HWSW Informatikai Kerekasztal: Web tervező Web fejlesztő állás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Web tervező Web fejlesztő állás Web tervező – Web fejlesztő

#61 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2017. 04. 05. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: e-lias - Dátum: 2017. 04. 05. 13:20

Bocsi, de elfogadom 1 szó :)

Tudom :)
A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#62 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 05. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: adax01 - Dátum: 2017. 04. 05. 13:05

Nem wordpresses alapú a dolog hanem html SPLIT Red and Green and Blue ez a neve és ha wordpress alapú themevel akartam volna csinálni akkor DIVI, vagy Be themet, vagy Professional thmet vagy Ste themet használok.
De nem akartam Wordpress-t használni hozzá a wordpress theme készítők ebből a html SPLIT ból csinálták meg a maguk theme változatát, én mikor letöltöttem akkor még freeware html template volt.

akkor nem wp. attól még ugyanúgy leszedted róla a copyright részt, és a sajátodat tetted oda.

elég elkeserítő, hogy a leírt dolgokból csak ennyi jutott el hozzád, a legkevésbé lényeges részlet (hogy most akkor wp-e vagy sem), ehhez ezúton szeretnék gratulálni újfent.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#63 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 04. 05. 17:38

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2017. 04. 05. 16:10

akkor nem wp. attól még ugyanúgy leszedted róla a copyright részt, és a sajátodat tetted oda.

elég elkeserítő, hogy a leírt dolgokból csak ennyi jutott el hozzád, a legkevésbé lényeges részlet (hogy most akkor wp-e vagy sem), ehhez ezúton szeretnék gratulálni újfent.

Már a copyright feliratot is módosítottam vissza raktam az eredeti állapot szerint.
Honnan és kitől kell engedélyt kérni a hoz hogy azt módosítsam ?
Ami máshonnan kimaradt
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#64 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 04. 05. 18:19

Kitől vagy kiktől kell engedélyt kérni hogy valaki honlapot készítsen saját magának és arra copyriht feliratot rakjon?
Vagy ne adj isten valaki valamelyik ismerőse meg kéri hogy csináljon neki egyet ?
Elbizonytalanodtam ebben teljesen meg már az egészben.
Addig le állítom az összes fejlesztéseimet és nem foglalkozok ilyesmivel ameddig valaki egyöntetű magyarázatot nem ad arra hogy kitől kérjek engedélyt hogy ilyesmivel foglalkozzak.

Szerkesztette: adax01 2017. 04. 05. 18:25 -kor

Ami máshonnan kimaradt

#65 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2017. 04. 05. 18:46

Üzenet megtekintéseIdézet: adax01 - Dátum: 2017. 04. 05. 19:19

Kitől vagy kiktől kell engedélyt kérni hogy valaki honlapot készítsen saját magának és arra copyriht feliratot rakjon?

Szerzői jog... Honlapot készíteni lehet, más ingyenes kódját nem mindig adhatod a saját neved alatt ésvagy kombinációk.
Make love not Wor.

#66 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 05. 18:55

Vagy ne adj isten valaki valamelyik ismerőse meg kéri hogy csináljon neki egyet ?
Addig le állítom az összes fejlesztéseimet és nem foglalkozok ilyesmivel ameddig valaki egyöntetű magyarázatot nem ad arra hogy kitől kérjek engedélyt hogy ilyesmivel foglalkozzak.

Szerintem üljél le fiam, 1-es. Ennyi idősen "webfejlesztő" -ként ekkora hülyének lenni igen szép teljesítmény.

#67 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 04. 05. 19:51

Jahno légy szíves töröld ezt a topikot az egészet mert oka fogyottá vált. Kép Kép
Ami máshonnan kimaradt

#68 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 06. 10:06

ha te csinálsz egy honlapot, akkor azt írsz rá amit akarsz, és nem kell rá engedély. de ha egy más által készített lapra akarod azt írni hogy te csináltad, akkor az eredeti alkotótól. mondjuk elég baj, hogy nem érzed a különbséget, és a világ legtermészetesebb dolgának tartod egy template eladását sajátként.

