@nuclearsnake: Először is köszönöm szépen, hogy a kedvemért elhasználtad első hozzászólásod rég pihentetett másodnickeden, akárkié is vagy, másrészt akkor ki értékeli az én szórakozásom, ha nem én? Majd a GameSpot? 

Re: Magyarországon is kapható az Xbox One

Elküldve: 2014. 09. 08. 19:09
						@egymajom: Azzal szórakoztatod magad amivel akarod. Ha GTA vilagaban élsz a te dolgod. Egy ilyen forumon viszont a többség a valódi világban el. Itt pedig a GameSpot hitelesebb forrás mint "egymajom" személyes kinyilatkoztatásai.
Azt, hogy hova lettek az itteni hozzaszólásaim csak a hwsw portal gonosz manója tudna megmondani. Fel éve nem jártam itt de ezert nem kellene torolni a régi hozzaszólásaimat.

Azt, hogy hova lettek az itteni hozzaszólásaim csak a hwsw portal gonosz manója tudna megmondani. Fel éve nem jártam itt de ezert nem kellene torolni a régi hozzaszólásaimat.

Elküldve: 2014. 09. 08. 19:46
						@nuclearsnake: Mármint minek a forrása? Az örök életnek? Vagy a szubjektivitásnak? Van hiteles szubjektivitás és nem hiteles szubjektivitás is? Mindig tanul valami újat itt az ember. Küldjed még. 

Elküldve: 2014. 09. 11. 11:00
						@vers: Egy nap alatt visszajött a Destiny 500 milliója
Ennyit a konzolok végéről, hogy írhatsz ekkora baromságokat????

Ennyit a konzolok végéről, hogy írhatsz ekkora baromságokat????
	1.GA-MA790X-UD4 Phenom II X3 720, 4 GB A-Data,Sapphire HD 4670 512Mb/GDDR4, Samsung HD 501LJ, Recom RC-450.
2.P55-GD80 I3 530, Kingmax 2GB/1600,Sapphire HD 4670 512MB

2.P55-GD80 I3 530, Kingmax 2GB/1600,Sapphire HD 4670 512MB

Elküldve: 2014. 09. 12. 10:09
						@egymajom: Egy olyan majmot mint te legfeljebb idomítani lehet de tanítani sajnos nem. 

Elküldve: 2014. 09. 12. 18:40
						@nuclearsnake: Húha, irulok pirulok. Most hogy a lelkembe tiportál. Mondjuk nyilván nemhogy kérdést, még az általad használt szavakat sem értetted feltehetően, úgyhogy nem is vártam mást csak valami középiskolás szintű oltást, de ezt a lécet sem sikerült megugranod. 

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.