Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 23:55
nyiss bánom is én, de akkor határozd meg miről lehet itt szó és miről nem, ha ezt konkrétan, normálisan össze tudjátok szedni, akkor legyen
de így nem megy hogy én nem akarok rövidítéseket olvasni, modokat olvasni, ez így bocs de nem működik
Én már javasoltam, hogy mi a megoldás. Ha eddig lett nyitva az F12002 modjainak topic, akkor legyen az F1 Challange-nek is.
Emellett emlékeztetnék MINDENKIT arra -akinek szelektív a memóriája, hogy én is, mint "ős autoszimulátor-topic tag" anno elég sokszor szóltam bizonyos a topicban már tárgyalt, de mégis külön topicot kapott autós játékok kapcsán, hogy "miért kellett külön téma, ha már úgyis beszéltünk/beszélünk róla az autoszim topicban".
Erre mi volt a T. fórumozók válasza? "Az autószim topic túl ömlesztett." "Egyébként sem érdekel az autószim topic." "Ennek a játéknak márpedig azért is kell külön topic. Pont" stb, stb, stb.
Szóval talán jó lenne eldönetni ezeknek a fórumozóknak, hogy mit is akarnak? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy itt jelenleg három fórumozó (Mumia, Douglas és Piftuka) van tisztában azzal, hogy mit szeretne.
Tény, hogy az autószim topicban régen is sok dologról volt szó, de ne keverjük a szezont a fazonnal!
Ez a hely mindig is a még meg nem jelent autós programokról szóló információk (képek, linkek, oldalak, videók) és beszélgetés topicja volt. Emellett újonc autószim-fanok "tanácsadó" topicja (meg beszélgetés, néhány őskövületről, mint pl. Stunts).
Ezek illenek ide. Az online versenyzésről és moddolásról szóló -csak az abban résztvevőket érintő; más külső szemlélő számára teljesen érdektelen-, oldalakon át tartó csevely BIZTOSAN NEM! Tessék neki topicot nyitni, ahogyan az pl. az HWSW F1 bajnokság esetében is történt. Véletlenül sem az F1 2002 topicot offoltuk tele azzal. Lehet követni a példát (ha akarjátok egyáltalán)!
Szóval maradjon ez a topic az, ami régen volt!
EZ a javaslatom.