Lenne egy kérdésem, amiben elég nehéz döntenem ezért kikérem a ti véleményeteket!
Nem olyan rég sikerült szeret tennem egy elég ütőképes asztali gépre, képességeit kihasználva újra elkezdtem egy kicsit játszani.
Számomra a kedvenc "műfaj" az FPS, azon belül is a multiplayer része!
Úgy döntöttem hogy belefektetek egy kis pénzt ebbe. Itt jön a probléma, BF3 vagy BF4?!?!?! :O:D
Megéri e még venni a BF3-at most hogy kijött a 4?
A probléma okai a következők: A Battlefied 3-hoz 8.000 Ft-ért tudnék hozzájutni úgy hogy járna hozzá mind az 5 kiegészítő, illetve minden extra tartalom, tehát egy full pack (Premium Edition).
A Battlefield 4 pedig 11.500 Ft lenne. Ez csupán az alapjáték+1kieg a jövőben.
Két ár között a difi nem eget verő, de mindkettőnél parázok egy-egy dolgon, amik a következők.
BF3: Kijött a 4, mindenki áttér arra, mondok egy példát 1 év múlva nem lesz player és nem lehet majd játszani. Ugyanez megtörtént velem a MW2-vel, megvettem és egy évre rá amikor kijött az MW3 mindenki azt tolta és nem volt player..

BF4: Ugye ez csak alapjáték lenne+1 kieg, a 3-nál olvasgattam olyanokat, hogy kijött az 5 dlc hozzá, és annak akinek csak alapjáték volt, igencsak leredukálódtak a lehetőségei multi terén. Én meg nem nagyon akarok költeni, elterveztem hogy most belefektetek kicsit, és utána nem vásárlok egy jó ideig megint játékszoftvert. Tehát a BF4 esetében csak az alapjátékkal+1 kieg-el rendelkeznék.
Számomra szimpatikusabb a BF3, ott kevesebb pénzért teljes packot kapnék. A legnagyobb kérdés, hogy megéri még megvenni? Vajon meddig lesz életben ez a játék?!

Hát meg nem tudom, mivel kisebb a gépigénye a 3-nak, így csak dinamikusabban futna a multi része...

Leírom a hardwert amin menne, ha valaki eszerint adna esetleg tanácsot, hogy melyik hogy futna akkor lehet következtetni. (Core i5 4570, 2x4GB 1600HMz C. Vengeance, Sapphire HD7950 Boost edition)
Szerintem a hardverrel nincs baj egyiknél sem.
Ez a BF, nekem még "új", sosem játszottam ezen multit, csak single-t. Tehát lehet hogy a félelmeim alaptalanok, pusztán egyéb más játékok alapján következtetek.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek!