idézet:
Ezt írta Rudi:
Csini házikó, nekem is ilyen volt még a celeron 300A-s időkben.Csak a tápja nyekkent meg, és azóta otthon porosodik.
[/quote]
Eladnad? Mondjuk ket sorert?De komolyan, megbeszelhetnenk, otthonra kene valami haz...
AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # I.
Elküldve: 2003. 04. 29. 10:25
Elküldve: 2003. 04. 29. 10:28
idézet:
Ezt írta sefi:
Sziasztok !
En is megosztanam veletek a masinam kepeit. Nem annyira a szepseg inkabb a praktikussag jegyeben fogantak az atalakitasok.
[/quote]
Olyan kabelre huzhato spiralis izet hol lehet kapni + mennyiert? A masik meg: a feszstaboknak szerinted kell AKKORA huto? Bar ha mar osszeraktad, nem erdemes szetszedni![]()
Elküldve: 2003. 04. 29. 11:08
idézet:
Ezt írta ant:
Olyan kabelre huzhato spiralis izet hol lehet kapni + mennyiert? A masik meg: a feszstaboknak szerinted kell AKKORA huto? Bar ha mar osszeraktad, nem erdemes szetszedni[/quote]
A spiral neve meglepo modon kabelspiral, villanyszerelesi szakuzletekben (nagyobbakban) lehet venni, az arat nem tudom mert en ugy kaptam egy tekercsel ajandekba.
A hutobordak lehet, hogy egy kicsit tul vannak meretezve, de mivel a feszultseg csokkentesevel a ventik aramfelvele is no nem art az ovatossag, masreszt az anyag nem kerult semmibe (egy rossz 3.5'' floppy aluminium boritasabol lett kivagva olloval), az elkeszites meg plusz 10 percbe.
Udv,
A
Elküldve: 2003. 04. 29. 11:19
idézet:
Ezt írta WiZARD:
grat, nagyon szép a kijelző/szabályzó cucc, amit elkövettél.
jól látom, hogy MS kékfogas desktop cucca van?
(egér+billzet) megtudhatom, hogy honnan és menyniért szerezted be? (egerem van,. de egy ilyen bill még kéne)[/quote]
Nem, az eger meg a bill sima wireless desktop, a kekfog csak az adapter miatt van ott (telefonhoz). A gond az a kekfoggal hogy nincs normal PS2 bill csatlakozasa, azaz addig amig a masina fel nem bootolt es a drivere el nem indult addig nincs billentyuzeted (no setup, no recovery console).
Billentyuzet kulon nem letezik, csak bill+eger kb 160usd koruli aron.
Elküldve: 2003. 04. 29. 19:11
UI.: Bocs a rossz minőség miatt, de nem volt digigép a közelben. Pedig jó lett volna egyet sötétben is csinálni, mert akkor látszana a piros fény a gépben.
Szeretném még megjegyezni, hogy a gép oldalának kivágását 100%-ban sarokcsiszolóval csináltam (vágó + legyezőlapos korong). Ezt csak azért mondom, mert valahol valaki írta, hogy sarokcsiszolóval leég a festék, stb.
UPDATE (2003-05-19): képek cserélve
[ 2003. május 19.: mumtaz szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 04. 29. 21:59
Csak jobb minosegu kepek kellenek
Abit AI7 / P4 3.0c
/ 2*512 Geil 400 ddr / Gigabyte Ati 9600pro / Viewsonic VP171b / Audigy2 / Maxtor SATA 80g / Seagate Barracuda4 80g
Elküldve: 2003. 04. 29. 22:40
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Érdemes rá
Csak szerezz egy digitális masinát...[/quote]
idézet:
Ezt írta atee:
Jaja eleg jo!
Csak jobb minosegu kepek kellenek[/quote]
Ti testvérek vagytok?
Mi tagadás, tényleg kellene valami digitális "izé".
Egyébként még nincs teljesen készen, mivel a ház oldalának visszatétele cirka 7 fokos hőemelkedést jelentett a procinak, és a chieftec tápom is kicsit melegebb levegőt nyomkod kifele. Ezért azt tervezem, hogy felrakok egy ventit a plexi valamelyik részére. Bár óriási a dilemma, mivel a legjobb hatásfok érdekében olyan helyre kellene tenni, ahol már rontaná az összképet.
