HWSW Informatikai Kerekasztal: Hitman - Contracts - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hitman - Contracts Hitman 3

#261 Felhasználó inaktív   kicsi en 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 26. 11:59

thx
beleesett :respect:
Mint az ügyvéded, azt javaslom bérelj egy szupergyors nyitott kocsit.

#262 Felhasználó inaktív   beegee01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:20

Idézet: kicsi en - Dátum: 2004. máj. 26, szerda - 10:32

hi all
nem tudja vki mit kell csinálni mr.red dragon testével? azon a pályán ahol egy étteremben kell lehentelni őt és még vagy 3 embert - ez meg is lenne csak nemtom hova kell elrejtenem a hulláját.
vki segítsen pls mert mennék tovább :reklamacio: thx

hi! Látom már sikerül megcsinálnod, de mégis elmondom én hogy csináltam. Lehet kicsit brutálisnak tűnik majd :) , ezért a Silent Assassinoktól elnézést kérek. A kezdésnél a csatornához megy hugyozni, akkor egy lövés a fejbe, és már a csatornába is van...

#263 Felhasználó inaktív   giotto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:49

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 21:13

mar nem azert, de a patch ellenere kifagy a menu ati 9000 PRO-n pedig a readme szerint kijavitottak a hibat...

van olyan akinek ez segitett???  :think:
"A UNIX rendszerek száma tízre nőtt és még több várható".
(A UNIX Programozói kézikönyv második kiadásából, 1972. június.)

#264 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 23:39

Idézet: giotto - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 21:49

mar nem azert, de a patch ellenere kifagy a menu ati 9000 PRO-n pedig a readme szerint kijavitottak a hibat...

van olyan akinek ez segitett???  :think:

én végignyomtam mire a patch kijött, de nekem is volt elején gond. korábbi catalyst oldotta meg aszem(talán 4.2?) nem emlékszem pontosan. igaz, más radeonnal.

Szerkesztette: freeone 2004. 05. 27. 23:39 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#265 Felhasználó inaktív   giotto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 28. 08:02

Idézet: freeone - Dátum: 2004. máj. 28, péntek - 0:39

én végignyomtam mire a patch kijött, de nekem is volt elején gond. korábbi catalyst oldotta meg aszem(talán 4.2?) nem emlékszem pontosan. igaz, más radeonnal.

na megoldottam, a hibat: nem a readme szerint kellett meg pachelni...
"A UNIX rendszerek száma tízre nőtt és még több várható".
(A UNIX Programozói kézikönyv második kiadásából, 1972. június.)

#266 Felhasználó inaktív   DOOM666 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 14:58

Végigtoltam a gamét. Sztem nem nagy eresztés. :( Több új pálya is lehetett volna benne, a pályák nagyrésze a Hitman Codename 47-ből való kissé uncsi. :rolleyes:  amúgy a grafikai újítások tetszettek.
1000000-szer jobb volt a silent assasin! Volt sztorija egyebek... De ennek szinte semmi annyi hogy szépen lassan megakar halni azt végén "kisseb" népirtás után irány a repülőgép. :smoker:  Az egyetlen óriási pozitívium volt nálam hogy a budapesti pályán a rendőrök, civilek magyarul beszéltek.
Köszönjük EIDOS!!! :respect:
Predators #24 CB  D.T.C.

www.PREDATORS.hu

#267 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 18:48

Idézet: DOOM666 - Dátum: 2004. jún. 2., szerda - 15:58

.....1000000-szer jobb volt a silent assasin! Volt sztorija egyebek... De ennek szinte semmi annyi hogy szépen lassan megakar halni azt végén "kisseb" népirtás után irány a repülőgép.....

Ez szerintem is nagyon nagy kar volt...nagyon hianyzott a jo sztori belole :( :( .

