Hitman - Contracts Hitman 3
Elküldve: 2004. 05. 14. 12:12
Viszont arra még nem jöttem rá, a vízbe belefojtani hogyan lehet. előzetesből ítélve kéne hogy legyen rá lehetőség.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 05. 14. 13:07
Szerintem elég idegesítő hogy a Beldingfor Manor pályát nem lehet tisztán megcsinálni.
Kinyírtam a két célszemélyt és kiszabadítottam a gazdag ember fiát úgy hogy az őrök mégcsak utánam sem fordultak egyszer sem. Erre három őr elkezd felém rohanni a pálya másik végéből (térképen látni) és nem lehet elbújni sehova, mindenhol megtalálnak és lőnek.
Ez egy kicsit elvette a kedvem a továbbiaktól.
Kinyírtam a két célszemélyt és kiszabadítottam a gazdag ember fiát úgy hogy az őrök mégcsak utánam sem fordultak egyszer sem. Erre három őr elkezd felém rohanni a pálya másik végéből (térképen látni) és nem lehet elbújni sehova, mindenhol megtalálnak és lőnek.
Elküldve: 2004. 05. 15. 01:36
Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 17:32
Nézd meg mégegyszer, post filter ki van-e kapcsolva(ki kell). Ha igen, akkor a látótávot vedd lentebb, meg a textúrákat.
Mint mondtam grafikai beállításoktól függetlenül csinálja. Természetesen post filter ki van kapcsolva.
Érdekes mert egy szutyok gf4mx-en minden maxon jól megy (persze post filter kikapcsolva)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2004. 05. 15. 02:37
Idézet: Valdy - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 1:36
Mint mondtam grafikai beállításoktól függetlenül csinálja. Természetesen post filter ki van kapcsolva.
Érdekes mert egy szutyok gf4mx-en minden maxon jól megy (persze post filter kikapcsolva)
esetleg vedd le a patch-et. catalyst javítás is van benne, lehet az kavar be.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 05. 15. 02:39
Idézet: Foley - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 13:07
Szerintem elég idegesítő hogy a Beldingfor Manor pályát nem lehet tisztán megcsinálni.

Nekem is volt ilyen, a távcsöves fickó miatt. milyen ruha volt rajtad mikor a foglyot szabadítottad? (vadász?) lovakat kinyírtad? nálam ez a kettő kellett, hogy a szabadítás után ne legyen riadó.
Elküldve: 2004. 05. 15. 02:51
Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 3:37
esetleg vedd le a patch-et. catalyst javítás is van benne, lehet az kavar be.
patch nélkül nem indul a játék, kifagy a menü elött.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2004. 05. 15. 08:35
Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 2:39
Nekem is volt ilyen, a távcsöves fickó miatt. milyen ruha volt rajtad mikor a foglyot szabadítottad? (vadász?) lovakat kinyírtad? nálam ez a kettő kellett, hogy a szabadítás után ne legyen riadó.
Vadász ruha volt rajtam, de a lovakat nem nyírtam ki viszont nem is nyerítettek egyszer sem.
:confused:
Szerkesztette: Foley 2004. 05. 15. 08:35 -kor
Elküldve: 2004. 05. 15. 09:51
De attól függetlenül hogy nem hallottad a nyihogást, ők riasztanak. ki kell őket nyirni. mind
Elküldve: 2004. 05. 15. 09:53
Idézet: Valdy - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 2:51
patch nélkül nem indul a játék, kifagy a menü elött.
Akkor ott más baj is van, patch nélkül is futnia kéne a konfigodon! esetleg win reinstall? nekem kellett egy! és tiszta oprendszerre tettem fel, és játszottam vele. de fogalmam nincs mivel nem fért össze -talán codec :confused: ?
Ja, és ha a "menü alatt kifagy" alatt azt érted, hogy visszalép a winbe? mert akkkor annyi hogy nem parancsikonnal kell inditani!
Szerkesztette: freeone 2004. 05. 15. 09:55 -kor
Elküldve: 2004. 05. 15. 10:07
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 11:07
Hogyhogy írtál a Hitman3 topicba?
Azt hittem, hogy csak Richard Burns rally, cmr4, lfs topicokban vagy fellelhető. 
nemnem
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing
Elküldve: 2004. 05. 15. 10:42
Igen, ez az új játékkategória, az "EIDOS Lopakodós" elég ragasztós...
Elküldve: 2004. 05. 15. 22:55
Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 10:53
Akkor ott más baj is van, patch nélkül is futnia kéne a konfigodon! esetleg win reinstall? nekem kellett egy! és tiszta oprendszerre tettem fel, és játszottam vele. de fogalmam nincs mivel nem fért össze -talán codec :confused: ?
