HWSW Informatikai Kerekasztal: Autó-szimulátorok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (52 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Autó-szimulátorok

#861 Felhasználó inaktív   Misu 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 04. 18:32

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 10:30

Valahogy érdekesnek tartom, hogy TE csak akkor kerülsz elő, amikor valamilyen mondvacsinált indokból alkalom nyílik engem (és azokat akik mellém állnak) pocskondiázni.

ebbe nem szeretnék belefolyni, de összhangot látok a között, hogy Toya a témához tartozó véleményedet nem minősíti csak a demoralizálást  ;)

egyébként ebben a giga offtopic részben miért nem megy a sírás a témához nem kötődő tartalom miatt? Ezt a kérdést már feltettem párszor nem jött válasz

Lényegtelen ha ez így nektek jó akkor legyen, nem szoktam ilyet mondani, de szerencsére a HSW-t nem boldogítjátok (már)

#862 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 18:54

:think:

nyár van, lányok rövid szoknyában, kellemes idő, tópart, szórakozás, stb stb   :cool:

mi az isten van veletek?  :confused:  droidok vagytok mind, hogy itt és ilyen hülyeségeken esz titeket a fene :D  de hát megérdemlitek  :cool:

Szerkesztette: caratyuska 2004. 07. 04. 18:58 -kor

----atyuska----

#863 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 19:03

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 19:54

nyár van, lányok rövid szoknyában, kellemes idő, tópart, szórakozás, stb stb   :cool:

mi az isten van veletek?  :confused:  droidok vagytok mind, hogy itt és ilyen hülyeségeken esz titeket a fene   :D  de hát megérdemlitek  :cool:

:box2:
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.

#864 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 20:35

Idézet: Misu - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 19:32

Lényegtelen ha ez így nektek jó akkor legyen, nem szoktam ilyet mondani, de szerencsére a HSW-t nem boldogítjátok (már)

Ez nem lehetne kolcsonos?

#865 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 21:41

Idézet: Douglas - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 21:35

álljatok már le, utolsó figyelmeztetés  :offtopic:

----atyuska----

#866 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 21:44

egyébként mint régi olvasó-író itt az autószim topicban elmondanám én is a véleményem, remélem nem baj, bár úgyis az lesz, azt csinálnak belőle unatkozó nőhiányban szenvedő emberek

ez a topic, és elődjei régóta mindennel, jól olvassátok mindennel foglalkozott eddig is amit az autós játékokhoz kapcsolódik, miért kell most 3 embernek, ebből kettő már régóta "problémás" mások szemében, megvétóznia ezt?

----atyuska----

#867 Felhasználó inaktív   Misu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 22:13

Idézet: Douglas - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 21:35

ki van zárva :boa:

#868 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 22:28

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 22:44

egyébként mint régi olvasó-író itt az autószim topicban elmondanám én is a véleményem, remélem nem baj, bár úgyis az lesz, azt csinálnak belőle unatkozó nőhiányban szenvedő emberek

ez a topic, és elődjei régóta mindennel, jól olvassátok mindennel foglalkozott eddig is amit az autós játékokhoz kapcsolódik, miért kell most 3 embernek, ebből kettő már régóta "problémás" mások szemében, megvétóznia ezt?

Ja hat akkor ezentul ne is nyissunk autos topikot, illetve ha valaki megis nyitnia akkor is az autoszimulatorokba omlesszunk mindent.

Nem tudom megerteni ezt a gondolkodasmodot, biztos mert nem HSW-s vagyok.

Egyebkent meg kiakaszton primitiv a megnyilvanulasod hazigazda letedre, latszik a HSW osszefonodas.

#869 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 22:30

Idézet: Misu - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 23:13

ki van zárva :boa:

Na, sunnyogj mar vissza HSWre.

#870 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 22:55

Idézet: Douglas - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 23:28

Ja hat akkor ezentul ne is nyissunk autos topikot, illetve ha valaki megis nyitnia akkor is az autoszimulatorokba omlesszunk mindent.

Nem tudom megerteni ezt a gondolkodasmodot, biztos mert nem HSW-s vagyok.

Egyebkent meg kiakaszton primitiv a megnyilvanulasod hazigazda letedre, latszik a HSW osszefonodas.

persze munkásőr és 3/3-as is voltam azt miért nem látod? :D

nyiss bánom is én, de akkor határozd meg miről lehet itt szó és miről nem, ha ezt konkrétan, normálisan össze tudjátok szedni, akkor legyen

de így nem megy hogy én nem akarok rövidítéseket olvasni, modokat olvasni, ez így bocs de nem működik

én pedig csak olyan primitív vagyok, mint amilyen szánalmas te, világfájdalommal az arcodon

Szerkesztette: caratyuska 2004. 07. 04. 22:56 -kor

----atyuska----

#871 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 04. 23:27

Idézet: Misu - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 19:32

egyébként ebben a giga offtopic részben miért nem megy a sírás a témához nem kötődő tartalom miatt?

