Idézet: mpus - Dátum: 2015. 11. 13. 11:23
A 30+ még bőven a HÖK-ös "(hulye) gyerek" korosztály. Szóval mi a probléma?
Hát, én 34 éves vagyok, lassan 10 éve nem vagyok semmilyen HÖK-ben vezetőségi tag, szóval ez kapufa.
Amúgy egy fillért nem kaptam sosem a HÖK-ös munkáért, csak legfeljebb szerepe volt benne, hogy a diploma mellé kaptam Pro Universitate díjat is. Ami egy oklevél. És az volt benne a legjobb, hogy mikor bemondták a nevem, akkor nem fújjogó, hanem ujjongó volt az ováció. Azaz az évfolyam társaim jelentős része szerint is megérdemeltem.
Viszont én nem telehánytam a fórumokat, hogy mennyire szar a HÖK, hanem hajtottam, megválasztottak tagnak, kari alelnöknek, kari tanács tagnak, egyetemi tanács tagnak is. Aztán mikor úgy hozta a sors, hogy emelni akarták 60%-kal az egyébként is magas kolidíjat, akkor jeleztem, hogy a HÖK nem támogatja. Mondták, hogy nem baj. Erre is volt válasz, mert kitúrtuk, hogy milyen SZMSZ paragrafus alapján a HÖK meg tudta vétózni az egyetem költségvetését (ez is faszság, de így volt). Erre már volt nézés és kompromisszum keresés. Meg is találtuk, a kolidíj nem emelkedett...
Fentieket úgy hívják, hogy munka, meg akarat. Nekem, mint kívülállónak, biztos fura, de van ilyen is. Sőt, sok ilyen ember van. Ezen fórumon szinte mindenki ilyen (a 'szinte' szó miattad van a mondatban!) Persze nem mindenki a HÖK-ben domborított suli idő alatt, hanem sok másban, de ezt sem Te, sem én nem tudjuk.
Csak azt, hogy valamiért mi most feljebb állunk, mint Te, és mint a fényes tekintetű Zana Zoltán is megfogalmazta: "Leszarni lehet, de felszarni NEM!"