idézet:
Ezt írta Templomegere:
Húúú bazzz ... ha ezt meglátja SUMI.....
Minden elismerésem! Nagyon szép !!![/quote]
Tenk csú, de lesz ez még szebb is. Majd összekötegelem a kábelokat (azok kicsit szanaszét vannak), meg rendesen össze lesz rakva a ház, akkor majd tényleg szép lesz.
AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # I.
Elküldve: 2003. 04. 14. 21:55
Elküldve: 2003. 04. 14. 22:51
Elküldve: 2003. 04. 14. 23:02
Elküldve: 2003. 04. 14. 23:05
idézet:
Ezt írta Templomegere:
Gondolod a Proci meghálálná ha ismét régi jólbevált kuckójában kapná a kraftot?[/quote]
de meg mennyirenah 25 a vegso ajanlatom es meg a heten lenn vagyok erte
es kapsz egy 30 centis melynyomot is ajandekba (igaz egy kicsit szetegett benne a tekercs
)
Elküldve: 2003. 04. 14. 23:10
idézet:
Ezt írta Rudi:
És így néz most ki az asztalom (elég kemény):
http://w3.enternet.hucyrusP4140013.JPG [/quote]
hehe
ugyanilyen mobracken van...![]()
csak sajna a vízhűtés még hiányzik...
[ 2003. április 15.: carr szerkesztette a hozzászólást ]
Karcos a CD? DIY videjó. :)
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2003. 04. 14. 23:23
Bár már kicsit bánom, hogy anno a feketét vettem, és nem pedig az ezüstöt.
[ 2003. április 15.: [L] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 04. 15. 00:06
idézet:
Ezt írta Rudi:
Osztrákból hozta be span.![]()
Ügyi lámer ??![]()
[/quote]
Copjál bálnát!![]()
![]()
Elküldve: 2003. 04. 15. 08:18
idézet:
Ezt írta Rudi:
Pár robbantott kép a masinámról (az első nem az):
A VGA blokk még ott lefeg a kép alján, majd ha lecserélem a GF4 Ti4200-esem egy jobbfajta Radeonra, akkor majd rákerül az is (más a felfogatás GF4-re).
A 3., 4. képen meg jól látható a dualradi és a táp felett a singleradi.
Jah, és pizzásdoboz rulez !!!!
Holnap kész a ház teteje, akkor összerakva is nyomok róla képet.
Modemeseknek meg hajrá !!!
[/quote]
Shirály a papucsod. Nekem is ilyen van.
Eredetileg a csíftek táp hogyan állt? Mert nekem nem így fektetve, hanem az élére állítva lehet beszerelni a tápot.
Ez mindegyik nagytorony sárkánynál így van?
Én a hétvégén fogok gyártani hozzá lemezt, amivel fektetve be tudom szerelni a tápot, hogy legyen majd hely felette a radiátornak.
Ha már itt tartunk: A radiátor ventik hogyan működnek? kívülről szívják be a levegőt?
ZooLee
Elküldve: 2003. 04. 15. 08:34
idézet:
Ezt írta ZooLee:
Shirály a papucsod. Nekem is ilyen van.[/quote]
Mi tudjuk, hogy mi a jó
idézet:
Eredetileg a csíftek táp hogyan állt? Mert nekem nem így fektetve, hanem az élére állítva lehet beszerelni a tápot.
Ez mindegyik nagytorony sárkánynál így van?
Én a hétvégén fogok gyártani hozzá lemezt, amivel fektetve be tudom szerelni a tápot, hogy legyen majd hely felette a radiátornak.
Ha már itt tartunk: A radiátor ventik hogyan működnek? kívülről szívják be a levegőt?
ZooLee[/quote]
Gyárilag fektetett a táp. A ventik belülről fújnak kifelé. Kb. 7-8V-on pörögnek.
Elküldve: 2003. 04. 15. 08:56
idézet:
Ezt írta Rudi:
Gyárilag fektetett a táp. A ventik belülről fújnak kifelé. Kb. 7-8V-on pörögnek.[/quote]
Nah, itt akkor a következő kérdés: Nekem jelenleg a ház tetejében igen jelentős meleg gyűlik össze, nem mértem még meg, de kézrátétellel igen melegnek tűnik a ház teteje.
