Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?
Elküldve: 2003. 11. 19. 00:29
innovaRadi Dual: 23963- áfával
Eheim 1046: 11738- áfával
AGB-O-Matic: 6238- áfával
Watercooling.de /netto ár +hazai áfa/
Euro=264,30
innovaRadi Dual: 22472-
Eheim 1046: 12217-
AGB-O-Matic: 6805-
[ 2003. november 19.: Zethos szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 19. 08:20
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Már itthon is lehet kapni innovatek cuccost![]()
[url="http://"http://www.vizhutes.com"]www.vizhutes.com[/url][/quote]
Ennek örülök. Végre valaki beválalta, hogy forgalmazza, rég itt volt az ideje. Haladunk. Ha a helyükben lennék akkor még több tunning cégel lebeszélném a forgalmazás jogát (mint a pixel) és akkor lenne EGY olyan cég ahol minden hogy end tunnig cuccot meg lehet venni (rendellésre). Gondolok itt: AS 5, SilentMaxx táp, Higy end memoriák, stb. Tuti oda járna az összes tuningos.
Elküldve: 2003. 11. 19. 09:32
A Titan rendszere még gagyibbnak tűnik, az Innovatek pedig drága (tudom jó is
Azóta nem jelent meg valami új, olcsó, komplett szett?
Elküldve: 2003. 11. 19. 11:33
(Nem mintha még akruális lenne, de majd idővel...
Még valami: ne felejtsétek el, hogy a német árakra jön -20%, mert a német adót nem kell kifizetnünk. Ha tehát ismerőssel/személyesen tudtok hozatni/hozni kintről innovatek cuccost, akkor jobban megéri még mindig.
Elküldve: 2003. 11. 19. 14:07
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Még valami: ne felejtsétek el, hogy a német árakra jön -20%, mert a német adót nem kell kifizetnünk. Ha tehát ismerőssel/személyesen tudtok hozatni/hozni kintről innovatek cuccost, akkor jobban megéri még mindig.[/quote]
Német adó szvsz 16%. Ausztriában 20% az adó, bár a lényegen ez nem változtat.
Elküldve: 2003. 11. 19. 14:30
idézet:
Ezt írta Zethos:
Német adó szvsz 16%. Ausztriában 20% az adó, bár a lényegen ez nem változtat.[/quote]
Nos... valóban rosszul írtam, a Németeknél lejön 16% (és nem 20, sorry), viszont Sógoréknális kábé (!!!) 16% jön le, mert mindenféle illetéket meg mittudomén' mit adnak még rá. Tudom, mert fél éve vettem mp3 playert, és a határon visszakérve a pénzt csodálkoztam hogy nem 20% jött vissza... és tényleg. Tehát az a 20% is inkább 16% felé tendál.
![]()
Ha rosszul tudom, javítsatok ki.
RE: de a lényegen télleg nem váltorzta semmit, érdemesebb (ha valakinek módja van rá) még mindig kint megvenni a cuccokat.
[ 2003. november 19.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 19. 18:26
idézet:
Ezt írta Picur:
Nekem senki nem tud válaszolni?[/quote]
Hívd fel őket. Reggel óta (a kérdésed akkor "hangzott el") párszor megtehetted volna már....Azért ennyire ne legyünk lusták!
[ 2003. november 19.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 20. 00:27
idézet:
Hívd fel őket. Reggel óta (a kérdésed akkor "hangzott el") párszor megtehetted volna már....Azért ennyire ne legyünk lusták!
[/quote]
Érdekes lenne, ha egy nagyker megmondaná telefonon az árait. :confused:
Elküldve: 2003. 11. 20. 08:30
idézet:
Ezt írta Zethos:
Érdekes lenne, ha egy nagyker megmondaná telefonon az árait. :confused:[/quote]
Én is így gondoltam. :o
Az oldalukon lévő kisker linkeket (a fele el van írva) végignéztem, de sehol nem volt árlistában.
jav: smile
[ 2003. november 20.: Picur szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 20. 11:42
A határon,hogy számolod el a német áfát?
Odmész a német finánchoz, lepecsételteted a számlát,aztán visszafizetik neked az MWST-t?
Vagy a magyar határon pecsételsz, fizeted a vámot+ÁFÁ-t?
