább itthon vedd meg mert kinnt minimálisan olcsóbb csak és ha gond van vele itthon könnyebb gariztatni és ugye egy pumpával előbb lehet gond mivel egy komplex cucc,nem úgy mint mondjuk egy blokk ami nem éppen...

Oks. Akkor a pumpát beszerzem itthon. A Zern radiról tudsz adni egy linket? Mikorra lenne meg? A1 cpu blokkok csövek, csatlakozók?

#2300 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 27. 14:53

Idézet: HengR - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 12:12

Oks. Akkor a pumpát beszerzem itthon. A Zern radiról tudsz adni egy linket? Mikorra lenne meg? A1 cpu blokkok csövek, csatlakozók?

Ha visszaolvasol egy picit akkor ott a link a radiátor tesztjéről ahol azt mutattam be ,hogy a legjobb single radi ami létezik a forgalomban! Mondtam ,hogy sok mindentől függ ,addig nem rendelem meg a cuccokat míg nem tudom ,hogy a pósta egyáltalán kiszállít-e ilyen értékben...Ha megtudtam akkor még egyeztetek az 1a-coolingosokkal...Lehet megpróbálok személyes találkát megbeszélni valakivel mert lassan olyan értékű lesz a rendelés ,hogy vicces lenne póstázni... Sok dolog van még függőben...De ha nem lehetetlen megoldani akkor megoldom nyugi :) Azért annyira csak nem vészes a dolog :)

Max. ha tényleg ilyen nagy értékben rendelünk akkor azt fogom kérni mindenkitől,hogy előleget tegyen a számlámra mert 100K-t bebukni én sem szeretnék...Illetve ennyi készpénzt nem tudok én sem kapásból befektetni...És kérem mindenki gondolja át pontosan mit szeretne ,mert nem tudom mikor vállalok be legközelebb még egy ilyen partyt!

A bizalomról pedig annyit ,hogy már több embernek vettem látatlanba cuccokat, Lufinyul,Unconnected és Coke is tudja bizonyítani ,hogy nincs semmiféle olyan hajlam bennem ,hogy bárkit átvágjak...Ennnyi!

Továbbá...Gondolom akik komplett cuccot rendelnek azoknak nincs semmi vízhűtéses cucc otthon hozzá. Ezért aki komplett rendszert akar az írja meg priviben is mit és pontosan mire akar mert nem akarom ,hogy később az legyen belőle ,hogy ez hiányzik a rendszeremhez meg az...Szóval inkább kérdezzetek!

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.