Csak hogy legyen valami jó is a mai napban:
Ez a veszekedés elég off itt, egyáltalán nem kötődik a témához, van rá ezer topic, tessék ott kitárgyalni :reklamacio: :D
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#872 Felhasználó inaktív   Misu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 23:28

Idézet: Douglas - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 23:30

Na, sunnyogj mar vissza HSWre.

az a különbség, hogy én nem titeket támadtalak hanem azt, amit mondtok, írtok, egyébként ugyanannyi jogom van itt lenni, mint neked ne rekessz ki lehetőleg majd az adminok megteszik ha adok rá okot, de erre nincs nagyobb esélyem, mint neked vagy itt bárki másnak

vitatkozni is lehet(ne) korrekt(ebb)en

megjegyzem a fórumszabályzat egyes pontjának továbbgondolása esetén a kirekesztés nem minősül megkülönböztetésnek? Ha esetleg egy admin erre jár örülnék ha válaszolna  :)

Szerkesztette: Misu 2004. 07. 04. 23:35 -kor

#873 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 09:43

Megkerunk mindenkit h fejezzetek be a vitat. Aki folytatja az innentol kezdve figyelmeztetesben lesz reszesitve,szukseg eseten a topicot 2-3 napra zarolom mig lehiggadtok
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#874 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 09:51

OFF

Még valami: tisztában voltam vele, hogy semmi értelme és hamar be lesz zárva a topik, amit nyitottam, mint ahogy azzal is, hogy egyesek nem bírják megállni szó nélkül. Ebből is látszik, hogy élvezik ezt. Részemről teljesen vége ennek a nézeteltérésnek, ezzel kapcsolatban semmi hozzáfűznivalóm a jövőben nem lesz. Elnézést. Push the pedal to the metal! Jöhet a figyelmeztetés nekem is.

ON

Szerkesztette: JuanG 2004. 07. 05. 09:54 -kor

...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing

#875 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 09:57

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. júl. 5., hétfő - 10:43

Megkerunk mindenkit h fejezzetek be a vitat. Aki folytatja az innentol kezdve figyelmeztetesben lesz reszesitve,szukseg eseten a topicot 2-3 napra zarolom mig lehiggadtok

Innentol meg sem szoltam es maris kaptam figyelmeztetest.  :D

#876 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 10:18

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 23:55

nyiss bánom is én, de akkor határozd meg miről lehet itt szó és miről nem, ha ezt konkrétan, normálisan össze tudjátok szedni, akkor legyen

de így nem megy hogy én nem akarok rövidítéseket olvasni, modokat olvasni, ez így bocs de nem működik

Én már javasoltam, hogy mi a megoldás. Ha eddig lett nyitva az F12002 modjainak topic, akkor legyen az F1 Challange-nek is.

Emellett emlékeztetnék MINDENKIT arra -akinek szelektív a memóriája, hogy én is, mint "ős autoszimulátor-topic tag" anno elég sokszor szóltam bizonyos a topicban már tárgyalt, de mégis külön topicot kapott autós játékok kapcsán, hogy "miért kellett külön téma, ha már úgyis beszéltünk/beszélünk róla az autoszim topicban".

Erre mi volt a T. fórumozók válasza? "Az autószim topic túl ömlesztett." "Egyébként sem érdekel az autószim topic." "Ennek a játéknak márpedig azért is kell külön topic. Pont" stb, stb, stb.

Szóval talán jó lenne eldönetni ezeknek a fórumozóknak, hogy mit is akarnak? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy itt jelenleg három fórumozó (Mumia, Douglas és Piftuka) van tisztában azzal, hogy mit szeretne.

Tény, hogy az autószim topicban régen is sok dologról volt szó, de ne keverjük a szezont a fazonnal!
Ez a hely mindig is a még meg nem jelent autós programokról szóló információk (képek, linkek, oldalak, videók) és beszélgetés topicja volt. Emellett újonc autószim-fanok "tanácsadó" topicja (meg beszélgetés, néhány őskövületről, mint pl. Stunts).
Ezek illenek ide. Az online versenyzésről és moddolásról szóló -csak az abban résztvevőket érintő; más külső szemlélő számára teljesen érdektelen-, oldalakon át tartó csevely BIZTOSAN NEM! Tessék neki topicot nyitni, ahogyan az pl. az HWSW F1 bajnokság esetében is történt. Véletlenül sem az F1 2002 topicot offoltuk tele azzal. Lehet követni a példát (ha akarjátok egyáltalán)!

Szóval maradjon ez a topic az, ami régen volt!

EZ a javaslatom.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#877 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 16:14

jelent meg mostanában vmi érdemleges? nem feltétlen nagy név, csak valami amivel agyonüthetném az időt. autózhatnékom van :)
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#878 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 16:55

Idézet: freeone - Dátum: 2004. júl. 5., hétfő - 15:14

jelent meg mostanában vmi érdemleges? nem feltétlen nagy név, csak valami amivel agyonüthetném az időt. autózhatnékom van :)

teljes játék nem...csak...hmm inkább ki le sem írom...:D

inkább itt érdeklődj: F1challenge modjai

Szerkesztette: JuanG 2004. 07. 05. 16:57 -kor

#879 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 00:11

Idézet: JuanG - Dátum: 2004. júl. 5., hétfő - 17:55

teljes játék nem...csak...hmm inkább ki le sem írom...:D

inkább itt érdeklődj: F1challenge modjai

Akkor már inkább böjtölök...nem szeretem az f1c-t. de kösz!
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#880 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 07:10

Idézet: freeone - Dátum: 2004. júl. 5., hétfő - 23:11

Akkor már inkább böjtölök...nem szeretem az f1c-t. de kösz!

nincs mit...:)

Téma megosztása:

• (52 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »