Régi játékok új bőrben :)
Elküldve: 2005. 11. 05. 07:22
Mert a jDoom engine teljesen ingyenesen, és szabadon letölthető. Cskúgy mint a hozzá való textúrapackok, és 1ébb cuccok is.
Ráadásul ez a "tört" verzió még az alap doom 1-2 játékot sem tartalmazza, pedig szükséges a műkődéshez.
Ráadásul ez a "tört" verzió még az alap doom 1-2 játékot sem tartalmazza, pedig szükséges a műkődéshez.
Elküldve: 2005. 11. 05. 13:14
Idézet: playback - Dátum: 2005. nov. 5., szombat - 2:20
iszonyat királyság amit csinálsz peti2mtag, remélem tudod 
Még egy Blood2 rajongó?
Amúgy rájöttem, hogy én nem is játszottam végig ezt a játékot. Most pont ott vagyok elakadva, ahol régen, szóval lehet hogy lőttek a további zenéknek. :Đ Fent vagyok ezen a CAS Revenant léghajón vagymicsodán, eljutottam az irányítófülkéig, ahol néhány gazficzkót kinyírtam, kinyílt egy folyosó, a folyosó végén pedig van egy téglafal, rajta egy apró faajtóval. Az ajtó mögé be tudtam nézni a 'The Eye'-jal, ott van az önmegsemmisítő kapcsolója, de bejutni nem tudok.
Elküldve: 2005. 11. 05. 21:39
sajnos már nem emlékszem, de ezek nem voltak olyan bonyolutl pályák. nekem amikor anno játszottam a csatornában volt gond, ott akadtam el egyszer
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.
Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.
Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.
Elküldve: 2005. 11. 05. 22:02
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. nov. 5., szombat - 7:22
Mert a jDoom engine teljesen ingyenesen, és szabadon letölthető. Cskúgy mint a hozzá való textúrapackok, és 1ébb cuccok is.
ja, hat nekem benne volt. azert csodalkoztam
Elküldve: 2005. 11. 05. 22:15
Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. nov. 5., szombat - 22:02
ja, hat nekem benne volt. azert csodalkoztam 
tökmind1, mert az is ingyenes már
1ébként meg az a verzsön 1 nagy kalap kaki.
Elküldve: 2005. 11. 05. 23:40
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. nov. 5., szombat - 14:14
Még egy Blood2 rajongó?
Ugyan, semmiség. 
Amúgy rájöttem, hogy én nem is játszottam végig ezt a játékot. Most pont ott vagyok elakadva, ahol régen, szóval lehet hogy lőttek a további zenéknek. :Đ Fent vagyok ezen a CAS Revenant léghajón vagymicsodán, eljutottam az irányítófülkéig, ahol néhány gazficzkót kinyírtam, kinyílt egy folyosó, a folyosó végén pedig van egy téglafal, rajta egy apró faajtóval. Az ajtó mögé be tudtam nézni a 'The Eye'-jal, ott van az önmegsemmisítő kapcsolója, de bejutni nem tudok.
Az ott a pálya vége felé lesz, mert azt a kart kell majd meghúznod és utána kell kiugrani a hajóból, de előtte még fel kell venni egy ejtőernyőt is, ja és ne felejtsd el megnyomogatni a kis műszerfalakat is vagy miket, mert sokszor kell kapcsolgatni ilyeneket emlékeim szerint
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Elküldve: 2005. 11. 06. 15:59
Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 10:28
A blood2 már ingyenes?
Sőt, már szerintem fizetnek érte, hogy elvigyed
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Elküldve: 2005. 11. 06. 16:07
Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 14:59
Sőt, már szerintem fizetnek érte, hogy elvigyed

Nicsak, egy Skeletor
De rég láttalak
Szerkesztette: dani83 2005. 11. 06. 16:08 -kor
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 11. 06. 16:33
Idézet: dani83 - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 17:07
Nicsak, egy Skeletor
De rég láttalak
De rég láttalak
Naja...demosmá leszek
Elküldve: 2005. 11. 06. 16:40
Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. nov. 6., vasárnap - 15:33
Naja...demosmá leszek 
Mi volt ez a nagy eltűnés?
Nem mintha hiányoztál volna
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 11. 07. 16:46
Idézet
Nem mintha hiányoztál volna
Az érzés kölcsönös
Idézet
Mi volt ez a nagy eltűnés?
Foglalt volt a gép
Elküldve: 2005. 11. 07. 21:47
Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. nov. 7., hétfő - 15:46
Foglalt volt a gép
Nálluk volt pár napig, mi?
Elküldve: 2005. 11. 07. 22:57
Ebebn az esetben viszont Ő nagyon rá fog érni az elkövetkezendő 10-20 évben
Elküldve: 2005. 11. 07. 23:17
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. nov. 7., hétfő - 21:57
Ebebn az esetben viszont Ő nagyon rá fog érni az elkövetkezendő 10-20 évben
De fog hiányzoni...
Elküldve: 2005. 11. 09. 19:51
Csak nehogy fordítva süljön el
Elküldve: 2005. 11. 13. 07:29
Mondom megnézem ezt az Internal féle jDoom verziót...
Te jó ééég
:Đ
Nemtudom ezt ki rakta össze, de a jDoom engine kb 1 éves ami alatta van, a kickstart talán még régebbi.
A modelek pedig szóra sem érdemesek
1edül 1 hasznos dolgot találtam bent, ami nekem még nem volt meg.
Ez pedig 2 darab textúra (a rácsok)
Te jó ééég
Nemtudom ezt ki rakta össze, de a jDoom engine kb 1 éves ami alatta van, a kickstart talán még régebbi.
A modelek pedig szóra sem érdemesek
1edül 1 hasznos dolgot találtam bent, ami nekem még nem volt meg.
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2005. 11. 13. 07:30 -kor
Elküldve: 2005. 12. 12. 16:25
Idézet: playback - Dátum: 2005. nov. 5., szombat - 3:20
iszonyat királyság amit csinálsz peti2mtag, remélem tudod 
Igen, csak csinálhatná kicsit gyakrabban, már vagy 2-3 hónapja be sem nézett
Elküldve: 2005. 12. 15. 12:19
Idézet: Maxtreme 666 - Dátum: 2003. dec. 2., kedd - 19:31
Biztos tudjátok hogy egy csomó régi játékot grafikailag felujítottak, közel a mai elvárásokank megfelelően.
Kérnék mindenkit aki tud ilyet, az legyenszíves írja ide.
Kezdésnek itt van 2:
1. Doom:
Hivatalos site: ITT
Quake 1:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Hivatalos oldala:
itt
Kezdésnek itt van 2:
1. Doom:
Quake 1:

Hivatalos oldala:
itt
Hali!
Akkor itt van ez, egy régi kedvencem. Az irányítás sajnos elég rossze lett, legalábbis egérrel meg billenytyűzettel.
http://www.jatekhire....php?stiri=6786
Elküldve: 2005. 12. 15. 12:20
Idézet: Maxtreme 666 - Dátum: 2003. dec. 2., kedd - 19:31
Biztos tudjátok hogy egy csomó régi játékot grafikailag felujítottak, közel a mai elvárásokank megfelelően.
Kezdésnek itt van 2:
1. Doom:
Quake 1:

Hivatalos oldala:
itt
Kezdésnek itt van 2:
1. Doom:
Quake 1:

Hivatalos oldala:
itt
Hali!
Akkor itt van ez, egy régi kedvencem. Az irányítás sajnos elég rossze lett, legalábbis egérrel meg billenytyűzettel.
http://www.jatekhire....php?stiri=6786

Súgó
A téma zárva.