Nem fogja ez a levegő nagyon melegítni a vizet? Nem lenne jobb, ha a fölsők (a Dual radin) befelé szívnák, alatta (A Single radin) meg kifelé nyomná? Csak kérdés, hogy ne nekem kelljen majd tesztelni
ZooLee
Elküldve: 2003. 04. 15. 09:30
idézet:
Ezt írta ZooLee:
Nah, itt akkor a következő kérdés: Nekem jelenleg a ház tetejében igen jelentős meleg gyűlik össze, nem mértem még meg, de kézrátétellel igen melegnek tűnik a ház teteje.
Nem fogja ez a levegő nagyon melegítni a vizet? Nem lenne jobb, ha a fölsők (a Dual radin) befelé szívnák, alatta (A Single radin) meg kifelé nyomná? Csak kérdés, hogy ne nekem kelljen majd tesztelni
ZooLee[/quote]
Fent nem nagyon fog megrekedni a meleg, mivel 3db 12cm-es venti nyomja onnét kifelé a levegőt. Plusz a házban is le fog csökkeni a hőmérséklet, mivel víz van (lesz) minden komolyabban melegedő cuccon (proci, chipset, vga), így nem sok minden fogja emelni a ház belső hőmérsékletét. Ezen kívül van 4db 8cm-es venti is, amik szintén alacsony fordulaton szellőztetik a házat. Nem hinném, hogy meg fog rekedni a meleg a házamban.
Elküldve: 2003. 04. 15. 10:10
Elküldve: 2003. 04. 15. 10:24
idézet:
Ezt írta fLeSs:
na arra lennék kíváncsi , hogy egy ilyen cumót be lehet-e tuszkolni egy Xaser II-es házba? szvsz igen , csak az egész tetejét ki kéne vágni , mert csak oda férne el a single+dualradi.hmmm , ez elgondolkodtató[/quote]
Szerintem nem férne bele, mivel egymás mellé rakva a dual és singleradit hosszabb lenne, mint maga a ház mélysége.
Meg a nagyhelyek kihasználtságától is függene a dolog, mivel ventistől 2 nagyhelyet foglal el a radiátor (dualradi). Nagytorony rulez![]()
Elküldve: 2003. 04. 15. 10:26
idézet:
Ezt írta fLeSs:
na arra lennék kíváncsi , hogy egy ilyen cumót be lehet-e tuszkolni egy Xaser II-es házba? szvsz igen , csak az egész tetejét ki kéne vágni , mert csak oda férne el a single+dualradi.hmmm , ez elgondolkodtató[/quote]
Valószínűleg igen, mivel a Chieftec, Antec, TT házak egy tőről származnak. De a Xaser házak nem csak midi méretűek? (Vagy van nagytorony változata is?) Abban viszont nemigen fog elférni ennyi cucc.
ZooLee
Elküldve: 2003. 04. 15. 10:55
idézet:
Ezt írta Rudi:
Szerintem nem férne bele, mivel egymás mellé rakva a dual és singleradit hosszabb lenne, mint maga a ház mélysége.
Meg a nagyhelyek kihasználtságától is függene a dolog, mivel ventistől 2 nagyhelyet foglal el a radiátor (dualradi). Nagytorony rulez[/quote]egy egész darab CD-íróm van , szal ez nem téma , még azt sem szoktam használni
emiatt nem cserélem le a házat egy toronyra , inkább vmit kitalálok majd
![]()
Elküldve: 2003. 04. 15. 10:57
idézet:
Ezt írta ZooLee:
Valószínűleg igen, mivel a Chieftec, Antec, TT házak egy tőről származnak. De a Xaser házak nem csak midi méretűek? (Vagy van nagytorony változata is?) Abban viszont nemigen fog elférni ennyi cucc.
ZooLee[/quote]ez a chieftec miditornyából van átalakítva... lsd fentebb![]()
Elküldve: 2003. 04. 15. 11:14
idézet:
Ezt írta fLeSs:
egy egész darab CD-íróm van , szal ez nem téma , még azt sem szoktam használniemiatt nem cserélem le a házat egy toronyra , inkább vmit kitalálok majd
[/quote]
Szerintem vagy dualradi, vagy singleradi, de a kettő együtt nem nagyon fog elférni a midiben.
Elküldve: 2003. 04. 15. 11:25
idézet:
Ezt írta Rudi:
Szerintem vagy dualradi, vagy singleradi, de a kettő együtt nem nagyon fog elférni a midiben.[/quote]én is a dualradira gondoltam singleben![]()
Elküldve: 2003. 04. 15. 19:40
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Fokozzuk az izgalmakat a fórumlátogatókban, mi? Te kis PR szaki![]()
![]()
[/quote]
Jahhh....
Majd eccer csak készen lesznek azok a képek
Hehh...

Súgó
A téma zárva.