Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 04. 08. 11:53
Eddig jut, azt hiszi, hogy programozó, akkor csak olyanok vannak a világon. És ezért nem fog működni a cucca, ahhoz kicsit több kell, mint sufniban reszelgetés.
Az ilyen nem programozó. Bő nyállal fröcsögve arcon talicskáz olyan technológiákat, amik már évtizedek óta működnek. Hiányzik belőle némi alázat és tisztelet. Ez az n+1. projekt aminek nekiugrunk úgy, hogy az előzőket sem sikerült befejezni. Láttam jó pár ilyet céges környezetben is, az előző cucc még nincs kész, de már vinné a másikat, mert a régit unja és valami új kell, aztán vagy nem lesz kész az egésszel vagy szimplán összecsapja a végét, utána meg amikor szembesítik vele akkor a másik a hülye.
Ismertem én is olyat, aki saját oprendszert szeretett volna írni, de kb tisztában volt vele, hogy poénból csinája és nem azonnal onnan indult, hogy hogyan lehet az általa fosnak tartott technolgia helyett sufnimódszerekkel jobbat csinálni. Poénból csinált saját programnyelvet is, arra már nem emlékszem, hogy a saját oprendszerére vagy valamelyik meglévőre, de ott sem abból indultunk ki, hogy az akkoriban divatos cuccok (C, C++, pacal...) szarok, hanem csak jó móka.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!