#268 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 08:56

Idézet: DOOM666 - Dátum: 2004. jún. 2., szerda - 13:58

Végigtoltam a gamét. Sztem nem nagy eresztés. :(   Több új pálya is lehetett volna benne, a pályák nagyrésze a Hitman Codename 47-ből való kissé uncsi. :rolleyes:  amúgy a grafikai újítások tetszettek.
1000000-szer jobb volt a silent assasin! Volt sztorija egyebek... De ennek szinte semmi annyi hogy szépen lassan megakar halni azt végén "kisseb" népirtás után irány a repülőgép. :smoker:  Az egyetlen óriási pozitívium volt nálam hogy a budapesti pályán a rendőrök, civilek magyarul beszéltek.
Köszönjük EIDOS!!! :respect:

Teljesen egyetértek. További negatívum, hogy a Codename 47-es pályákat nem egy-az egyben vették át, hanem átalakították.(az eredetiek sokkal jobbak voltak) Továbbá engem iszonyatosan idegesített,hogy mindegyik pályán monszunszerű esőzés és északa van. Emléxik még valaki a Hitman1 Budapest pályájára? Verőfényes napsütés, kék ég,47 limoval érkezik... ezerszer elegánsabb,mint a Contracts Budapest pályája.Tényleg jó, hogy magyarul beszélnek benne az emberkék, bár nekem a  beszélgetések iszonyatosan mesterkéltnek tűnnek,sok olyan magyartalan szófordulattal,amit egy magyar sohasem használna. (Pl:a vörös csaj telefonbeszélgetései)

Egyébként a Silent Assasin ért kapott fegyvereket hol lehet használni? Azt láttam hogy a Training pályán lehet velük lőni,de a valódi küldetésekben nem? Akkor mit ér az egész?

#269 Felhasználó inaktív   Mókus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 09:03

Idézet: bgabor - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 9:56

Egyébként a Silent Assasin ért kapott fegyvereket hol lehet használni? Azt láttam hogy a Training pályán lehet velük lőni,de a valódi küldetésekben nem? Akkor mit ér az egész?

Ahogy én láttam, a játék végigvitele esetén lesz egy "Completed" mentés. Ezt betöltve lehet pályát választani, és a küldetés előtt a régi megszokott módon felszerelést is.
"Unatkozik? Vásároljon mosómedvét!"

#270 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 09:04

1 perc..:) amugy nekem tetszett, hogy a pályák eredeti változatához képest, sok uj megoldást  beiktattak, igy érdemes volt ujranyomni azokat is.

Szerkesztette: freeone 2004. 06. 03. 09:06 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#271 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 11:57

Na végignyomtam.
Hát...  a Hitman2 nek legalább története volt...

#272 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 12:28

Nekem az sem tetszett, hogy defaultban nagyon kevés fegyver van. Hiányoltam pl. a hőérzékelős sniper puskát, ami a Hitman2-ben benne volt (a havas pálya előtti vagy utáni részben, ahol kapuról kapura kellett a nagy templomig behatolni, és egy szemközti dombon kezdesz a mapon a hőérzékelős fegyverrel (és még sok egyéb fegyver is hiányzik). Itt a 3. részben meg többnyire AK-74, a bullet (pisztoly), shotgun, AWP, kés, drót.

Azért mondom a defaultban szerezhető fegyvereket, mert nem csináltam a mapokat silent assassin minősítéssel...

Üdv: Bepe

Szerkesztette: bepe_79 2004. 06. 03. 12:29 -kor

#273 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 08:36

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 11:28

Nekem az sem tetszett, hogy defaultban nagyon kevés fegyver van. Hiányoltam pl. a hőérzékelős sniper puskát, ami a Hitman2-ben benne volt (a havas pálya előtti vagy utáni részben, ahol kapuról kapura kellett a nagy templomig behatolni, és egy szemközti dombon kezdesz a mapon a hőérzékelős fegyverrel (és még sok egyéb fegyver is hiányzik). Itt a 3. részben meg többnyire AK-74, a bullet (pisztoly), shotgun, AWP, kés, drót.

Azért mondom a defaultban szerezhető fegyvereket, mert nem csináltam a mapokat silent assassin minősítéssel...

Hát, a silent assasinnal szerezhető fegyverek elég furák:
Dual Sawn-off (dupla lefűrészerlt csövű shotgun) , hangtompítós M4,AK-74 és MP5 meg dual Glock és dual S220 S. Egyik sem egy nagy szám.

Az igazán jó az első páyán megszerezhető Dual Gold Desert Eagle meg a Minigun.