#69 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 06. 10:07

Üzenet megtekintéseIdézet: adax01 - Dátum: 2017. 04. 05. 20:51

Jahno légy szíves töröld ezt a topikot az egészet mert oka fogyottá vált. Kép Kép

kaptál állást?

#70 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 06. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2017. 04. 06. 11:07

kaptál állást?

Szerintem feladta.... Vagy végtelen ciklusba futott, mert kb 32kB memóriával rendelkezik.

#71 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 06. 10:39

Alapvetően a "fejlesztés" néven kiguglizott template jogtulajának az elvárásait szokás teljesíteni, ami egyébként ugyanott található, ahonnan a forrást is letöltöd. Az egyszerűbb, ingyenes dolgoknál általában elég feltüntetni, hogy honnan, kitől származik. De ahonnan jön, ott megtalálod a felhasználási feltételeket biztosan.

Ha saját kútfőből készítesz valamit arra semmilyen korlátozás nincsen.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#72 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 06. 10:40

Üzenet megtekintéseIdézet: e-lias - Dátum: 2017. 04. 06. 11:32

Szerintem feladta.... Vagy végtelen ciklusba futott, mert kb 32kB memóriával rendelkezik.

De akkor nem okafogyottá válna. Bár végül is...

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#73 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 06. 11:01

Faszért segítettem anno a cv-ben.
Elkeserítő.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#74 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 06. 11:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2017. 04. 06. 12:01

Faszért segítettem anno a cv-ben.
Elkeserítő.

Én is próbáltam neki, de aztán jött egy olyan kérdéssel, hogy vagy troll, vagy ennyire hülye. Egyik esetben sem ér meg több időt.

#75 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 04. 06. 12:48

Ha ezen túl véletlenül csinálok is magamnak egy honlapot alulra a footer részbe szerzőhöz Így fogom írni produk by internet c adátum szerző elérhetőségeihez meg ezt internet.
Csak azt nem értem ha valaki a wordpresnél csinál egy twent yxx sablonnal ami eleve egy ingyenes sablon akkor miért írja bele Így produk by a szerző, készítő, neve copyriht c dátum a szerző elérhetősége ,vagy elérhetőségei?
Vagy az e107 nél meg alul a footerbe az van írva hogy kicserélheted a saját adataidra elérhetőségeidre.
Az egyik is merősömnél ez van ki írva a neve és ez Copyright © 2017All rights reserved ez egy divi nevű theme sablon amit nem ő csinált csak használja de az oldalt az ő csinálta akkor ő azt miért írhattja ki?

Szerkesztette: adax01 2017. 04. 06. 12:48 -kor

Ami máshonnan kimaradt

#76 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 06. 12:54

ha le van írva, hogy átírhatod, akkor írd. és a tartalom a tied, azt oda kopirájtolod, ahova akarod (egyébként ha nem írod oda, akkor is a tied a szerzői jog, de a kopirájt ÉÉÉN az nagyon fancy dolog, értem én). a probléma az, ha fogsz egy sablont, és úgy adod elő, mintha te tervezted volna az oldalt (pl egy webdizájner cv-nél), miközben ez nem igaz.
kb mintha jelentkeznék valahova szakácsnak, referenciaként más étteremben rendelt kaját mutogatnék, önállóan meg maximum egy kicsit megégett rántotttát tudnék prezentálni.

