HWSW Informatikai Kerekasztal: Szociális támogatás a felsőoktatásban - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szociális támogatás a felsőoktatásban Értékeld a témát: *---- 1 szavazás

#561 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 11. 13. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 11. 13. 11:23

A 30+ még bőven a HÖK-ös "(hulye) gyerek" korosztály. Szóval mi a probléma?

Az mar a te bunod, en nem szavazhatok rajuk, te valasztottad oket. Csak ugye akkor miert ide sirod a banatod? Mi feszkes fene kozunk van a te nyomorodhoz?

Samott

Szerkesztette: Samott 2015. 11. 13. 12:23 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#562 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 13. 13:07

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 11. 13. 11:23

A 30+ még bőven a HÖK-ös "(hulye) gyerek" korosztály. Szóval mi a probléma?

Hát, én 34 éves vagyok, lassan 10 éve nem vagyok semmilyen HÖK-ben vezetőségi tag, szóval ez kapufa.
Amúgy egy fillért nem kaptam sosem a HÖK-ös munkáért, csak legfeljebb szerepe volt benne, hogy a diploma mellé kaptam Pro Universitate díjat is. Ami egy oklevél. És az volt benne a legjobb, hogy mikor bemondták a nevem, akkor nem fújjogó, hanem ujjongó volt az ováció. Azaz az évfolyam társaim jelentős része szerint is megérdemeltem.

Viszont én nem telehánytam a fórumokat, hogy mennyire szar a HÖK, hanem hajtottam, megválasztottak tagnak, kari alelnöknek, kari tanács tagnak, egyetemi tanács tagnak is. Aztán mikor úgy hozta a sors, hogy emelni akarták 60%-kal az egyébként is magas kolidíjat, akkor jeleztem, hogy a HÖK nem támogatja. Mondták, hogy nem baj. Erre is volt válasz, mert kitúrtuk, hogy milyen SZMSZ paragrafus alapján a HÖK meg tudta vétózni az egyetem költségvetését (ez is faszság, de így volt). Erre már volt nézés és kompromisszum keresés. Meg is találtuk, a kolidíj nem emelkedett...

Fentieket úgy hívják, hogy munka, meg akarat. Nekem, mint kívülállónak, biztos fura, de van ilyen is. Sőt, sok ilyen ember van. Ezen fórumon szinte mindenki ilyen (a 'szinte' szó miattad van a mondatban!) Persze nem mindenki a HÖK-ben domborított suli idő alatt, hanem sok másban, de ezt sem Te, sem én nem tudjuk.

Csak azt, hogy valamiért mi most feljebb állunk, mint Te, és mint a fényes tekintetű Zana Zoltán is megfogalmazta: "Leszarni lehet, de felszarni NEM!" ;)

#563 Felhasználó inaktív   mpus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2015. 11. 13. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2015. 11. 13. 13:07

Hát, én 34 éves vagyok, lassan 10 éve nem vagyok semmilyen HÖK-ben vezetőségi tag, szóval ez kapufa.
Amúgy egy fillért nem kaptam sosem a HÖK-ös munkáért, csak legfeljebb szerepe volt benne, hogy a diploma mellé kaptam Pro Universitate díjat is. Ami egy oklevél. És az volt benne a legjobb, hogy mikor bemondták a nevem, akkor nem fújjogó, hanem ujjongó volt az ováció. Azaz az évfolyam társaim jelentős része szerint is megérdemeltem.

Viszont én nem telehánytam a fórumokat, hogy mennyire szar a HÖK, hanem hajtottam, megválasztottak tagnak, kari alelnöknek, kari tanács tagnak, egyetemi tanács tagnak is. Aztán mikor úgy hozta a sors, hogy emelni akarták 60%-kal az egyébként is magas kolidíjat, akkor jeleztem, hogy a HÖK nem támogatja. Mondták, hogy nem baj. Erre is volt válasz, mert kitúrtuk, hogy milyen SZMSZ paragrafus alapján a HÖK meg tudta vétózni az egyetem költségvetését (ez is faszság, de így volt). Erre már volt nézés és kompromisszum keresés. Meg is találtuk, a kolidíj nem emelkedett...

Fentieket úgy hívják, hogy munka, meg akarat. Nekem, mint kívülállónak, biztos fura, de van ilyen is. Sőt, sok ilyen ember van. Ezen fórumon szinte mindenki ilyen (a 'szinte' szó miattad van a mondatban!) Persze nem mindenki a HÖK-ben domborított suli idő alatt, hanem sok másban, de ezt sem Te, sem én nem tudjuk.