#274 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 11:09

Na végignyomtam a gamét. A vége nem nagyon teccett, azt hittem lesz valami nagyobb csattanó! Meg nem is olyan nehéz, a szállodában halomra gyilkolásztam vagy 20-25 kommandóst, aztán az egyiknek a ruhájában kimentem, kint meg a barmok le se köptek, csak bámultak fel az ablakokhoz, én meg szépen elsétáltam mellettük! :cool:  Aztán a furgonnál kinyírtam az ürgét, akkor is csak bámultak rám a zsaruk, de nem csináltak semmit. Végül egyetlen fegyverropogás nélkül kisétáltam a rendőrök között, és irány Párizs!  :smoker:
De a Budapesti pálya nagyon bejött, hatalmas szövegek vannak benne! :respect:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#275 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 21:21

Idézet: bega - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 10:09

Na végignyomtam a gamét. A vége nem nagyon teccett, azt hittem lesz valami nagyobb csattanó! Meg nem is olyan nehéz, a szállodában halomra gyilkolásztam vagy 20-25 kommandóst, aztán az egyiknek a ruhájában kimentem, kint meg a barmok le se köptek, csak bámultak fel az ablakokhoz, én meg szépen elsétáltam mellettük! :cool:  Aztán a furgonnál kinyírtam az ürgét, akkor is csak bámultak rám a zsaruk, de nem csináltak semmit. Végül egyetlen fegyverropogás nélkül kisétáltam a rendőrök között, és irány Párizs!  :smoker:
De a Budapesti pálya nagyon bejött, hatalmas szövegek vannak benne! :respect:

Hát az utolsó pályán nem feltétlenül kell öldökölni.
A kezdésnél kimész, átugrasz a következő erkélyre, át a szemberlévő lakásba,ugrás az erkélyről a háztetőre, majd megint átugrás a balra lévő épület egyik szobájába. Ez annak a háromszintes épületnek a harmadik emelete, amelyik előtt a kommandósok dekkolnak. A harmadik szinten ahol vagy,lekapcsolod a lámpát (ilyenkor nem látnak a kommandósok),ellopózol mellettük,le a harmadik emeletre,ahol van egy civil halott egy szobában,egy rendőrrel az ajtaja előtt.(rendőrrel és nem kommandóssal:a különbség annyi,hogy kommandósruhában nem mehetsz a házon ki,mert lelőnek,viszont rendőrruhában arra grasszálsz,amerre akarsz). A rendőrnek kábítóinjekciót a nyakába, behúzni a szobába a hulla mellé, elvenni a ruháját és a Glockját és már ki is sétálhatsz. A rendőrfőnököt príma módon meg lehet fojtani fojtóhurokkal, mivel pont a az egyik furgon hátuljánál áll,a hátsó ajtók eltakarják a többi rendőr szeme elől. Mögéje lopódzol és megfojtod. Ezután lelépsz. A célponton kívül senki sem halt meg.

#276 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 21:46

Idézet: bgabor - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 21:21

Hát az utolsó pályán nem feltétlenül kell öldökölni.
A kezdésnél kimész, átugrasz a következő erkélyre, át a szemberlévő lakásba,ugrás az erkélyről a háztetőre, majd megint átugrás a balra lévő épület egyik szobájába. Ez annak a háromszintes épületnek a harmadik emelete, amelyik előtt a kommandósok dekkolnak. A harmadik szinten ahol vagy,lekapcsolod a lámpát (ilyenkor nem látnak a kommandósok),ellopózol mellettük,le a harmadik emeletre,ahol van egy civil halott egy szobában,egy rendőrrel az ajtaja előtt.(rendőrrel és nem kommandóssal:a különbség annyi,hogy kommandósruhában nem mehetsz a házon ki,mert lelőnek,viszont rendőrruhában arra grasszálsz,amerre akarsz). A rendőrnek kábítóinjekciót a nyakába, behúzni a szobába a hulla mellé, elvenni a ruháját és a Glockját és már ki is sétálhatsz. A rendőrfőnököt príma módon meg lehet fojtani fojtóhurokkal, mivel pont a az egyik furgon hátuljánál áll,a hátsó ajtók eltakarják a többi rendőr szeme elől. Mögéje lopódzol és megfojtod. Ezután lelépsz. A célponton kívül senki sem halt meg.