#77 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 06. 13:07

Üzenet megtekintéseIdézet: adax01 - Dátum: 2017. 04. 06. 13:48

Ha ezen túl véletlenül csinálok is magamnak egy honlapot alulra a footer részbe szerzőhöz Így fogom írni produk by internet c adátum szerző elérhetőségeihez meg ezt internet.
Csak azt nem értem ha valaki a wordpresnél csinál egy twent yxx sablonnal ami eleve egy ingyenes sablon akkor miért írja bele Így produk by a szerző, készítő, neve copyriht c dátum a szerző elérhetősége ,vagy elérhetőségei?
Vagy az e107 nél meg alul a footerbe az van írva hogy kicserélheted a saját adataidra elérhetőségeidre.
Az egyik is merősömnél ez van ki írva a neve és ez Copyright © 2017All rights reserved ez egy divi nevű theme sablon amit nem ő csinált csak használja de az oldalt az ő csinálta akkor ő azt miért írhattja ki?

Ha tetszik egy sablon, akkor megkeresed a felhasználási feltételeket, és aszerint jársz el. Mindenhol le lesz írva. A kopirájt meg az általad kitett tartalomra vonatkozik, nem a kölcsönvett sablonra. Annak a kopirájtja a szerzőjéé marad.

Idézet

#78 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 04. 06. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2017. 04. 06. 13:54

ha le van írva, hogy átírhatod, akkor írd. és a tartalom a tied, azt oda kopirájtolod, ahova akarod (egyébként ha nem írod oda, akkor is a tied a szerzői jog, de a kopirájt ÉÉÉN az nagyon fancy dolog, értem én). a probléma az, ha fogsz egy sablont, és úgy adod elő, mintha te tervezted volna az oldalt (pl egy webdizájner cv-nél), miközben ez nem igaz.
kb mintha jelentkeznék valahova szakácsnak, referenciaként más étteremben rendelt kaját mutogatnék, önállóan meg maximum egy kicsit megégett rántotttát tudnék prezentálni.

Azzal és akkor mi a helyzet mikor kitalálok valamit és kirakom azt a próba oldalamra és utána látom , hogy máshol meg vissza köszön ugyan az.?
Pl átlátszó lefele gördülő csík ami lefele haladva az oldal görgetésénél és sor és betű nagyítóként funkcionál az oldalon és meg könnyíti az oldalon lévő szöveg elolvasását.2016.
Még egy példa fölső részben meg jelenő mozgókép az oldal betöltődése után vagy a főoldalon 2014.
Tudnék még mondani egy két dolgot.
Vannak még 5leteim de azokat már nem csinálom meg mert többet nem foglalkozok webbel soha esetleg valami semmit mondó oldal azt kész.

Szerkesztette: adax01 2017. 04. 06. 13:38 -kor

Ami máshonnan kimaradt

#79 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 06. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: adax01 - Dátum: 2017. 04. 06. 14:35

Azzal és akkor mi a helyzet mikor kitalálok valamit és kirakom azt a próba oldalamra és utána látom , hogy máshol meg vissza köszön ugyan az.?
Pl átlátszó lefele gördülő csík ami lefele haladva az oldal görgetésénél és sor és betű nagyítóként funkcionál az oldalon és meg könnyíti az oldalon lévő szöveg elolvasását.2016.
Még egy példa fölső részben meg jelenő mozgókép az oldal betöltődése után vagy a főoldalon 2014.

Ugyan az, vagy hasonló? Perelhetsz, ha akrsz. Ennyi. De szerintem az IT szakmával összeegyeztethetetlen agykárosodásod van. Azért nem az élethez, mert szemmel láthatóan csak leéltél valahogy 42 évet. Bár ezen jelenleg erősen csodálkozom.

Vannak még 5leteim de azokat már nem csinálom meg mert többet nem foglalkozok webbel soha esetleg valami semmit mondó oldal azt kész.

Másnak nem is fogod sohasem megcsinálni, ebben szinte teljesen biztos vagyok.

#80 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 04. 06. 14:18

egy komplett template sajátként eladása és egy ötlet lenyúlása nem ugyanaz. egyébként ha vna rá szabadalmi védettséged, akkor tedd meg a szükséges jogi lépéseket.

Téma megosztása:

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »