idézet:
Ezt írta TothTamas:
Hello!
Nekem a következő próblám lenne:
Van egy ASUS TUSL2-C alaplapom amiben most egy Intel Celeron 1300-as pörög 1500Mhz-n, de ha próbálnék rata tuningolni, akár egy kicsit is, akkor már a windows kiírja h hibás ezmegez a file... Ha jobban húzom, el se indul a gép.. Egy Spire hűtés van rajta + egy saját magam eszkábált szirszar :)Olvastam h máshol 1700 sőt 1800on is megy ugyanez a proci.. Lehet rajta segíteni??[/quote]
Valószínűleg a ramok nem bírják a cibálást, akkor szokott ilyen hibákra hivatkozni a win. Vedd nagyobbra az időzítéseket.
Ha ez sem oldja meg akkor meg a pci freki nem tetszik a többi hw egységnek.
- = Tuningolás kezdőknek = -
Elküldve: 2003. 08. 25. 09:58
-->KONFIG<--
Logitech G25 Wheel
www.rallysimfans.hu
My photos
Elküldve: 2003. 08. 25. 13:38
idézet:
Ezt írta sebgutkopf:
Néha már úgy érzem, hogy kéne egy "helyesírás" nevű szekciót vagy topicot nyitni a fórumon és oda berakni az ilyen egyelőre off dolgokat.![]()
![]()
Mondjuk a fórum gyöngyszemei néven. Jókat lehetne szórakozni.
/on[/quote]
Mi az akadálya, hogy megkeresd? Rége srég van.
És azt is elárulom, nem kisbetű kolléga benne a főszereplő, nem ad rá okot.
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 08. 25. 13:54
idézet:
Ezt írta TothTamas:
Hello!
Van egy ASUS TUSL2-C alaplapom amiben most egy Intel Celeron 1300-as pörög 1500Mhz-n, de ha próbálnék rata tuningolni, akár egy kicsit is, akkor már a windows kiírja h hibás ezmegez a file... Ha jobban húzom, el se indul a gép.. Egy Spire hűtés van rajta + egy saját magam eszkábált szirszar :)Olvastam h máshol 1700 sőt 1800on is megy ugyanez a proci.. Lehet rajta segíteni??[/quote]
Én azt hallottam hogy nagyon sok függ a proci sorozat számától illetve a betüjeleitől!
Kérdezd azokat akiknek 1700-on megy hogy melyik sorozatott vették!
Az AMD-nél biztos így van azt tapasztalom!
Sok sikert
[ 2003. augusztus 25.: Lipy szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 27. 18:14
idézet:
Ezt írta TothTamas:
Hello!
A hiba oka lehet a sajat magad eszkabalta szirszar is![]()
...de szerintem ennek a procinak itt a vege, fuss el veleUgy hallottam az 1000-es Celeronok jobban huzhatoak voltak.
Sajat tapasztalatom e teren nincs, de keresgelj egy kicsit![]()
Elküldve: 2003. 08. 30. 21:33
Elküldve: 2003. 08. 31. 14:05
[ 2003. augusztus 31.: csosz szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 31. 16:49
Csak óvatosan!
Elküldve: 2003. 08. 31. 21:12
Üdv
Elküldve: 2003. 08. 31. 21:39
idézet:
Ezt írta Xero:
Belerakod léghatlan zacsiba.. be mélyhűtőbe és voila le fog jönni.. nekem is ilyet kellett megjáccani mikor kicseréltem hűtést!
Üdv[/quote]
kártya nem károsodik, stb... ?!
![]()
Elküldve: 2003. 09. 06. 18:21
Attila
Elküldve: 2003. 09. 07. 00:17
idézet:
Ezt írta csosz:
Milyen csendes(vizhutes lesz, nem akarom hogy a tap nagy zajforras legyen), megbizhato 400W-os tapot tudnatok ajanlani?