Az kábítóinjekció? Nem cián van benne? Mert akkor te sem csináltad meg 0 gyilokkal.  :) Amúgy én mikor kiflangáltam a tetőre az erkélyen/ablakon keresztül, akkor egyből kiszúrt a sniper a szemközti háztetőről.  :mad:  :reklamacio: Egyébként pedig utolsó mapot vérfürdővel oldottam meg. Egy rendőr és egy kommandós sem élte túl, még a háztetőn megbúvó sznipa sem. Talán csak a sorompónál guggoló és sivítozó civilek. De lehet, hogy ők sem élték túl, arra már nem emléxem.

#277 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 04. 23:21

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 20:46

Az kábítóinjekció? Nem cián van benne? Üdv: Bepe

Nem,nem cián van benne.  :)
Kábítóinjekció.
De egyébként benne van a leírásában is. Nem figyelted meg,hogyha beadod valakinek,akkor a földön fekxik és hörög és nyög?  :D
Egyébként tök olyan,mint a Kloroform volt a második részben. Csak azt nem tudom,mennyi időre üti ki az ellent. A leírásában az áll,hogy a célpont testtömegétől és szervezetétől függ,meddig hat a szer. Dehát ezzel mi nem sokra megyünk. :confused:
Viszont ésszel kell alkalmazni,mert ha felébred a páciens,mielőtt kiérsz a pályáról,akkor alarm van.

Csak egy adag van belőle. Arra jó hogy gyilkolás nélkül ki tudj ütni egy ellenfelet a pályán. Mondjuk ruháért, vagy mert kulcsfontosságú helyen áll. (pl: a Budapest pályán a medence mellett ácsorgó rendőr.)

Nekem a teljes játék során csak egyetlenegyszer fordult elő,hogy idő előtt ébredt fel a páciens.

#278 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 23:41

Azt tudjátok,hogy a legelső pályán van elrejtve a Minigun és a Dual Desert Eagle?

Csak akkor lehet hozzájukjutni,ha már egyszer végigtoltad a játékot.
Az utolsóelőtti pályán Lee Hong irodájában van egy keycard, bizonyos Orthmeyers Keycard.
Ezt kell felvenni. Ezután végigtolni a játékot. Ezután amikor már választhatsz pályát,menj azt első pályára ( Asylum Aftermath). A keykardot vidd magaddal.(a fegyverválasztó képernyőn tudod kijelölni)
Ez a keykard nyitni fogja az első pálya összes mágneszáras ajtaját. Többek között rögtön az elsőt,a pálya elején jobbra,ami mögött egy beteg mászkál 47 régi minigunjával,amivel még a Hitman 1 végén lövöldözött. Kinyírod a beteget,és elveheted tőle a Minigunt. Eszméletlen cucc, én a Budapesti pályán lövöldöztem vele... nagyon hatásos. Iszonyú feelinges,amikor a hat csöve felpörög,mielőtt százszámra ontaná magából a golyókat.  :D

Ugyanezen a pályán  (Asylum Aftermath) van egy lezárt terem,ahol a lefagyasztott pácienseket tárolják,ezt az ajtót is ki lehet nyitni a Orthmeyers Keycard -al. Az ajtó mögött ott van a padlón a Dual Desert Eagle. Ez is iszonyú fegyver, a megszokott brutális tűzerővel. 

#279 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 11:01

áááá, ezt jó tudni. a keycardot megtaláltam anno, csak nem tudtam mit kezdjek vele :omg:

#280 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 20:16

Idézet: bgabor - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 22:41

Az utolsóelőtti pályán Lee Hong irodájában van egy keycard, bizonyos Orthmeyers Keycard.

Helyesbítek,a keycard tényleg Lee Hong irodájában van,csak nem az utolsóelőtti pályán,hanem a
Wang Fou Incident pályán. A két pálya egyébként teljesen ugyanaz,csak a Wang fou incident pályán csak a pálya egy bizonyos részén kell akcióznunk,míg a Lee Hong Assasinationon az egész pályán. De ettől még a pálya bejátható. úgyhogy a keycard a Wang Fou Incident pályán szedhető föl,a mansionban, Lee Hong irodájában. Még szerencse,hogy ekkor Mr.Hong és a testőrsége nincs otthon,tök üres az egész ház.

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.