Idézet: Omega - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 14:44
Köszi a választ, közben kaptam letöltési linket.

Keményen megdolgoztatja a procit ez a progi, ilyet én még nem láttam.

A procim úgy szarrá fagyott 3200+ 1.85V-on 2 perc alatt, mint a szél. 80°C-nál sem állt meg.
Következő kérdés.
Abit IC7 + P4C 2,4GHz tuning.
A vásárolandó cuccról a következőt tudom. A lapban a proci alapfeszen stabil 3GHz-en.
Namost, ez kb hány MHz FSB-t jelent, egyáltalán a P4C-k külső órajele hogyan szorzódik ki?
466MHz-es memóriát esznek-e az IC7-es alaplapok és egy tuti jó tuning procival viszik-e szinkronban ezt a tuningot általában?
hát....öö....attól függ mennyi az alap fsb?? 533..vagy 800??? Azaz 133 vagy 200 az egyik oldalon, de a P4 az Quad pumpált busz...így ez 4x eződik......a ram meg nem tudom, hogy jön ki

ha dual chanem akkor a 800as fsb 400as sd-t eszik, nem?
A C ebben az esetben a 800fsb-t jelenti gonolom én

....szóval...aszem 12x a szorzó..... azaz kb 250es lesz az ramok órajele..ez ddrnél 500mhz..... (aszem ez Pc4000??) ha jó 466osod van akkor elvileg kéne mennie...ilyen super talent vagy d43...vagy corsair...geil platinummal lehetne foglalkozni....
Nem értek a P4hez...de mikor bejött olvasgattam a buszairól

mert akkor kuriózum volt
A mostani 2000MHZ-es amd-s hiperthradinghez viszont semmit sem tudok hozzászólni :Đ pedig amd fan vagyok
remélem segítettem
(a burnk7 linkjét szívesen venném :Đ , amúgy 100x jobbaz izzaszt mint a prime, de senki sem hitte/hiszi el nekem)