Két elfogadható helyet képzelek el, ahol a hatásfok is megfelelő és jól is nézhet ki:
1.: a plexi közepén
2.: középmagasságban közvetlenül a "fül" (az a beugró rész az oldallapon) mellé.
Minkétesetben teljesen áttetsző LED-es ventin gondolkodom
Csak két piros lámpa világít benne (egy a tetőlemezen és egy az oldallap belső felén), de kell egy harmadik a ház alsó részére, mivel ott már alig van fény.
Elküldve: 2003. 04. 30. 09:10
idézet:
Ezt írta mumtaz:
kell egy harmadik a ház alsó részére, mivel ott már alig van fény.[/quote]
Ne haragudj, de, sőt
![]()
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2003. 04. 30. 09:16
Gondolt már valaki világító szobaszökőkút és számítógép összeépítésére? Hatékony vízhűtést biztosítana a gépnek és megoldaná a szoba levegőjének egészséges párásítását is.
(Ötletemet felajánlom a zócéportálnak. Ingyé.)
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2003. 04. 30. 09:20
idézet:
Ezt írta kisbetu:
Ne haragudj, de, sőt
[/quote]
Ezt hogy érted?
Muszály bele még1, mert így rohadt nagy árnyékok vannak benne. Főleg a kártyák alatt nagy a sötétség, mivel az oldallapon lévő lámpa magasabban van a VGA-nal és a VGA leárnyékolja az alatta lévő részeket.
Kívűlről elég szembetűnő.
Ja bocs! Te arra gondoltál, hogy a ház aljára akarom rakni!? Nem az aljára, hanem az alsó részére. Egészen pontosan az oldallap belső felére kb. 4-5 centi magasan a ház aljától.
[ 2003. április 30.: mumtaz szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 04. 30. 09:38
idézet:
Ezt írta mumtaz:
Ja bocs! Te arra gondoltál, hogy a ház aljára akarom rakni!?[/quote]
Nem. Én arra gondoltam, hogy a számítógépet számítási teljesítménye miatt használnám. Világításra egyéb készülékeket használok.
A vasalónál sem szeretem, ha világít.
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2003. 04. 30. 10:24
idézet:
Ezt írta kisbetu:
Nem. Én arra gondoltam, hogy a számítógépet számítási teljesítménye miatt használnám. Világításra egyéb készülékeket használok.
A vasalónál sem szeretem, ha világít.[/quote]
Hmm! Nos, nézd meg mások számítógépházait! Ebben csak halvány piros fény világít, ami mellett olvasgatni nem igazán lehet. Ellenben mások olyan katód fénycsövet raknak bele, ami elég erős fényt ad.
Vagy az nem baj?
Egyébként nekem így tetszik. Van itt nekem egy új 150W-os halogén fényvető, amit csak azért nem raktam bele, mert:
1. Túlságosan melegszik
2. Fehér fénye van
3. Túl sok helyet foglal és nem is fér be
Elküldve: 2003. 04. 30. 10:52
idézet:
Ezt írta mumtaz:
[/quote]
Kezdjek Don Quijote-harcot a casemod ellen? Minek? akinek tetszik, csinálja, engem nem zavar. Tedd bele nyugodtan a 150W-os izzót, a villanyszámládat nem én fizetem (bár az ELMÜ felhívásait figyelve, lehet, hogy én is).
Pusztán az általam idézett egy mondatod csalt mosolyt komor ábrázatomra.
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2003. 04. 30. 16:32
idézet:
Ezt írta kisbetu:
Kezdjek Don Quijote-harcot a casemod ellen? Minek? akinek tetszik, csinálja, engem nem zavar. Tedd bele nyugodtan a 150W-os izzót, a villanyszámládat nem én fizetem (bár az ELMÜ felhívásait figyelve, lehet, hogy én is).
[/quote]
Szerintem páran most biztosan felhördűltek. Az általad írottak alapján azért biztos forgolódik a fejedben, hogy ezek az "őrűltek" minek költenek olyasmire, aminek gyakorlatilag semmi haszna sincsen.
