idézet:
Ezt írta Piftuka:
Hú, hát erről a játékról is régen írtunk már a topicban !
Az a "Q4" mire vonatkozik ? 2003-ra, azaz már megjelent, vagy 2004-re ?[/quote]
Mivel a cikk idei, így csak 2004 lehet.
Autó-szimulátorok
Elküldve: 2004. 01. 08. 11:58
idézet:
Ezt írta Douglas:
Ez az amit nem hiszek el
Amugy meg ez itt OFF
[/quote]
Hát ha valóban minden abroncsra, külön fizikát számol. akkor valszeg elég izmos gép kell majd hozzá. De Q4 még odébb van. Addig nekünk is lehet 4gigás PV-ünk
Amíg nincs saját témája elfér itt, amúgy se nagyon pereg mostanában a téma, az egy-két modolóstól etekintve.
[ 2004. január 08.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 08. 12:13
Amugy szerintem jo jatek lesz attol meg hogy nem szimulator.
A Bugbear egyszer mar bizonyitott.
A Bugbear egyszer mar bizonyitott.
Elküldve: 2004. 01. 09. 13:50
Mi van, ezen mindenki átsiklott vagy senkit sem érdekel?
idézet:
World Racing 2 Unofficial Info [07-01-2004 | JZ]
"TDK and Volkswagen work togther at WR2. Today they had a meeting in Ratingen (Germany). TDK and Synetic have the license of all VW cars from Lupo to Phaeton. All brands of the Volkswagen AG will be in this game (Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Seat, Skoda, Volkswagen, maybe ABT-Sportsline)."
Blackhole[/quote]
Elküldve: 2004. 01. 09. 14:01
idézet:
Ezt írta Mumia:
Mi van, ezen mindenki átsiklott vagy senkit sem érdekel?
[/quote]
Engem pl nem
Gondolom olyan lesz mint a Mercedes mas autokkal, raadasul ki tudja mikor jelenik meg.
Az hogy felsorolnak itt par markat az tok erdektelen![]()
Elküldve: 2004. 01. 09. 14:16
idézet:
Ezt írta Mumia:
Mi van, ezen mindenki átsiklott vagy senkit sem érdekel?[/quote]
1. Nem szeretem a VW konszernt... 2. Valószínű, hogy nem írnak új motort a játék alá, így nagy újdonság nem lesz.
Elküldve: 2004. 01. 09. 15:14
Milyen autós játékot javasoltok lanpartyra?
Nem baj, ha kicsit arcade jellegű, a lényeg, hogy látványos és pörgős legyen - tehát nem olyan, mint egy forma1 vagy rally, inkább mint a carmageddon.
Nem baj, ha kicsit arcade jellegű, a lényeg, hogy látványos és pörgős legyen - tehát nem olyan, mint egy forma1 vagy rally, inkább mint a carmageddon.
Elküldve: 2004. 01. 09. 17:54
idézet:
Ezt írta MisterY:
Nem baj, ha kicsit arcade jellegű, a lényeg, hogy látványos és pörgős legyen - tehát nem olyan, mint egy forma1 vagy rally, inkább mint a carmageddon.[/quote]
Insane, Screamer4x4 King of the hill (sajna csak 4-en lehet)
Elküldve: 2004. 01. 09. 17:55
idézet:
Ezt írta Satriani:
1. Nem szeretem a VW konszernt... 2. Valószínű, hogy nem írnak új motort a játék alá, így nagy újdonság nem lesz.[/quote]
Nem hiszem, hogy 1 az egyben ugyanazt kiadják más autókkal, annak valóban nem lenne értelme.
Bár ha a motort nézzük, az alapjaiban a Nice2 óta ugyanaz, csak tupírozgatják. Ez tisztán látszik, hogy ugyanez a motor volt a Truck Racing alatt is, meg előtte a Breakneck alatt is. Szerintem az a baja van a motornak, hogy bénán kezeli az offroad részeket, és a sérülés modellezés (ami viszont tényleg nem változott semmit a nice2 óta) eléggé bénácska. Bár a Truck racing-ben egy más jellegű sérülés volt, ugye ott abból állt, hogy 1-2 alkatrész elkezdett lifegni. Ha a kettőt összekombinálnák az még elfogadható lenne.
