Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. április 14, szerda - 14:56
Sztem ne hagyd abba már kiba sok meló idő pénz benne van gondolom. Ráadásul igényes szép munka!
egyszeruen belefaradtam. legutobb pl egy honapot szenvedtem a webbel, ehhez kepest kb ket hete "allitjak" az adatbazis jogosultsagokat.... ugyanez volt a lemezekkel (kb masfel honap alatt el is keszult), a blokkokkal (negy! honap). hogy adjam igy a nevem valamihez, aminel max gorcsolhetek, hogy miert nem megy ugy valami mint ahogy kellene.... a vegen persze az jon ki, hogy en vagyok a megbizhatatatlan, pontatlan stb. pedig ezek szamomra nagyon fontos szempontok (elvarom mastol is) - baromi szarul esne, ha igy itelnenek meg. nem ilyennek tartom magam. masfel eve ugy erzem, hogy szellel szembe pisalok... tudod otthon mennyit hallgattam, hogy baromsagot csinalok? ennek ellenere ugy gondoltam, majd jol megmutatom. marha szar beismerni, hogy nekik volt igazuk.
a jelenlegi konfig jol sikerult, de mindig ezekre a szarakodasokra emlekeztet. azert hajlok egyre inkabb afele, hogy eladom az egeszet, es "beallok a sorba" - veszem azokat, mint mindenki mas. a masik szempont, hogy nem az en mufajom az "osszeszerelt" gep. en szeretek konyekig benne lenni - par eve kiserletet tettem arra, hogy bedobozolom a gepemet. par honap utan rajottem, hogy marha felesleges, mert szinte parnaponta ugyanugy szetburitom. a vizhutesnel meg szinte csak ido kerdese, hogy mikor nyomok el vmit...

Súgó
A téma zárva.