...[/quote]
Nekem 420W-os Thermaltake-em van (ugyanaz, mint a Chieftec), és nagyon halk, annak ellenére hogy két ventis. Stabil feszültségeket ad le, megbízható, és nem is drága. Csak ajánlani tudom.![]()
Elküldve: 2003. 09. 07. 00:29
Elküldve: 2003. 09. 07. 00:35
idézet:
Ezt írta Zethos:
Nekem 420W-os Chieftec-em van (ugyanaz, mint a Thermaltake), és nagyon halk, annak ellenére hogy két ventis. Stabil feszültségeket ad le, megbízható, és nem is drága. Csak ajánlani tudom.![]()
[/quote]
![]()
Most mi volt a baj a hozzászólásommal?![]()
![]()
Elküldve: 2003. 09. 07. 00:40
idézet:
Ezt írta czaki:
![]()
Most mi volt a baj a hozzászólásommal?![]()
[/quote]
Ne haragudj,semmi baj nincs vele.
Ami az én hozzászólásomban van az is mind igaz.![]()
![]()
Elküldve: 2003. 09. 07. 00:44
idézet:
Ezt írta Zethos:
Ne haragudj,semmi baj nincs vele.
Ami az én hozzászólásomban van az is mind igaz.![]()
[/quote]
No problem, csak nem tudtam hírtelen hogy gúnyosan írtad, vagy sem. De ezekszerint nem.![]()
Az igazadat nem kérdőjeleztem meg.
![]()
Elküldve: 2003. 09. 07. 00:47
idézet:
Ezt írta czaki:
...gúnyosan írtad, vagy sem. De ezekszerint nem.![]()
[/quote]
Pontosan...![]()
Elküldve: 2003. 09. 07. 00:50
idézet:
Ezt írta Zethos:
Pontosan...[/quote]
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 09. 08. 10:46
Lehet hogy nem igazán tartozik ide, de azért megkérdem.
Connect3D Radeon 9600-om van WinXP Pro alatt, de hiába próbálom húzni, nem történik változás (Rage3D Tweak-kel próbáltam), beállítja amit kértem, ha újraindítom alul a Resetnél az előzőleg beállított érték szerepel, de se a tesztekben, se a játékokban nincs változás! Valamit engedélyezni kell még, hogy az overclock működjön? Vagy speckó problémám van?
Kérlek segítsetek!
Mister K.
Elküldve: 2003. 09. 08. 12:09
idézet:
Ezt írta Mister K:
Sziasztok!
Lehet hogy nem igazán tartozik ide, de azért megkérdem.
Connect3D Radeon 9600-om van WinXP Pro alatt, de hiába próbálom húzni, nem történik változás (Rage3D Tweak-kel próbáltam), beállítja amit kértem, ha újraindítom alul a Resetnél az előzőleg beállított érték szerepel, de se a tesztekben, se a játékokban nincs változás! Valamit engedélyezni kell még, hogy az overclock működjön? Vagy speckó problémám van?
Kérlek segítsetek!![]()
Mister K.[/quote]
Próbáld ezzel:
[url="http://"http://www.drivers.hu/product.php?prodid=4098"]KATT![/url]
[ 2003. szeptember 08.: Zethos szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 09. 08. 16:14
idézet:
Ezt írta Zethos:
Próbáld ezzel:
[url="http://"http://www.drivers.hu/product.php?prodid=4098"]KATT![/url]
[ 2003. szeptember 08.: Zethos szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Köszi szépen, de sajnos ez sem jó. Az r6probe.sys-szel van gondja, megnéztem a helpet és megcsináltam amiket írt megoldásra, egyik sem jött be. Természetesen előbb leszedtem a Rage3D Tweak-et, mikor feltettem a Radetonatort.
Kezdek aggódni, hogy valami komoly letiltás van a windowsomban, hogy semmivel sem lehet oc-olni.![]()
Ja, megpróbáltam Powerstrip 3.4-gyel is, na az engedte állítani, éppcsak bármit állítottam bárhova (GPU, mem, default alá vagy fölé) azonnal beszemetelt a kép, ezért arra gyanakszom, hogy ott inkább a progi a bűnös, mert ha egy mhz-et sem lehetne tuningolni a kártyán (ami abszurdnak tűnik, de lehetséges) azért downlockolásra nem kéne beszemetelnie már az asztalon is, nemde?
Van esetleg még ötletetek, avgy esetleg tudtok olyan radeon tuningos oldalt (akár angolt is) ahol utánanézhetnék?
Előre is köszi!
Mister K.

Súgó
A téma zárva.