Csak azt, hogy valamiért mi most feljebb állunk, mint Te, és mint a fényes tekintetű Zana Zoltán is megfogalmazta: "Leszarni lehet, de felszarni NEM!" ;)

Tudod, most garantálom, hogy egy HÖK-ösnek sem lenne éljenzés. Azzal pedig, hogy milyen költség emelkedik és mennyivel látszólag egyáltalán nem foglalkoznak. Ja igen és manapság még külön pénzt is kapnak érte, hogy ők a HÖK. Ennyit változott a világ!

#564 Felhasználó inaktív   mpus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 13. 19:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2015. 11. 13. 12:22

Az mar a te bunod, en nem szavazhatok rajuk, te valasztottad oket. Csak ugye akkor miert ide sirod a banatod? Mi feszkes fene kozunk van a te nyomorodhoz?

Samott

Biztosíthatlak, hogy sohasem voksoltam egy HÖK-ös mellett sem!

#565 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 11. 13. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 11. 13. 19:51

Azt már mindjárt gondoltuk, hogy Neked nem jó semmi.
Make love not Wor.

#566 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 13. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 11. 13. 19:51

Dzsojn dö dárk szájd...
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#567 Felhasználó inaktív   mpus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 13. 21:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 13. 19:52

Azt már mindjárt gondoltuk, hogy Neked nem jó semmi.

Nekik is csak az tetszik, ami nekik jó! Mint írtam egy ügy mellett sem álltak ki avagy annyira szerencsétlenül, hogy mindent megoldottak nélkülük is!
Az pedig, hogy szerveznek kéthetente egy "egyetemi bulit" engem nem segít ki, semmi hasznom belőle!

#568 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 00:15

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 11. 13. 16:03

Tudod, most garantálom, hogy egy HÖK-ösnek sem lenne éljenzés. Azzal pedig, hogy milyen költség emelkedik és mennyivel látszólag egyáltalán nem foglalkoznak. Ja igen és manapság még külön pénzt is kapnak érte, hogy ők a HÖK. Ennyit változott a világ!

Nem, ezek szerint _semmit_ nem változott a világ. Előttünk is ez ment. Velünk párhuzamosan másik karon is ez ment. Utánunk is ez ment másik karokon.
Talán nem álszerénység, ha azt mondom, hogy picit hozzátettem ahhoz, hogy a mi karunkon onnantól és utána még pár évig (ameddig ráláttam) nem ez ment.

Az oktatókon is láttam, hogy első körben bennem is egy "megélhetési HÖK-öst" láttak (ezt konkrétan a dékán mondta), de aztán rájöttek, hogy valami változott.

Ez messze nem csak az én érdemem volt, valószínűleg szerencsém volt, hogy egyszerre kezdtem a HÖK-öt pár hasonló mentalitású emberrel és amit tudtunk megtettünk.

Ezt Te is elmondhatod magadról (hogy amit tudtál, megtettél)?

#569 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 00:18

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 11. 13. 21:16

Nekik is csak az tetszik, ami nekik jó! Mint írtam egy ügy mellett sem álltak ki avagy annyira szerencsétlenül, hogy mindent megoldottak nélkülük is!
Az pedig, hogy szerveznek kéthetente egy "egyetemi bulit" engem nem segít ki, semmi hasznom belőle!

Vagy csak nem tudsz róla!

Nálunk volt egy botrány, hogy egy diploma munkát engedett egy tanár bírálatra, aztán a bíráló elhúzta másolás miatt. Ugyanis a hallgató nem szabályosan hivatkozta le az idézetet. Ezt pl. igen diszkréten kellett kezelni, mert az oktató is hibázott (el is ismerte) és nem akartuk leégetni, mert belement végül abba, hogy gyorsan a tanszék adott plusz határidőt a hallgatónak, hogy szabályosan leadhassa újra a szakdolgozatot, majd még időben védhessen.

Erről szerintem a HÖK-tanszék-dékán-hallgató négyszögön kívül kb. pár ember tudott csak. Ez csak egy példa volt...

#570 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 11. 13. 21:16

Pedig mehetnél bulizni. Az öröm nem kerül pénzbe.

#571 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 09:56

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2015. 11. 14. 09:51

Pedig mehetnél bulizni. Az öröm nem kerül pénzbe.

Gondolod hívják bárhová?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#572 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 14. 09:56

Gondolod hívják bárhová?

Neki kellene menni és örömöt árasztani. Akkor még váratlanul is örülnek majd neki. A belső békéje és sugárzó boldogsága átragad másokra és ő is profitál a másokról visszaverődő szeretetből...

Vagy nem? :laugh:

#573 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 22:45

Üzenet megtekintéseIdézet: mpus - Dátum: 2015. 11. 13. 16:03

kitérdekel
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.