HWSW Informatikai Kerekasztal: Hitman - Contracts - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hitman - Contracts Hitman 3

#181 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 14. 12:12

Viszont arra még nem jöttem rá, a vízbe belefojtani hogyan lehet. előzetesből ítélve kéne hogy legyen rá lehetőség.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#182 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 13:07

Szerintem elég idegesítő hogy a Beldingfor Manor pályát nem lehet tisztán megcsinálni.
Kinyírtam a két célszemélyt és kiszabadítottam a gazdag ember fiát úgy hogy az őrök mégcsak utánam sem fordultak egyszer sem. Erre három őr elkezd felém rohanni a pálya másik végéből (térképen látni) és nem lehet elbújni sehova, mindenhol megtalálnak és lőnek.
Ez egy kicsit elvette a kedvem a továbbiaktól.

:(

#183 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 01:36

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 17:32

Nézd meg mégegyszer, post filter ki van-e kapcsolva(ki kell). Ha igen, akkor a látótávot vedd lentebb, meg a textúrákat.

Mint mondtam grafikai beállításoktól függetlenül csinálja. Természetesen post filter ki van kapcsolva.
Érdekes mert egy szutyok gf4mx-en minden maxon jól megy (persze post filter kikapcsolva)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#184 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 02:37

Idézet: Valdy - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 1:36

Mint mondtam grafikai beállításoktól függetlenül csinálja. Természetesen post filter ki van kapcsolva.
Érdekes mert egy szutyok gf4mx-en minden maxon jól megy (persze post filter kikapcsolva)

esetleg vedd le a patch-et. catalyst javítás is van benne, lehet az kavar be.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#185 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 02:39

Idézet: Foley - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 13:07

Szerintem elég idegesítő hogy a Beldingfor Manor pályát nem lehet tisztán megcsinálni.
Kinyírtam a két célszemélyt és kiszabadítottam a gazdag ember fiát úgy hogy az őrök mégcsak utánam sem fordultak egyszer sem. Erre három őr elkezd felém rohanni a pálya másik végéből (térképen látni) és nem lehet elbújni sehova, mindenhol megtalálnak és lőnek.
Ez egy kicsit elvette a kedvem a továbbiaktól.

:(

Nekem is volt ilyen, a távcsöves fickó miatt. milyen ruha volt rajtad mikor a foglyot szabadítottad? (vadász?) lovakat kinyírtad? nálam ez a kettő kellett, hogy a szabadítás után ne legyen riadó.

#186 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 02:51

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 3:37

esetleg vedd le a patch-et. catalyst javítás is van benne, lehet az kavar be.

patch nélkül nem indul a játék, kifagy a menü elött.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#187 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 08:35

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 2:39

Nekem is volt ilyen, a távcsöves fickó miatt. milyen ruha volt rajtad mikor a foglyot szabadítottad? (vadász?) lovakat kinyírtad? nálam ez a kettő kellett, hogy a szabadítás után ne legyen riadó.

Vadász ruha volt rajtam, de a lovakat nem nyírtam ki viszont nem is nyerítettek egyszer sem.
:confused:

Szerkesztette: Foley 2004. 05. 15. 08:35 -kor

#188 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 09:51

De attól függetlenül hogy nem hallottad a nyihogást, ők riasztanak. ki kell őket nyirni. mind :ph34r:

#189 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 09:53

Idézet: Valdy - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 2:51

patch nélkül nem indul a játék, kifagy a menü elött.

Akkor ott más baj is van, patch nélkül is futnia kéne a konfigodon! esetleg win reinstall? nekem kellett egy! és tiszta oprendszerre tettem fel, és játszottam vele. de fogalmam nincs mivel nem fért össze -talán codec :confused: ?
Ja, és ha a "menü alatt kifagy" alatt azt érted, hogy visszalép a winbe? mert akkkor annyi hogy nem parancsikonnal kell inditani!

Szerkesztette: freeone 2004. 05. 15. 09:55 -kor

#190 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 10:07

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 11:07

Hogyhogy írtál a Hitman3 topicba?  :eek: Azt hittem, hogy csak Richard Burns rally, cmr4, lfs topicokban vagy fellelhető.  :)

nemnem :) ... sok más játékkal is játszogatok, ami megfog, ilyen a hitman sorozat is...most a Thief 3 -at várom nagyon, remélem nem kúrják el.
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing

#191 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 10:42

Igen, ez az új játékkategória, az "EIDOS Lopakodós" elég ragasztós... :D

#192 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 22:55

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 10:53

Akkor ott más baj is van, patch nélkül is futnia kéne a konfigodon! esetleg win reinstall? nekem kellett egy! és tiszta oprendszerre tettem fel, és játszottam vele. de fogalmam nincs mivel nem fért össze -talán codec :confused: ?
Ja, és ha a "menü alatt kifagy" alatt azt érted, hogy visszalép a winbe? mert akkkor annyi hogy nem parancsikonnal kell inditani!