Ja, és ha a "menü alatt kifagy" alatt azt érted, hogy visszalép a winbe? mert akkkor annyi hogy nem parancsikonnal kell inditani!
A gond ott volt hogy egy olyan gépben sem indult el patch nélkül amelyikben radeon 8500/9100 van. Az enyémen kivül 2 másik gépben is ez volt a tünet. Egyszerüen nem tesztelték a gamet ezeken a kártyákon asszem. A furcsa az hogy a másik 2 gép közül csak az egyiken akad a game ugy mint nálam a 3. nál jól megy. A 2 gép közös jellemzője a videkártyán kivül az nforce2-es alaplap. A 3. gép nemtom milyen chipsetes.
Törlöm le a pics*ba
Elküldve: 2004. 05. 15. 23:37
Sajnálom.
nem diesel véletlenül? ... mert az nem jó!
nem diesel véletlenül? ... mert az nem jó!
Szerkesztette: freeone 2004. 05. 15. 23:39 -kor
Elküldve: 2004. 05. 16. 01:06
Idézet: Valdy - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 23:55
A gond ott volt hogy egy olyan gépben sem indult el patch nélkül amelyikben radeon 8500/9100 van. Az enyémen kivül 2 másik gépben is ez volt a tünet. Egyszerüen nem tesztelték a gamet ezeken a kártyákon asszem. A furcsa az hogy a másik 2 gép közül csak az egyiken akad a game ugy mint nálam a 3. nál jól megy. A 2 gép közös jellemzője a videkártyán kivül az nforce2-es alaplap. A 3. gép nemtom milyen chipsetes.
Törlöm le a pics*ba
Törlöm le a pics*ba
Ezt nekem mondtad? :confused:
Elküldve: 2004. 05. 16. 15:08
Idézet
Ezt nekem mondtad?
igen. sajnálom hogy nem jött össze, és megkérdeztem nem a dieseles vacak -e, mint esetleg utolsó tipp.
Szerkesztette: freeone 2004. 05. 16. 15:09 -kor
Elküldve: 2004. 05. 16. 16:13
Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 2:39
Nem megy, pedig már a lovakat is kinyírtam.
Ez így nagyon rossz. Lehet hogy nem is fojtatom.
Egyébként hol van az a távcsöves fickó?
Elküldve: 2004. 05. 16. 16:16
Valaki tudna segiteni,h a slaying dragon palyan mit kene csinalni?Sehogy se jon ossze
.
Elküldve: 2004. 05. 17. 09:28
Idézet: Foley - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 15:13
Nem megy, pedig már a lovakat is kinyírtam.
nálam semmi ilyesmi gond nem volt: "vadásznak" öltözve, ahogy a kinti puskás emberek járnak, bementem az istállóba hátulról, és ott egyből felmentem az "emeletre" és bevártam a lovászfiút, akit hugyozás közben megfojtottam (szar lehetett neki
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing
Elküldve: 2004. 05. 17. 10:10
Idézet: JuanG - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 9:28
nálam semmi ilyesmi gond nem volt: "vadásznak" öltözve, ahogy a kinti puskás emberek járnak, bementem az istállóba hátulról, és ott egyből felmentem az "emeletre" és bevártam a lovászfiút, akit hugyozás közben megfojtottam (szar lehetett neki
)...felvettem a ruháját, utána felmásztam a létrán a sniperes faszihoz (istálló, emelet) óvatosan, hogy ne kerüljek túl közel hozzá, aztán az alkalmas pillanatban mögéje lopakodva kinyírtam vigyázva ne vegyen észre senki...ezekután lementem a fogolyhoz, kiszabadítottam (a lovak nem kezdtek el idegeskedni, gondolom a lovászfiú öltözéke miatt), visszavettem a "vadászruhát" meg a puskát, visszagyalogoltam (óvatosan) a kezdőhelyre és kész!
Na megcsináltam pont ugyanúgy ahogy leírtad, de mindíg beriaszt valahol. Ez egy vicc.
Bárhol állok, egy sarokban elbújva egyszer csak beriaszt és elkezd felém rohanni négy őr a pálya másik feléből. Pontosan tudják hol vagyok és lőnek.
No comment.
Szerkesztette: Foley 2004. 05. 17. 10:10 -kor
Elküldve: 2004. 05. 17. 10:46
Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 16:16
Valaki tudna segiteni,h a slaying dragon palyan mit kene csinalni?Sehogy se jon ossze
.
az az egyik leggyorsabb pálya. 2perc alatt kinn lehet lenni a pályáról SA-ra.
a bejárható épületet keresd meg, ott van lehetőség "kempelni", de ne oda menj ahol a 2 fickó áll...
persze van más megoldás is, a kertészek cuccában be lehet jutni a parkba(barna ruhás fickók), és lehet mérgezgetni...

Súgó
A téma zárva.