[ 2004. január 09.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 10. 09:27
idézet:
Ezt írta MisterY:
Nem baj, ha kicsit arcade jellegű, a lényeg, hogy látványos és pörgős legyen - tehát nem olyan, mint egy forma1 vagy rally, inkább mint a carmageddon.[/quote]
És NetParty-ra?
New see one up road?
Elküldve: 2004. 01. 10. 10:42
idézet:
Ezt írta Rx7:
És NetParty-ra?[/quote]
Szia RX7!
Ugye te vagy az az RX7, akit valamelyik nap láttam fönt valamelyik lfs serveren? Meg ha jól láttam, az lfs.hsw-n is regelve vagy, meg írogattál a fórum-topicba is. Jól vágom, vagy tévedek?![]()
Üdv: Bepe
Elküldve: 2004. 01. 12. 01:12
ez nagyon durván néz ki
milyen gép kell majd erre? :confused: (eszi nem eszi, ezt kapja ami itt lent van
)
Elküldve: 2004. 01. 14. 11:32
idézet:
Ezt írta Mumia:
Hát ha valóban minden abroncsra, külön fizikát számol. akkor valszeg elég izmos gép kell majd hozzá. De Q4 még odébb van. Addig nekünk is lehet 4gigás PV-ünk
Amíg nincs saját témája elfér itt, amúgy se nagyon pereg mostanában a téma, az egy-két modolóstól etekintve.
[/quote]
Ennek két oka van:
1. Nem nagyon jelenik meg szimulátor.
2. Ha megjelenik, akkor bizton csak a külön topicjába ír mindenki.
Egyébként akár jó is lehet a Flat Out és nem OFF.
Persze az EMPIRE nagyon erős gyanúra ad okot és akkor még finoman fejeztem ki magamat !
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 01. 14. 11:45
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Egyébként akár jó is lehet a Flat Out és nem OFF.
Persze az EMPIRE nagyon erős gyanúra ad okot és akkor még finoman fejeztem ki magamat ![/quote]
Piftuka te ne magyrazz te ki voltal borulva mikor a kolinmektre (vagy hogy szoktad hivni) 4 meg volt itt emlitva hogy micsoda OFF merhogy ez biztos nem lesz szimulator.
Nos ennel a jateknal mindossze a keszitok jelentettek ki hogy nem lesz szimulator nalad ez megsem OFF itt erdekes modon.
Amugy szerintem nem csak kimondott szimulatorok szerepelhetnenek itt, merthat akkor ugyis ures lenne a topik.
A Flat out-tal kapcsolatban is csak azert hoztam fel az OFFot mert kivancsi voltam mi lesz a reakcio a Colin 4 utan.
Elküldve: 2004. 01. 14. 15:28
idézet:
Ezt írta Mumia:
Vagyis csak egy kis flémet akartál generálni?[/quote]
Ezzel hogyan generalhattam volna flamet?
Multkor igazsagtalannak ereztem a kolin 4 elleni "hadjaratot" es ez most asszem be is bizonyosodott.
Nem az volt a baj hogy nem szimulator a kolin 4, hanem az hogy igy hivjak es pl Pista csipobol ruhelli.
Igenis van helye itt minden autos jateknak ahogy ez korabban is igy volt amig nem jott a kolin 4 tema
Elküldve: 2004. 01. 14. 15:37
Ez erős csúsztatás. A Colin név már rendesen lejáratódott. A 4. rész semmivel nem lesz különb, mint a 3., ez nyilvánvaló.
Ellenben a Flat Out még meg sem jelent és simán lehet jó kis szimuláció is. Nem mellesleg sokkal régebben volt már róla szó a topicban, mint a Colin-ról.
Ellenben a Flat Out még meg sem jelent és simán lehet jó kis szimuláció is. Nem mellesleg sokkal régebben volt már róla szó a topicban, mint a Colin-ról.
"If i could fly, like the king of the sky..."
Elküldve: 2004. 01. 14. 16:43
idézet:
Ezt írta Douglas:
Ezzel hogyan generalhattam volna flamet?
A Flat out-tal kapcsolatban is csak azert hoztam fel az OFFot mert kivancsi voltam mi lesz a reakcio a Colin 4 utan.
[/quote]
idézet:
[/quote]
Vagyis nem zavart hogy itt van, csak azért hoztad fel, hogy vitát szíthass. Még nem lett flame szerencsére, remélem nem is lesz.

Súgó
A téma zárva.