A gond ott volt hogy egy olyan gépben sem indult el patch nélkül amelyikben radeon 8500/9100 van. Az enyémen kivül 2 másik gépben is ez volt a tünet. Egyszerüen nem tesztelték a gamet ezeken a kártyákon asszem. A furcsa az hogy a másik 2 gép közül csak az egyiken akad a game ugy mint nálam a 3. nál jól megy. A 2 gép közös jellemzője a videkártyán kivül az nforce2-es alaplap. A 3. gép nemtom milyen chipsetes.
Törlöm le a pics*ba :mad:

#193 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 23:37

Sajnálom.  :(
nem diesel véletlenül? ... mert az nem jó!

Szerkesztette: freeone 2004. 05. 15. 23:39 -kor

#194 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 01:06

Idézet: Valdy - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 23:55

A gond ott volt hogy egy olyan gépben sem indult el patch nélkül amelyikben radeon 8500/9100 van. Az enyémen kivül 2 másik gépben is ez volt a tünet. Egyszerüen nem tesztelték a gamet ezeken a kártyákon asszem. A furcsa az hogy a másik 2 gép közül csak az egyiken akad a game ugy mint nálam a 3. nál jól megy. A 2 gép közös jellemzője a videkártyán kivül az nforce2-es alaplap. A 3. gép nemtom milyen chipsetes.
Törlöm le a pics*ba :mad:

Ezt nekem mondtad? :confused:

#195 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 15:08

Idézet

Ezt nekem mondtad? 

igen. sajnálom hogy nem jött össze, és megkérdeztem nem a dieseles vacak -e, mint esetleg utolsó tipp.

Szerkesztette: freeone 2004. 05. 16. 15:09 -kor

#196 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 16:13

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 2:39

Nem megy, pedig már a lovakat is kinyírtam.
Ez így nagyon rossz. Lehet hogy nem is fojtatom.
Egyébként hol van az a távcsöves fickó?

#197 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 16:16

Valaki tudna segiteni,h a slaying dragon palyan mit kene csinalni?Sehogy se jon ossze :( .

#198 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 09:28

Idézet: Foley - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 15:13

Nem megy, pedig már a lovakat is kinyírtam.
Ez így nagyon rossz. Lehet hogy nem is fojtatom.
Egyébként hol van az a távcsöves fickó?

nálam semmi ilyesmi gond nem volt: "vadásznak" öltözve, ahogy a kinti puskás emberek járnak, bementem az istállóba hátulról, és ott egyből felmentem az "emeletre" és bevártam a lovászfiút, akit hugyozás közben megfojtottam (szar lehetett neki :D)...felvettem a ruháját, utána felmásztam a létrán a sniperes faszihoz (istálló, emelet) óvatosan, hogy ne kerüljek túl közel hozzá, aztán az alkalmas pillanatban mögéje lopakodva kinyírtam vigyázva ne vegyen észre senki...ezekután lementem a fogolyhoz, kiszabadítottam (a lovak nem kezdtek el idegeskedni, gondolom a lovászfiú öltözéke miatt), visszavettem a "vadászruhát" meg a puskát, visszagyalogoltam (óvatosan) a kezdőhelyre és kész!
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing

#199 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 10:10

Idézet: JuanG - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 9:28

nálam semmi ilyesmi gond nem volt: "vadásznak" öltözve, ahogy a kinti puskás emberek járnak, bementem az istállóba hátulról, és ott egyből felmentem az "emeletre" és bevártam a lovászfiút, akit hugyozás közben megfojtottam (szar lehetett neki :D)...felvettem a ruháját, utána felmásztam a létrán a sniperes faszihoz (istálló, emelet) óvatosan, hogy ne kerüljek túl közel hozzá, aztán az alkalmas pillanatban mögéje lopakodva kinyírtam vigyázva ne vegyen észre senki...ezekután lementem a fogolyhoz, kiszabadítottam (a lovak nem kezdtek el idegeskedni, gondolom a lovászfiú öltözéke miatt), visszavettem a "vadászruhát" meg a puskát, visszagyalogoltam (óvatosan) a kezdőhelyre és kész!

Na megcsináltam pont ugyanúgy ahogy leírtad, de mindíg beriaszt valahol. Ez egy vicc.
Bárhol állok, egy sarokban elbújva egyszer csak beriaszt és elkezd felém rohanni négy őr a pálya másik feléből. Pontosan tudják hol vagyok és lőnek.
No comment.

Szerkesztette: Foley 2004. 05. 17. 10:10 -kor

#200 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 10:46

Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 16:16

Valaki tudna segiteni,h a slaying dragon palyan mit kene csinalni?Sehogy se jon ossze :( .

az az egyik leggyorsabb pálya. 2perc alatt kinn lehet lenni a pályáról SA-ra.
a bejárható épületet keresd meg, ott van lehetőség "kempelni", de ne oda menj ahol a 2 fickó áll...
persze van más megoldás is, a kertészek cuccában be lehet jutni a parkba(barna ruhás fickók), és lehet mérgezgetni...

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.