Szerkesztette: Mumia 2004. 10. 26. 23:48 -kor
Autó-szimulátorok
Elküldve: 2004. 10. 26. 23:48
Na kinnt van az NFSUG nevű förmedvény második felvonásának a demója is, csak azért nem a témájába írom ezt, mert flame lenne belőle. Csak véletlenül vettem észre. Feltűnt, hogy jobban pörög a témája mint a HL2-é. Azért ez elgondolkoztat, és egyben el is szomorít, hogy többen és jobban várják azt a hulladékot, mint teszem azt a CRC-t, vagy Flat Out-ot, vagy akár ezt a programot valaha is fognak, amit az imént linkeltem.
Elküldve: 2004. 10. 27. 06:48
uhh de korrekt ladás képek
az nfs-en nem kell csodálkozni, ez kell a népnek cirkusz és szórakozás, ezért van focsi is mo-n
az nfs-en nem kell csodálkozni, ez kell a népnek cirkusz és szórakozás, ezért van focsi is mo-n
----atyuska----
Elküldve: 2004. 10. 27. 11:31
Erről Ladás játékról épp volt szó a NFS U2 topicban is.
Tényleg szépnek ígérkezik, Lada forevör, remélem lesz VFTS-is

Elküldve: 2004. 10. 31. 00:30
Található valahol részletes leírás arról, hogy hogyan kell beilleszteni a Sports Car GT-be az új pályákat? Én elvben tudom, de szóltak, hogy írjam le, és ahhoz most újra elő kell szedni játékot, meg memóriámból a dolgokat
Szóval ha van esetleg valami pontos magyar leírás és megírnátok hol, akkor megköszönném.
Amúgy nem egyszerű betenni egy új pályát, ki-be kell csomagolgatni meg átírni, bla-bla, nem tudom akkoriban miért nem önkicsomagoló önistalláló pálya SCGT-hez

Amúgy nem egyszerű betenni egy új pályát, ki-be kell csomagolgatni meg átírni, bla-bla, nem tudom akkoriban miért nem önkicsomagoló önistalláló pálya SCGT-hez

Elküldve: 2004. 11. 04. 06:31
Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 23:11
nézte már valaki?
Igen, egy páran: https://forum.hwsw.h...opic=19352&st=0

Mindenki csak áradozik róla! De tényleg.
Elküldve: 2004. 11. 06. 20:10
yee!
ez tiszta komoly lesz ez a játék!
és még a szamarám is benne van! juhééé!!
ez tiszta komoly lesz ez a játék!
és még a szamarám is benne van! juhééé!!

Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp
Elküldve: 2004. 11. 10. 13:21
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. okt. 27., szerda - 0:48
Na kinnt van az NFSUG nevű förmedvény második felvonásának a demója is, csak azért nem a témájába írom ezt, mert flame lenne belőle. Csak véletlenül vettem észre. Feltűnt, hogy jobban pörög a témája mint a HL2-é. Azért ez elgondolkoztat, és egyben el is szomorít, hogy többen és jobban várják azt a hulladékot, mint teszem azt a CRC-t, vagy Flat Out-ot, vagy akár ezt a programot valaha is fognak, amit az imént linkeltem.
CRC demót megnéztem, és borsódzott a hátam. borzalmas volt, és irányíthatatlan(elnézést ha ezzel valakinek a lelkébe tiprok), és kifagyott jó sokat. pedig azért nem nagyon volt még olyan szim aminek kínlódnom kellett volna az irányításával.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 11. 10. 13:22
Ja, a lada rc viszont nagyon jónak ígérkezik. nem annyira képek, mint inkább a leírásuk alapján.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 11. 10. 17:51
Idézet: freeone - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 13:22
Ja, a lada rc viszont nagyon jónak ígérkezik. nem annyira képek, mint inkább a leírásuk alapján.
A videók alapján annak még minima 1 év fejlesztés kell, és ez az abszolut minimum. Persze kivéve, ha 50 ember dolgozik rajta, amit kétlek

Elküldve: 2004. 11. 10. 17:52
Idézet: freeone - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 13:21
CRC demót megnéztem, és borsódzott a hátam. borzalmas volt, és irányíthatatlan(elnézést ha ezzel valakinek a lelkébe tiprok), és kifagyott jó sokat. pedig azért nem nagyon volt még olyan szim aminek kínlódnom kellett volna az irányításával.
Én meg sem néztem. Ne nem azért mert nem akartam, de úgy tűnik nem veszítek vele sokat.
Elküldve: 2004. 11. 11. 14:47
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. nov. 11., csütörtök - 14:21
Valaki írna egy véleményt pls? köszi!
Elküldve: 2004. 11. 11. 15:07
Idézet: freeone - Dátum: 2004. nov. 11., csütörtök - 15:47
szerintem töltsd le és próbáld ki, megéri

Elküldve: 2004. 11. 11. 15:36
Idézet: freeone - Dátum: 2004. nov. 11., csütörtök - 13:47
mondom: KIRÁLY!!!
graf - okés
irányitás - tökjó
fizika - fasza
hangok - olyan GTR-esek, szal fasza!
multi teszt este lesz valszeg...
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing
Elküldve: 2004. 11. 12. 20:52
Hali fiuk!
Most, hogy ennyi igeretes szimulator van a lathataron gondoltam felajanlom, hogy van egy 100Mbites gameszerverunk, amelyen par nap meg szabad.
Tehat a lehetoseg adott, csak kene aki leszervezi a dolgokat es lehetne uj bajnoksagokat inditani!
Ingy is versenyzett velunk, igaz meg az F12002 / GT2002 / F1C komboval, sot meg Misu is.
Minel tobb ember gyulik ossze, annal alacsonyabb az eves dij, de a nagysagrendrol kb. annyit, hogy havi fel doboz cigaretta a dij! Ergo par szaz forint.
Most, hogy ennyi igeretes szimulator van a lathataron gondoltam felajanlom, hogy van egy 100Mbites gameszerverunk, amelyen par nap meg szabad.
Tehat a lehetoseg adott, csak kene aki leszervezi a dolgokat es lehetne uj bajnoksagokat inditani!
Ingy is versenyzett velunk, igaz meg az F12002 / GT2002 / F1C komboval, sot meg Misu is.
Minel tobb ember gyulik ossze, annal alacsonyabb az eves dij, de a nagysagrendrol kb. annyit, hogy havi fel doboz cigaretta a dij! Ergo par szaz forint.
Elküldve: 2004. 11. 15. 09:37
Idézet: mozso - Dátum: 2004. nov. 12., péntek - 19:52
Hali fiuk!
ez ua. a szerver, amit norbi is felajánlott a sg-n a GTR topikban???
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing
Elküldve: 2004. 11. 23. 23:39
Szevasztok !
Idezavartak a következő kérdésemmel,amivel próbáltam egy új topicot nyitni :
Milyen F1 szimulátorok vannak PC-re és melyik a legjobb?
Idezavartak a következő kérdésemmel,amivel próbáltam egy új topicot nyitni :
Milyen F1 szimulátorok vannak PC-re és melyik a legjobb?