Ezek után mondjuk komolyan gondolkodom, hogy letépem a falról a mintás tapétát, illetve leakasztom a képeket is, mert ezek szerint azoknak sincs semmi gyakorlati haszna. Majd kitapétázok idei meg jövőévi naptárakkal
idézet:
Ezt írta kisbetu:
Pusztán az általam idézett egy mondatod csalt mosolyt komor ábrázatomra. [/quote]
Na ja, de ha már valami "baromságot" csinálunk, legalább csináljuk rendesen.
Elküldve: 2003. 04. 30. 18:30
idézet:
Ezt írta mumtaz:
Az általad írottak alapján azért biztos forgolódik a fejedben, hogy ezek az "őrűltek" minek költenek olyasmire, aminek gyakorlatilag semmi haszna sincsen.
[/quote]
Jó, akkor offoljunk tovább.
Eltaláltad, forgolódik, de nem hangoztatom, a Ti dolgotok.
Majdnem annyira értelmetlennek tartom, mint a vízhűtőblokk körbepolírozását. Persze belső világításnál jobban csillog.
Még annyit, hogy hördül, örül, őrül, őröl, fordul, tanul, tanul, tanul... (ha már off)
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2003. 04. 30. 20:19
idézet:
Ezt írta kisbetu:
Majdnem annyira értelmetlennek tartom, mint a vízhűtőblokk körbepolírozását. Persze belső világításnál jobban csillog.
Még annyit, hogy hördül, örül, őrül, őröl, fordul, tanul, tanul, tanul... (ha már off)[/quote]
Szerintem ez a topic arra indult hogy ehhez hasonló házakat lássunk és nem gyári, sima fehér miditoryokatÉs egyébként is, mit kötekszünk???
![]()
Elküldve: 2003. 04. 30. 20:57
idézet:
Ezt írta Csybe:
Szerintem ez a topic arra indult hogy ehhez hasonló házakat lássunk és nem gyári, sima fehér miditoryokatÉs egyébként is, mit kötekszünk???
[/quote]
Szerintem is ezért indult. Ellentétben Kisbetu-vel, én nem hinném, hogy ez a topic azért tart már a 18.-ik oldalon, mert a casemod senkit nem érdekel. Ennek is megvan a maga szépsége. Van, aki az egyediségre törekszik.
Másfelöl nem én kezdtem "kötekedni".
Egyébként megkérdezném kisbetu-től, hogy miért pont az én hozzászólásom "csalt mosolyt" az arcára!? :confused:
Harmadszor: Én nem szólok bele a topicba, ha a téma nem érdekel.
Mint Te is mondtad:
idézet:
Ezt írta kisbetu:
[/quote]
Ezek szerint mégis hangoztatod.
idézet:
Ezt írta kisbetu:
Még annyit, hogy hördül, örül, őrül, őröl, fordul, tanul, tanul, tanul... (ha már off)[/quote]
Na ebben igazad van. Viszont nemtom, hogy miért pont engem böktél ki magadnak!? :confused:
Részemről lezártam a vitát!
Többiektől elnézést az offért!
Elküldve: 2003. 04. 30. 21:58
Terjunk vissza a normalis kerekvagasba
Abit AI7 / P4 3.0c
/ 2*512 Geil 400 ddr / Gigabyte Ati 9600pro / Viewsonic VP171b / Audigy2 / Maxtor SATA 80g / Seagate Barracuda4 80g
Elküldve: 2003. 04. 30. 22:13
idézet:
Ezt írta atee:
na akkor legyen tenyleg off!
Terjunk vissza a normalis kerekvagasba[/quote]
Gondolkodtatok azon,hogy alakulhatott ki az a szó,hogy Kerékvágás?
És mi a rendes kerékvágás??
Tudtommal a kerék nem vágásra lett kitalálva,illetve vágható,de ennek csak én tudok örülni,nem ugy mint a kerék gazdája.![]()
Gumi szerelés-javítás.
Alufelni javítás!!!
Műszaki vizsga, vizsgára felkészítés.
1026 Bp Páfrány u. 17/b
0630-326-3600

Súgó
A téma zárva.