Akinek van tapasztalata az ossza már meg velem,pls...
Mert lenne ismerős,aki kint megrendelné nekem a cuccost,aztán haza hozná,így pedig olcsóbb lenne még akkor is,ha a [url="http://"http://vizhutes.com"]vizhutes.com[/url]-tól rendelt cucc árának egyösszegű fizetése esetén az 5%-ot figyelembe veszem.Ha pedig erről még lejön a kinti adó,akkor még olcsóbb...
De a magyar határon nem jelentjük be aztán nincs ÁFA+vám,de ez csak akkor megy,ha a német határon pecsételnek,nem pedig a magyaron...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Elküldve: 2003. 11. 20. 12:16
idézet:
Ezt írta hgyurika:
Sziasztok!
A határon,hogy számolod el a német áfát?
Odmész a német finánchoz, lepecsételteted a számlát,aztán visszafizetik neked az MWST-t?
[/quote]
Nem tudom pontosan, még nem hoztam így be semmit. Szerintem a német vámosnál kell pecsételni, vissza kell menni a számlával a boltba és a bolt adja vissza az adót. Ha el tudod intézni, hogy nem kell adót fizetned, akkor a számlát a határon lepecsételteted és postán visszaküldöd neki. SZVSZ!
[ 2003. november 20.: Zethos szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 20. 13:35
idézet:
Ezt írta Zethos:
Érdekes lenne, ha egy nagyker megmondaná telefonon az árait. :confused:[/quote]
Én mikor legutóbb vásároltam náluk, magánszemélyként tettem, és a telefonban készségesen megadták a kért információkat.
Ha meg nem végfelhasználóként, hanem kiskereskedőként akarsz információt tőlük, regisztrálj náluk és nézd meg a nagyker árlistát.
Ilyen baromi egyszerű.
Elküldve: 2003. 11. 20. 14:26
idézet:
Én mikor legutóbb vásároltam náluk, magánszemélyként tettem, és a telefonban készségesen megadták a kért információkat.
[...]
[/quote]
Telefonáltam. Nem szolgálnak ki magánszemélyt, másrészt mostanában nincs nekik.
Egy nagyon kb. árat azért kaptam - igaz nagyker árat.
Mindenesetre köszönöm Etele, csak a Ramiris (mostani) hozzáállása óta nem hívogatok nagykereket![]()
Elküldve: 2003. 11. 20. 14:39
idézet:
Ezt írta Picur:
Telefonáltam. Nem szolgálnak ki magánszemélyt, másrészt mostanában nincs nekik.
Egy nagyon kb. árat azért kaptam - igaz nagyker árat.
Mindenesetre köszönöm Etele, csak a Ramiris (mostani) hozzáállása óta nem hívogatok nagykereket[/quote]
Sajnálom. Én csak azt tudom leírni amit én csináltam - ha nem szolgálnak ki már magánszemélyeket, akkor sorry.
De a viszonteladóik listája népes - most néztem meg - és nagyon korrekt cégek is találhatóak közöttük. Talán azokat érdemes lenne megkérdezni...
Elküldve: 2003. 11. 20. 16:57
Ahogy egyre többet olvasok a témáról, egyre jobban bizonytalanodok el erről a szettről. Lehet, hogy spórolni kellene a hasamon és kicsit jobb rendszerbe beugrani...
Még gondolkozom
Elküldve: 2003. 11. 20. 16:59
idézet:
Ezt írta Picur:
Azért köszönöm!
Ahogy egyre többet olvasok a témáról, egyre jobban bizonytalanodok el erről a szettről. Lehet, hogy spórolni kellene a hasamon és kicsit jobb rendszerbe beugrani...
Még gondolkozom[/quote]
Hát, ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor szerintem is spórolj kicsit, és vegyél korrektebb rendszert...![]()
Elküldve: 2003. 11. 20. 18:06
Elküldve: 2003. 11. 21. 11:22
idézet:
Ezt írta arn:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=19&t=017871#000000"]https://www.hwsw.hu/...t=017871#000000[/url][/quote]
Nekem tetszik, csak belső radiátort szeretnék. + először házat kell vennem :o
Elküldve: 2003. 11. 22. 13:30
kesobb akar egyedi igenyekkel, megrendelesre.
[ 2003. november 22.: arn szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.